@Leerpost
- 2016
- Integraal
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
voldoet niet aan onze verwachtingen. Er zijn betere plekken voor minder € en idd er hangt zo nu en dan een nare geur over de camping. Dus volgende keer rijden we verder.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Sitecode: 194537
Wat een geweldige plek! Advies is wel van te voren reserveren! Wij hadden niet gereserveerd en stonden voor de dichte slagboom na een telefonisch contact was er nog 1 plek beschikbaar. €22,00 voor een xxl plek normale plekken €18,00 Stroom / Water apart afrekenen. Vanaf de snelweg 61 makkelijk aan te rijden. Toegangsweg is een smal straatje kun je snel missen. Camperplek nog nieuw, ondergrond kiezelsteentjes.
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Mooie nette ruime stelplaats, nabij Donaubad. Het mooie centrum op ruim 2 km afstand. Er zijn geen schaduw plekken. Stelplaats kost €16. Stroom en water apart afrekenen met muntgeld. Wil je hier vertoeven dan wel heel vroeg aanwezig zijn, want het is snel vol. Er is nog een parkeerplaats deze kost €14 zonder stroom.
3 foto's toegevoegd · 10 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Aanmelden bij het restaurant en daar kun je goed eten, camperplek konden we zelf uitzoeken en veel onbewoonde vaste plekken in die tijd dat wij er waren. Je staat op een grasveld. Sanitair is gedateerd maar verder redelijk schoon. 1 nacht €39 incl. Stelplaats en 2 personen. Prijs kwaliteits verhoging is hoog ! Supermarkt in de buurt . Jammer dat de gasten de uitwerpselen van hun 4 voeters niet opruimen.
Juni 2026
Als je van rust houdt dan is dit een fijne plek 😀 En zeer goed verzorgd! Alles netjes en schoon sanitair! €24, voor 2 pers. per nacht. Dorpje stelt niet veel voor. Super U supermarkt zit op een paar km.
Telef. gereserveerd er waren plekken beschikbaar, gearriveerd op de camping was de plek bezet, en andere plek was te klein. Dus werden we naar de andere kant van de weg gestuurd zoek daar maar een plekje. Camperplek niet groot en in de volle zon met 40 gr. Wel toiletten geen douches. Op de camping kun je douchen. Wel een tapwater punt, met maar 1 waterslang zowel te gebruiken het spoelen van het toilet of vullen met drinkwater. Prijs klopt niet
Camping prima afgebakende kavels en vrije plekken, netjes schoon sanitair met een heerlijk verwarm zwembad met ligstoelen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ligging op fietsafstand van het oude stadscentrum. Ook zeker de moeite waard.
route via navigatie systeem van de site loost je door smalle weggetjes en dat is niet nodig. er is een gewone normale weg route. Sanitaire voorziening goed, ook wasmachines. Plekken met schaduw en plekken volle zon met een heerlijke zeebries/wind. Strand is niet op loopafstand. Fietspad langs het strand. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
smal en lange kavels incl stroom en water. Wateraansluiting zit ergens in de grond . Wij konden er geen aansluiting op krijgen. Veel muggen. Ook restaurant op de camping. Het nieuwe sanitair gebouw was alweer aan onderhoud toe. Maar het was schoon. Voor ons was het 1 nacht en eenmalig.