@LeendeWit
- Sunlight S69I
- 2020
- Integraal
2018
Sept 2018 € 17.- Best lastig te vinden locatie, door centrum Acireale. Je kunt niet bij de zee komen, als je dit verwacht valt het tegen, ook niet met lift. wel mooi uitzicht. Was 1 douche gebouw open wat goed en schoon was. Bij regen neem je erg veel zwarte prut mee naar binnen. Niet alle plekken zijn bereikbaar door erg steile weg.
Sept 2018 € 17.- Eigenaar stuurde ons naar een plek, allemaal kleine plaatsen, weinig privacy. Naast toiletgebouw en midden tussen de Nederlandse Camper Club, waar wij geen prijs op stelden. 3 rijen Nederlandse campers die het erg gezellig hadden. ( wij geleerd om eerst even te kijken) De campers onder de bomen waar meer ruimte was stonden in de prut na een flinke regenbui.
Sitecode: 20718
Aardige ontvangst, we kregen hier de Sicilië Camping Tour card, (kortingskaart voor deelnemende campings) Heerlijke beschutte plaatsen, veel privacy, veel groen en bloeiende planten. Behulpzaam personeel bij inrijden van de plek en water vullen. Je staat aan het strand. Dorp stelt niet veel voor, wel enkele winkeltjes en pizzeria
Sept. 2018 € 21,- fijne camping, met supermarktje, afhaal pizza. Zwembad is prima en strand op loopafstand. We stonden vlakbij de receptie, de nachtwakers waren luidruchtig, hier iets van gezegd waarna het beter werd. Hierna naar natuurpark Zingaro, waar het lastig parkeren is met een camper, langs de weg moet je geluk hebben dat er een ruime plaats is.
Sept. 2018 prijs €25.- de oude meneer wilde ons een kortingskaart van Sicilië camping tour verkopen voor 17.- voor de rest van de vakantie. Niet gedaan. ( we kregen de kaart een paar dagen later gratis op camping Helios). Het uitzicht is mooi omdat het hoog ligt. De bus naar strand niet gevonden. Dorpje op loopafstand is leuk om iets te drinken of eten.
Prima plaats om Palermo te bezoeken, bewaakt. Bushalte voor uitgang. Goede WiFi. Douche niet geprobeerd.
Sept. 2018 ze vroegen 28,- per nacht. Na enig praten werd het 19,- stroom naar verbruik. Heerlijk zout water zwembad, geen strand. Gratis douche, sanitair was schoon. WiFi werkte niet
Sept. 2018, €17,- mooie locatie aan zee, op grind. Bakker kwam smorgens langs. Eigenaar behulpzaam bij probleem met onze Italiaans gehuurde camper, hij belde met Italiaanse verhuurder. Wel redelijke WiFi, niet beveiligd. Douche 0.50 cent
Sept. 2018 €17,- aardige eigenaar. In het weekend erg vol. Leuke plaats met winkeltjes en strand op loop afstand. Douche 0.50 cent
Goede camping, erg aardig en behulpzaam personeel, eigenaar. Vlakbij de Etna. Spreken redelijk Engels. Broodjes service, schoon sanitair, douche hokjes klein