@Leeuwenfamilie

Ja

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Dure camping. Acsi tarief €25,- voor in naseizoen. Voor vies verouderd sanitair en 1 dames toilet! Men kan het vragen omdat er weinig aanbod is rond Reims. Geen aanrader

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Ruime plaatsen, goed sanitair, Zwembad nog open. Buiten de camping fijn wandelen met de hond. Aanrader.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima doorreis camping. Ligt wel stukje van A75 af. Sanitair wat verouderd maar schoon.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Goede voorzieningen voor een camperplaats. Je kunt zelfs fietsen huren!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Schoon sanitair, vriendelijk personeel. Geen gebruik gemaakt van restaurant, zwembad en sportfaciliteiten dus kan ik niet beoordelen. Met de fiets klein stukje naar centrum. Vind € 27,- best aan de prijs voor het naseizoen als je niet direct aan het strand zit..

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een prachtige plek met uitzicht op de baai, een paadje naar het strand en keurig net sanitair. Een plek om terug te komen!!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijke plek bij een geitenboerderij. 4 plaatsen. Zelfs stroom. Toilet aanwezig voor algemeen gebruik. Aardige mensen.

Mooie plekken vlak aan zee. In laagseizoen betaal je daar €38,= per nacht voor en geldt de ACSI kaart niet. Heerlijke douches, relaxte sfeer. Enige dat we misten was n watertappunt in de buurt

Prima camperplaats. Nog een aanvulling op voorgaande berichten. Een schoon openbaar toilet bij de kerk. In het dorpje was weinig open, wellicht heeft dat met het seizoen te maken

Met Acsi kaart € 25,= per nacht. Een paar keer per dag gaat een minibus richting San sebastian. Dan nog wel een bus nemen naar het centrum of ongeveer 4 km lopen. Terug met een taxi kost €14,=.

Er was voldoende plek. Bushalte bijna voor de deur. Voor €25,= p.p.p.n. met ontbijtje (stelt niet veel voor), gebruikmaken van douche/toilet in het hoger gelegen hostel. Alleen stroom op de plek.

Rustige camping met ruime plekken. Sanitair eenvoudig maar schoon. Je loopt zo de Looise hei op. Fiets naar Gennep is 6 minuten

Ruim opgezette camping naast n klein vakantiepark. Super schoon sanitair. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.. Een aanrader