@Leij
- Fiat Rapido 710F
- 2003
Mei 2026
Geweldige locatie. Heerlijk rustig. er zijn meerder stroom aansluitingen. Makelijk te berijken.
Wat een mooie camperplaats. Zelf in en uitchecken wat een camperrijder graag wil. Geen gedoe van een receptie. Betalen via Pin of contant. De goed lachse John wil je van alle kanten helpen. Toppie. Prima sanitaire voorzieningen.
Prima CP. Verder eens met de andere Reviews .
Prima CP. Eens met de vorige beschrijving. Prijs juni 2025, 100 SEK zonder 150 SEK met stroom.
Sitecode: 20877
Op zich een goede camping. Ben het eens met de vorige spreker. Alles keurig op een rij, hier hou ik niet van. Totaal geen privacy. Overdag vervelende muziek uit de feest tent. En wat de Wifi betreft, waardeloos. Er is een strandje. Je kunt een duik nemen in het meer
Prima overnachting plek. Zoals eerder vermeld, donatie word op prijs gesteld. Prima schotel bereik.
Prima kleine camping. Douche, Toilet en vers water inname. Ook grijs water lozen is mogelijk. Mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Leuke huiskamer om daar te zitten. Prijs Juni 2025, 300 NOK. incl. stroom.
Sitecode: 20905
Prima camping met uitstekende douche ruimte. Zoals eerder beschreven boot vaart voor je neus langs maar geen last van betreffende lawaai. Uitstekende Wiffi Prijs juni 2025 NOK 390
Prima camping. Geweest juni 2025 Prijs 400 NOK. Inclusief stroom en vrij douchen. Wasmachines en drogers aanwezig.
Je moet er een keer geweest zijn. Zoals eerder beschreven de weg ernaar toe is fantaties. Eind mei en een prachtig landschap met sneeuw. Door Finland gereden en overal nog sneeuw. Wegens waren prima te berijden.