@LeenJose
- 1995
Fantastische Camperplaats met zeer mooi en schoon sanitair gerund door een jong en zeer ambitieus stel. Wij kwamen toevallig langsgereden en zijn vijf dagen gebleven ook de rondleiding met Ruud gedaan erg leerzaam en mooi om te zien hoe geautomatiseerd het in zijn werk gaat. Dank Ruud en Amber voor de geweldige tijd 👍
Een fantastische rustige Camperplaats met mooie grote plaatsen en de noodzakelijke voorzieningen als innemen drinkwater, lozen cassette en vuilwater. Ook voorzien van een super schoon toilet gebouw en niet geheel onbelangrijk super vriendelijke eigenaren die hun gasten op Bevrijdingsdag ook nog eens verraste met koffie en gebak. Wat prettig is dat je op de website kunt zien of er nog plaats is.
Een fantastisch rustige Camperplaats gerund door twee jonge ondernemers die weten wat een camperaar wilt. Ruime plaatsen luxe, schoon en verwarmd sanitair en in de naaste omgeving mooie fiets en wandelroutes te maken. Van ons een dikke pluim voor Bas en Fieke die erg behulpzaam zijn.👍 Wij komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 92088
Schitterende locatie met ongelooflijk enthousiaste eigenaren Evert en Henny die vol passie vertellen over de omgeving en hun bedrijf. Een alleraardigst winkeltje met streekproducten. Daarnaast een mooie omgeving voor fietstochten. Wij hebben hier met veel plezier gestaan.
mooie CP met fantastisch grote plaatsen en keurig sanitair als we één minpuntje willen bedenken dan is het dat er geen WiFi verder een aanrader met een mooie fietsomgeving. Camping ligt praktisch op het punt van de 3 provinciën Friesland, Drenthe en Groningen.

Goede plaats om Emmen te bezoeken een sanizuil zou een fantastische toevoeging zijn op deze plaats.
Perfecte camperplaats waarvan uit geweldig mooie fietsroutes te rijden zijn. Eigenaren zijn zeer behulpzaam en alles is aanwezig en keurig schoon. Wat een fijne toevoeging is de fietsenstalling waar je de fietsen ook kan opladen
Een eenvoudige Camperplaats met zeer vriendelijke beheerder voldoet prima voor een bezoek aan Den Bosch wij komen hier zeker nog een keer terug.
Al diverse malen hier gestaan altijd een genot om weer terug te komen, Frans en Francien zijn beheerders zo als je het graag ziet. Nu in Corona tijd zijn uiteraard niet alle voorzieningen open maar dan nog blijft het een geweldige plaats om te komen.

Prima plaats het tarief is inmiddels € 6,00 per dag
Prima nieuw aangelegde Camperplaats naast de Intermarche kosten per nacht € 4,95 stroom € 2,00 voor 4 uur en water€ 2,00 voor 20 minuten. Totaal 13 plaatsen voor campers tot ca. 9 meter. Verharde en vlakke ondergrond.
Goede plaats voor doorreis er zijn voorziening voor toilet lozen en water inname, geen elektra
Op dit moment nog in aanbouw, belooft mooi te worden met douche e.d. De plaatsen zijn prachtig ruim; we denken dat wanneer het allemaal gereed is dit een prachtige camperplaats kan gaan worden. Vandaar onze matige beoordeling.
Prima CP met erg vriendelijke beheerders, bij aankomst een infomap met veel informatie van de omgeving verder alle voorzieningen aanwezig. Ondanks dat je langs de weg staat heb je hier weinig hinder van. Wij komen zeker nog eens terug.
Gewoon een goede en heel gezellig plaats om te vertoeven. Netjes sanitair en voorzieningen.
Prima Camperplaats met zeer nette verwarmde voorzieningen. Prijs is per 1 november met € 2,00 verhoogd en bedraagt nu € 17,00 all incl.
Mooie plek om te staan aan de Elbe wel prijzig voor hetgeen geboden wordt. € 18,00 plaats, € 5,00 stroom, € 2,00 legen cassette toilet en € 2,00 voor water pakken. Geen satelliet ontvangst vanwege de vele bomen wat wel weer schaduw oplevert het is maar waar je voor kiest.
Rustige plaats bij een Camperbedrijf, buiten de poort is elektra tegen betaling te pakken, binnen de poort is water te pakken en kun je toilet en vuilwater legen. Wij zijn hier terecht gekomen omdat de Autocamp in Terezin echt vergane glorie is, het Autocamp in Litomerice was vol. We zijn hier netjes ontvangen en hebben prima gestaan om de volgende dag “de kleine vesting van Terezin” te bezoeken
Prachtige plaats om te staan geen voorzieningen maar wanneer je zelf alles bij hebt schitterend. Wel je even aanmelden bij de erg vriendelijke receptioniste. We mochten gaan staan waar we wilden. Misschien een lastig puntje het hek sluit vanaf 18.30 uur tot 08.30 uur maar dat geeft tevens een veilig gevoel. Zeker voor een nachtje een prima plaats.
Goede CP erg rustig alleen het dorp is op ca. 2 km verder prima locatie om te fietsen. Water, elektra en losplaatsen aanwezig
Goede plaats voor een overnachting, mooie fietsomgeving een bezoek aan Kasteel Bentheim is een aanrader en mooi aan te fietsen door het bos (bewegwijzerd route 3)
Prima camperplaats om Leeuwarden te bezoeken, zelfs buskaartjes lagen klaar.
Prachtige plaats bij een tuincentrum, de groene loper wordt uitgelegd als je arriveert. Uitbaters zijn erg vriendelijk en behulpzaam, mooie plaats om te fietsen door het groene hart of Leiden te bezoeken. Sanitair is eenvoudig maar goed, geen douche aanwezig. Prima WiFi signaal.
Fantastische plaats, zonder voorzieningen maar erg rustig en een fantastische omgeving om te fietsen en te wandelen
Geweldige nette plaats tegen een zeer mooi tarief, wij konden maar 1 dag blijven maar komen hier zeker nog een keer terug.
Mooie goede plaats wij betaalden € 16,44 per nacht
Sitecode: 20574
Zeer mooie plaats om te staan, prachtig fietspad naar Villeneuve erg leuk om een keer te doen. Dorpje is ook leuk zie vorige reactie.
Goede plaats om de stad te bezoeken lopend ca. 45 minuten naar de boulevard. Er is anders onder bij de atletiek baan de Metro of bus te nemen. Taxi staat soms op de parkeerplaats.
Plaatsen voor de camper zijn aan de kleine kant, campers langer dan 8 meter hebben meer moeite om op de plaats te komen. Verder alles inderdaad gedateerd maar prima in orde, bus verbinding naar Madrid stopt op 100 meter van de camping prima te doen. Wij betaalden € 19,00 per nacht
Leuke camping met geweldig mooi en schoon sanitair, wij betaalden € 16,00 zonder stroom. Zeer vriendelijke eigenaars die alle mogelijke moeite doen om het in het Engels uit te leggen.
Wij betalen € 24,00 per nacht, eigenlijk veel te veel voor deze kwaliteit. Omdat we toch Bordeaux wilden bezoeken en de andere camping site code 12612 vol was hadden we niet zo veel keus.
Fantastische locatie met zeer vriendelijke uitbaters; daarnaast het fantastische sanitair zorgt voor een goede beoordeling. De locatie is vlak bij de pont waardoor een fietsroute op Texel goed tot de mogelijkheden behoort, daarnaast is het vlak bij het centrum kortom een geweldige locatie. Wij gaan zeker nog eens terug
Echt een mooie plaats en het sanitaire ziet er perfect uit, eindelijk een plek waar je genoeg ruimte hebt in de douche zonder dat je meegebrachte spullen nat worden
Sitecode: 22098
Leuke plek om te staan, direct langs de Rijn en zeer vriendelijke Nederlandse eigenaar. Wij stonden hier in september en kunnen ons niet vinden in de negatieve reactie mbt het sanitair, we vonden het er nu schoon uitzien.
Sitecode: 19104
Erg vriendelijke mensen, ontvangst met koffie, men heeft een winkeltje met groente en s'morgens vers brood. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Dochter spreekt goed Engels. Wij vonden het prima voor een nacht.
Goede plek, alleen de douches zijn wat aan de krappe kant verder netjes schoon.
Eenvoudige plaats met Electra en mogelijkheid tot ledigen afvalwater en toilet. Zeer vriendelijke en behulpzame manager
Bijzonder mooie parkeerplaats voor 10 campers met voldoende ruimte - Zelden zo'n mooie gratis plek tegen gekomen.
Geweldige camping lekker rustig en geweldig schoon sanitair, wij hebben hier gestaan tijdens de bikeweek in Faaker am See
Sitecode: 19501
Goede plaats om te overnachten aan de Rijn. Verkeer over de brug hoorbaar maar niet storend.
Prima plaats. Stroom €1,00 voor 2 KWh. Goed om te overnachten na een bezoek aan het Hymer museum. Let op de plaats is niet bij het museum maar bij de showroom.
Leuke plaats, vriendelijke Nederlandse eigenaars plaats voor 2 personen € 12,30 incl. tax stroom is extra € 3,00 daarnaast is WiFi gratis. Terrein is verhard en vlak er is 1 toilet incl douche. Leuke plaats om te overnachten.
Geweldig goede en grote plek, wij hebben hier 3 nachten gestaan, eigenaren top, sanitair top, mooi opgezet. Er zijn fietsroutes beschikbaar en de omgeving is fantastisch om te fietsen. Misschien een tweede toilet zou aangenaam zijn. Wij komen hier zeker terug voor weekendjes.