@Leeuwtje01
Lid van Campercontact sinds 2018
Van de campings in Boheems Zwitserland is dit toch echt een van de betere. Sani viel ons, na de eerdere commentaren gelezen te hebben, erg mee en de huisjes zijn nu wel in gebruik. Heel gunstig gelegen voor de wandelingen van de Kamenicekloof met boottochtjes en naar Pravcicka Brana. Sfeertje is wel gezellig en er zit een hotel-restaurant tegenover. 480 ckr pn met camper/2 pers.
Vrije standplaatsen in dennenbos. Ongelijke ondergrond. Ons inziens niet geschikt voor campers. Verschillende horecablokhutten op de camping.
Hoewel het barretje/terrasje er best gezellig uitzag, hier toch maar verder gereden: vrije standplaatsen in een dennenbos met heel ongelijke ondergrond. Ons inziens niet geschikt voor campers.
Heerlijke camping. Sani is, zeker voor Tsjechische begrippen, oke. Vrije standplaats keuze op open velden met daartussen, niet storend, wat huurchaletjes.Ondanks dat het hoogseizoen is en er redelijk veel gasten zijn, lekker rustig.
Perfecte camping. Alles top. Echte gezinscamping, in deze tijd van het jaar vol met voornamelijk Nederlandse gezinnetjes en dus erg druk. Te druk voor ons.
Superrelaxte, eenvoudige camping, waarbij je echt het gevoel hebt dat je midden in de natuur zit. En dat is ook eigenlijk gewoon zo. Heerlijke plek en goede uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten rond de grens. Liesbeth en Rob stellen je zelfs tegen een kleine vergoeding een autootje ter beschikking, zodat je de camper kunt laten staan!
Complimenten! Wat n mooie, gemutliche, kleine camping! Mooie ruime plaatsen en alles wat gezegd is over het sani klopt! Super luxe. Ook een eigen watertap bij je plaats. En leuke dingen te ontdekken in de omgeving. Aanrader!
Keurige, nieuwe camping, ruime afgebakende plaatsen. Lijkt n beetje op n CP. Schoon, nieuw sani. Aan rand van dorp, tegenover groot zwembad met ligweiden. Betalen aan zuil, €20,70 p.n. met 2 pers. Stroom 1,5 kwu €1,- en 80 ltr. water €1,-. Automaat met fris, bier en wat levensmiddelen. Leuk dorp, prachtige omgeving. Misschien allemaal wat onpersoonlijk, maat wat ons betreft n aanrader!
Niet luxe, maar prachtig gelegen in het groen, met strandje en mooi zwembad, dat vanaf 1-9 gesloten is. Ruime plaatsen, die inderdaad niet allemaal recht zijn, maar wel met stroom en een waterpunt bij de hand. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij vinden het hier heerlijk!
Ja, wat moet je hier van zeggen. Alles door op orde. Mooie camping,. mooi gelegen, .goed verzorgd, goed sani,.vriendelijke eigenaren, heerlijk zwembad, tennisbaan, basketballer, klein winkeltje en barretje bij de receptie, snackbarretje met ook verse pizza. Heerlijke plek, midden in de natuur. en dat nu, in mei, voor 18,85 per nacht met asci.
Kleine camping aan de rand van het dorp. Rustige plaatsen met heel veel schaduw of zonplaatsen aan de doorgaande weg. Erg verouderd maar schoon sanitair, waarvan de douches gerenoveerd zijn. Geheel is aan renovatie toe. Vriendelijke eigenaren. Voucluse is 'n leuk toeristisch dorp met veel terrasjes en restaurantjes.
Leuke camping met heel vriendelijk gastvrouw. Nieuw, superschoon sanitair. Douches heerlijk en gratis. 17,50 per nacht all in, zelfs inclusief verse eitjes voor je ontbijt. Limburgs heuvellandschap vanaf je voordeur.
Heerlijke rustige camping met privé strandje bij t meer. Broodjes service. Vriendelijke ontvangst. Zuiver sanitair. Mooie zonnige plekken.
Zeer mooie schaduwrijke en ruime plekken. Zeer romantisch klein privebaaitje aan zee. Om de dag de groenteman/vrouw die langs komt en je kunt dagelijks brood bestellen. Sanitair zuiver en als nieuw. Rust all over
Heerlijk stekje, direct aan het meer. Keurig schoon sanitair, vriendelijke eigenaren. Zwemstekje met kraakhelder water en leuk fiets- of wandelrondje rond het meer.
Prima locatie, weinig te doen en best mooie plekken, maar niet al te schoon sanitair. met 40,- per nacht echt veeeel te duur.
Geen 9 waard, maar 'n 2 ook niet. Dit dus om het gemiddelde op te krikken: prima uitvalsbasis voor de stad: 5 min. fietsen. Parkeergeld betalen, stroom voor 5 campers gratis voorzien. Ruime plaatsen en lekker rustig: geen overlast van spoor. Supermarkt en echt erg goed en gezellig Italiaans restaurant om de hoek. Toegang via slagboom naast de Mediator en dan rechts de hoek in.
Goed onderhouden camping met nieuw, heel schoon sanitair, campingstuberl met terrasje en winkeltje met 1e levensbehoeften en ruime, vlakke plaatsen, waarvan een aantal met uitzicht op het meer en uiteraard allemaal met zicht op de bergen. Gemoedelijke ontvangst. Eigen grasstrandje aan het meer. Heerlijk rustig nu. Wij blijven 'n paar dagen: mooi stekje en genoeg te doen in de omgeving.
Super uitzicht op de Weser, een biergarten / restaurant op kruipafstand en super schoon en nieuw sanitair. Voor 12 euro goede keus! Fietsroute naar oa Hameln loopt over de camperplaats. Zelfs fietsreparatiestation aanwezig.