@Leisure-Seekers
Zeer vriendelijk ontvangst, zelfs tussen de middag. Ruime plekken en de faciliteiten zijn keurig. Met de fiets naar t centrum is goed te doen Lopend doe je wel een uurtje over. Voor een nachtje of 2 top plek.
Fantastische camping, ruime plekken en geweldig sanitair met muziek. Lieve vriendelijke receptie.
Wat een gave plek. Je loopt zo het fantastisch centrum is en dat is gaaf. Zeer vriendelijke mensen, ruime plaatsen. Douches mogen warmer, vaak te koud. Maar alles maakt het strand en de prachtige tuin vlakbij goed.
Camping gesloten. Gras staat meters hoog.
wat een vriendelijke camping. Sanitaire is top, pas vernieuwd en keurig schoon. Een meertje om te vissen, een zwemplek voor de kinderen. Zalig rustig. Goede plek door doorreis.
camperplaats wordt opgeheven. toilet kan niet geloosd worden, wordt ook niet meer gerepareerd.
Prima CP niet ver van de snelweg. Kan goed gebruikt worden als overnachtingsplek om door te reizen, maar de plek biedt ook mogelijkheden om een wandeling te maken of om een mountain bike route te fietsen. Was rustig. Wij voelden ons veilig. Wij hebben een mooie goed bewegwijzerde rondwandeling met de hond gemaakt.