@Leenen-Hubertus
- 2018
Voor ons e eindelijk weer een camperplaats bij centrum. Utrecht. Prima camping faciliteiten voldoen. Tot een volgende keer.
De camperplaatsen idyllisch. De ontvangst zeer gastvrij. Gewoon een hele lieflijke camping.
mooje camping. Prima sanitair. - punten. Stof als er auto’s rijden. Trage wifi.
camping heeft een mooje ligging. wij stonden boven op het terras met uitzicht op het dal. zelfs de gieren hebben we nog gespot. het sanitair en de algemene indruk is helaas concluderend slecht als ze hier wat aan zouden doen dan scoort de camping haar sterren verder vond ik de elektriciteits aansluitingen ook ver te zoeken. Jammer.
fijne camping. we hebben de wandeling naar het topje v/d berg bij nonette gewandeld. jammer dat er nergens koffie was. camping netjes. De wifi wat traag.
Prima camping. 3 nachten inclusief stroom. En vrij douchen 72,30. Alleen opletten. Camper parkeert op het grind. Caravan op het gras. Resultaat. Je staat dan met de luifel tegen elkaar. Privacy is dan ver te zoeken. Verder geeft de kerkklok elk kwartier aan. Vanaf 6 uur smorgens.
Rustige camping. Kerkklok geeft fijn de tijd aan elk kwartier. Verder vriendelijke beheerders. Hebben stadje bezocht. Je waant je terug in de tijd. En fietstocht langs de tauber gemaakt. Direct vanuit camping rechts af fiets pad op.
Plaats niet aan te bevelen.