@LeendertLiebeek
- 2010
- Rapido 866F
- 2018
- Integraal
15/16 juni 2026. We hebben hier 2 nachten gestaan, wat een geweldige plek. De aandacht, het enthousiasme van de eigenaresse en de gedachte achter het concept spreekt erg aan. Ruime plek (ook voor een 7,5 mtr camper), privé sanitair en geweldig uitzicht. Een aanrader voor rust zoekers.
Sitecode: 52099
Wij hebben hier vier dagen gestaan in juli. De camping en de omgeving zijn prachtig. Heerlijk fietsen. Alleen wanneer je staat op Appelhof 1 voor een stacaravan die de hele dag harde muziek aan heeft is je vakantiegevoel snel voorbij. De meneer heeft zijn uiterste best gedaan ons leven zo zuur mogelijke te maken. We hebben een mail geschreven naar de camping, maar geen enkele reactie. Dat mag je op zijn minst verwachten!!
Wij stonden hier 2 juli 2024. Vriendelijke ontvangst op deze mooie complete boerencamping. Prachtig uitzicht en ideale uitvalbasis om te fietsen of wandelen. Mooi en schoon sanitair.
Wij stonden hier 30 juni t/m 2 juli 2024. Mooie camping met restaurant en broodjes service. Zwembad aanwezig. Verdun op loopafstand. Ruim voldoende schoon sanitair.
Wij stonden hier 27 t/m 30 juni 2024. Sobere camping aan de Maas. Schoon sanitair, zelf wc-papier meenemen. Wij stonden op een plek waar je behoorlijk last had van de doorgaande weg. Je kunt er mooi fietsen langs de Maas (soms steil). Een supermarkt vlak bij de camping.
Wij stonden hier 23 t/m 27 juni 2024. Grote camping. Sanitair summier en in verhouding weinig douches. Eigen wc-papier meenemen. Broodjes service op de camping maar ook bakkers in het dorp (5 minuten). Dorp verder niets te beleven. Fietsen langs de Loire, o.a. naar Orléans, prima te doen.
Wij stonden hier 19 t/m 23 juni 2024. Grote camping met binnen en buitenzwembad. Vriendelijke ontvangst. Broodjes service en je kunt er ook voortreffelijke pizza's bestellen. Sanitair prachtig en schoon. Op loopafstand van Brantôme waar op vrijdag een grote markt is.
Wij stonden hier 17 t/m 19 juni 2024. Camping heet nu Le Périgord. Ligging en staanplaatsen zijn geweldig, sanitair helaas verwaarloosd en vies. Nieuwe eigenaren zijn bezig met herstel. Je kunt er prachtig fietsen en lopend het stadje in waar restaurants en bakkers zijn.
Wij stonden hier 16 juni 2024. Echt een stadscamping, prima voor 1 nacht. Veranderd bij regen in een modderpoel. Sanitair verouderd en summier/weinig. Zelf wc-papier meenemen. Lopend naar centrum Bergerac. Mooie stad.
Wij stonden hier van 8 t/m 16 juni 2024. Goed onderhouden, complete camping met ruime plekken, sommige met uitzicht op het kasteel. Door veel regen niet alle plekken geschikt voor campers. Eigenaren zeer behulpzaam. Zwembad en restaurant op camping. Kleine winkel met broodjes service. Zeer schoon sanitair. Mooie omgeving om te fietsen.
Wij stonden hier 7 juni 2024. Prachtige, rustige camping naast sportveld. Mooi aangelegd. Sanitair gedateerd maar schoon. Zelf wc-papier meenemen. Contant afrekeken.
Wij stonden hier 6 juni 2024. Een complete, zeer drukke, doorgangscamping. Ideaal voor 1 overnachting. Met zwembad en cafetaria. Sanitair ruimschoots.
Wij stonden hier 5 juni 2024. In een bosrijk gebied dicht bij rivier. Bij mooi weer prachtig maar bij regen, modderig en troosteloos. Sanitair niet bijzonder maar schoon.
Wij stonden hier van 26 t/m 30 juni 2021. Vrij grote boerencamping in prachtige omgeving. Super vriendelijk eigenaars. Grote verharde camperplekken. Mooi en schoon sanitair. Prima uitvalbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Komen zeker terug.
Wij stonden hier van 22 t/m 26 juni 2021. Mooie grote plaatsen op deze kleine boerencamping, wij stonden op een beschutte plek.. Prachtig sanitair. Ontvangst en contact via mobiel, geen persoonlijk contact wat wel jammer was.
Wij stonden hier van 18 t./m 22 juni 2021. Vriendelijke ontvangst en mooie ruime plekken in het bos. Helaas stonden wij tegen het mooie ruime sanitair gebouw. Bos plekken zijn leuk maar dan moet het niet plenzen van de regen, wat bij ons het geval was. Veel troep uit de bomen en lang na druppen. Maar ja daar kunnen de beheerders niets aan doen. Pake's patat was heerlijk. Mooie omgeving om te fietsen. Bushalte op 10 min. lopen.
Wij stonden hier van 14 t/m 18 juni 2021. Een boerencamping zoals een boerencamping hoort te zijn met verharde camperplekken. Vriendelijk beheerders, voldoende ruime sanitaire voorziening. Prima uitval basis voor toeristische uitstapjes.
Wij stonden hier van 10 t/m 14 juni 2021. Hele grote camping met allemaal vaste staanplaatsen c.q. bungalows. Wel een gezellig veldje voor campers en caravans. Beetje gedateerd sanitair, wel schoon.
Wij stonden hier van 6 t/m 10 juni 2021. Knusse kleine boerencamping. Wat een vriendelijkheid en gemoedelijkheid stralen deze beheerders uit. Boerderijwinkel aanwezig, ruim sanitair en mooie ruime plekken. Komen hier zeker nog eens terug.
Wij stonden hier van 2 t/m 6 juni 2021. Wat een mooie grote camping met speciale verharde camper plekken. Beetje streng corona systeem maar daar was mee te leven. Hele vriendelijke ontvangst. Prima sanitair en heerlijke broodjes service. Mooie fiets en wandelroutes van de camping.
Wij stonden hier van 31 mei t/m 2 juni 2021. Mooie camping midden in het bos. Veel fiets en wandel mogelijkheden. Prima sanitair en vriendelijke medewerkers.
Wij stonden hier van 13 t/m 16 sept 2020. Mooie 'stads' camping. Vriendelijke ontvangst en kregen na vragen zondermeer een andere, grotere, plek toegewezen. Beetje gedateerde sanitaire voorzieningen maar alles deed het en zeer schoon en goed onderhouden. Brasserie net buiten het park was goed. Prachtige uitvalbasis voor wandelingen in het Müllerthal.
Wij stonden hier van 16 t/m 18 sept 2020. Wat een fantastische 'boeren' camping. Hartelijke ontvangst en kregen gelijk een informatiemap (krijgt iedereen trouwens) met allerlei nuttige info. Ruime staanplaatsen en zeer schone en goed onderhouden sanitaire gebouwen. Heel veel leuke details over het hele terrien. Een aanrader. Komen graag nog eens terug.
We stonden hier van 22 t/m 25 juli 2020. Leuke boerencamping met vriendelijk en behulpzaam beheerders echtpaar. Mooi plek met uitzicht over de bloemenvelden. Schoon maar beetje weinig sanitair. Bushalte voor de camping en restaurants op fiets afstand.
We stonden hier van 14 t/m 18 juli 2020. Zeer grote familie camping, tjokvol met vooral buitenlanders. Schoon maar te weinig sanitair. Geen ontvangst alles automatisch, we hadden onze plek per mail doorgekregen. Vanwege de coronapandemie waren restaurant, recreatieruimte, receptie e.d. gesloten, toch het volle pond moeten betalen. Wel een mooie omgeving en gezellig dorp, vlak bij strand.
We stonden hier van 10 t/m 14 juli 2020. Vriendelijk ontvangst en mooie, ruime plek met uitzicht over de weilanden. Voldoende en schoon sanitair. Knus en gezellig eetcafé met goede keuken aanwezig. Via camping fiets verhuur mogelijk. Breda een leuke stad om te bezoeken op fietsafstand.
We stonden hier van 7 t/m 10 juli 2020. Hartelijke ontvangst en konden zelf een plek uitzoeken (beetje overleg met de buren). Ondanks dat het een grote camping is redelijk rustige ruime plekken. Sanitair was prima in orde. Leuke camping voor kinderen doordat boerderij vrij toegankelijk is en voldoende speelmogelijkheden. Zeer mooie omgeving en een bus halte voor de 'deur'. Restaurant met geweldig uitzicht om de hoek prima keuken. Vriendelijke en hulpvaardige receptie.
We stonden hier 3 t/m 7 juli 2020. Mooie camping met goede voorzieningen. Goede ontvangst door zeer vriendelijke beheerders. Voldoende en schoon sanitair. Restaurant op loop afstand met prima keuken.
We stonden hier 19 september 2019. We kwamen om 17:00 uur aan en wat dacht je . . vol! Gelukkig een goed verzorgde camper plaats net buiten de camping. Mooi vlak en voorzien van stroom en afvoer. Konden gebruik maken van alle camping faciliteiten. Mooi, ruim en schoon sanitair met vloer verwarming. Goed restaurant.
We stonden hier 18 september 2019. Wat een ontvangst. De eigenaresse heeft echt liefde voor haar vak. Mooie (boeren) camping met ruime plaatsen voorzien van water en stroom. Goede uitval basis voor Lüneburg. Schoon en voldoende sanitair. Broodjes service en klein winkeltje. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker en graag terug.
We stonden hier 17 september 2019. Ruime plaatsen en aardige mevrouw. €20,00 borg voor sleutel van sanitair gebouw waar toilette en douche in zelfde ruimte zijn geplaatst. Een voor dames en een voor heren, beetje weinig en niet handig.
We stonden hier 15 en 16 september 2019. Mooie natuurcamping met ruime plaatsen, in het bos of op open veld. Prima uitval basis voor wandelingen door het natuurpark Jasmund. Beheerders geven graag en voldoende info. Mooi, nieuw en schoon sanitair. Leuk restaurantje met gemoedelijke bediening.
We stonden hier 13 en 14 september 2019. Erg veel schaduw en dat is jammer in september. Na regen natte en gladde ondergrond. Beetje weinig sanitair, wel nieuw en heel schoon. Vriendelijke medewerkers. Leuk om met het pontje naar Stralsund heen en weer te varen. Grieks restaurant op loop afstand.
We stonden hier op 11 en 12 september 2019. Prima camping om Lübeck per fiets te bezoeken. Mooie stad. Ruime plaatsen en schoon sanitair. Beetje primitief vuil water lozen. Vriendelijke medewerkers.
Wij waren hier op 11 juli 2019. Camping vlak bij de Rijn, niet aan de Rijn en dat merk je. Rustige camping met veel lange afstand fietsers als gast. Mooi uitvalbasis voor fietsers en wandelaars. Camping is een beetje gedateerd maar met ruime plekken en schoon sanitair. Vriendelijke beheerders en een prima keuken.
Wij waren hier op 8 juli 2019. Mooie terrassen camping midden in de bossen. Aardige en vriendelijke beheerders. Prachtig uitzicht en prima uitval basis voor mooi lange wandelingen door de Apennijnen. Veel vaste gasten, vooral in huisjes, maar daar merk je verder niets van. Restaurant en sanitair zijn matig.
Sitecode: 20707
Wij waren hier op 4 juli 2019. Wat een vriendelijk beheerder, nam alle tijd en liep mee om plekken te tonen. Stonden pal aan zee met een geweldig uitzicht. Redelijk ruime plek. Sanitair was redelijk. Restaurant viel een beetje tegen.
We stonden hier op 3 juli 2019. Vriendelijke eigenaar die 's ochtends om een uur of zeven zijn gras gaat maaien. Leuke plek in een omheinde boomgaard, we stonden er alleen. Water en stroom aanwezig maar geen wc en douche. Vlak bij doorgaande weg dus prima als tussen stop, wel een nauwe toegangsweg vlak langs het huis van de eigenaar.
Wij waren hier op 30 juni 2019. Grote camping met ruime plaatsen. Wij stonden aan de rand va de camping met uitzicht op zee, mooi plek met goede Wifi. Camping beschikt over privé strand met ligstoelen. Prima sanitair.
Sitecode: 12078
Wij waren hier op 29 juni 2019. In natuurgebied gelegen camping. Eigenaar zeer vriendelijk en weet alles, en verteld graag, over de plek waar we zijn. Klein stukje lopen naar de Belvedere met een prachtig uitzicht over Matera-Sassi, zeer de moeite waard. Wel heel primitief sanitair en langs de bosrand kleine plaatsen.
Wij waren hier op 28 juni 2019. Vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plek en dicht bij zee, je moet wel een weg oversteken. Prima sanitair. Fietsen naar Gallipoli is heel goed te doen. Leuk restaurant waar door twee dames echt Italiaans wordt gekookt, het was heerlijk.
Wij waren hier op 25 juni 2019. Wat een leuke, prachtige en rustige plek. Vriendelijke eigenaars (kunstenaars). Midden tussen de bomen. Geen stroom en primitief sanitair. Wel leuk is het douchen met koud hemelwater, wat bij ons goed uit kwam want het was heel warm.
Wij waren hier op 22 juni 2019. Weer een ervaring rijker! Wat een troosteloze plek om te staan. Tussen flats, stijf op elkaar en maar een toilet. (hebben natuurlijk zelf alles aan boord). Enige voordeel is de mogelijkheid om Trani lopend te bezoek. Leuke plaats en lekker gegeten.
Wij stonden hier op 19 juni 2019. Wat een volle, drukke camping, wel mooi aan zee gelegen. Ideaal om met de fiets Vieste te bezoeken. Mooie boottocht langs de kust gemaakt, aanrader! Redelijk goed restaurant met aardige bediening.
Wij waren hier op 17 juni 2019. Prachtige natuurcamping. Veel wandel mogelijkheden. Vriendelijk eigenaar die zeer enthousiast kan vertellen. Ruime plekken, sanitair helaas redelijk gedateerd.
Wij waren hier op 15 juni 2019. Prachtig, in de bergen gelegen camping met mooie uitzichten. Wel een smalle toegangsweg. Goed sanitair. Goed restaurant met prima pizza's.
Wij waren hier op 13 juni 2019. Groot park met prima zwembad en goed restaurant. Niet alle plekken zijn even groot. Bus stopt voor de deur.
Wij waren hier op 12 juni en 10 juli 2019. Mooie camping, ideaal als tussen stop. Prachtig, modern sanitair en zeer goed restaurant. Aparte ruime camper plekken.