@Led1972

7m
Alkoof
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Parkeren op 200 m van de afrit van de snelweg A22 en betaald parkeren voor € 5 voor 48 uur, er is een functionerende en schone camperservice, het historische centrum en 20 minuten lopen langs de rivier de Adige. Zeer spartaans maar functioneel, rustige omgeving, geen probleem om te overnachten en de camper achter te laten om zo het centrum in te duiken.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Eenvoudig betaald parkeren met blauwe strepen, niet geschikt voor campers langer dan 4m omdat de parkeerplaats gemaakt is voor auto's, besluit je te parkeren met lange campers, denk er dan aan om 2 kaartjes te kopen. Centraal gebied 1 km lopen van het centrum schoon rustig en bewaakt door camera's mooie plek. Ik raad aan dat er veel straten naast de parkeerplaats zijn met witte strepen, als je 's avonds in Triëst aankomt, is het gemakkelijk om gratis parkeergelegenheid te vinden.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Zeer grote marktparking en 1 km te voet en je komt aan bij de Santa Maria-poort om de stad te gaan bezoeken, op de parkeerplaats is er een uitstekende waterfontein omdat deze helemaal gratis is.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Stadionparking vrij rustig 's nachts met politie die toezicht houdt op het gebied, allemaal gratis, om het historische centrum te voet te bezoeken en een vrij lange weg met de fiets of mogelijk met het beste vervoermiddel. Maar goede grote parkeergelegenheid en vooral en gratis.

geldige en functionele parkeerplaats om Aosta in alle rust te bezoeken, alles automatisch kan alleen worden betaald met munten of verschillende speciale apps.

Fantastisch ... meer dan een parkeerplaats en een camping, fantastisch personeel en managers beschikbaar voor elk verzoek ... niets ontbreekt, laden en lossen, elektriciteit en drinkwater op de staanplaats, schoonmaak top👍🏻 badkamers, vaatwasser, wassen koude douches gratis, hete 50 cent. Shuttle beschikbaar op vaste tijden (elk half uur) Torre dell Orso Caribische zee .. San foca strand zo-zo .. de zeer aan te bevelen

De rustruimte is zeer comfortabel met schone badkamers, warme douches wasmachines allemaal bij de prijs inbegrepen, de staanplaatsen zijn erg groot met maximale mobiliteit inbegrepen in de prijs, er is lossen en laden en de elektriciteit Ik weet niet wat ik nog meer wil, de service shuttle is zeer efficiënt in een moment dat je bent op het witte strand van Torre Lapillo, het personeel is erg vriendelijk en altijd beschikbaar voor elk verzoek van de recreant. Uitstekend alles.

Prachtige plek, gevonden in geval van nood de eigenaren zijn zeer behulpzaam en geweldige mensen staan altijd klaar voor de behoeften van villegianti, de zeer grote parkeerplaats de campers zijn niet druk, mogelijkheid tot warme of koude douche en wasruimte allemaal rigoureus schoon, 100 m van het strand. meer willen, zullen we zeker terug.