@Lekker-op-toer
- 1976
- Mobilvetta K-Yacht Integraal
- 2017
- Integraal
Deze camperplek onderscheidt zich in veel opzichten van het gemiddelde. Allereerst is de ontvangst allerhartelijkst en heel persoonlijk. Met een kopje Griekse koffie wordt eerst kennisgemaakt met elkaar. Griekse Gastvrijheid! Marina bespreekt de mogelijkheden die er zijn voor een bezoek aan Thessaloniki. Er is geen betere plek wanneer je Thessaloniki wilt bezoeken. Mede ook door de andere gasten is de sfeer gemoedelijk en warm. Top! Een aanrader.
Een hele fijne vriendelijke en vooral hartelijke ontvangst. Hier word je gezien. we hebben heerlijk koffie gedronken met zelfgemaakte lekkere hapjes. Er is een prima plek om de camper te stallen voor overnachting en ‘s avonds hebben we genoten van een heerlijke en pure maaltijd. Alles bereid met natuurlijke producten en kruiden uit de omgeving. In de omgeving is het goed wandelen of fietsen naar de Acheron bron of het Necromanteion. Top plek!
Fijne ruime camperplek nabij de Rijn en een kanaal. Perfecte installaties. Op loopafstand van Breissach. Een aardig ommuurd stadje aan de overkant van de Rijn, dus in Duitsland. In de omgeving, mooie fietspaden.
Sitecode: 19502
Een heerlijke plek voor een rustig verblijf in de natuur. Keurige toiletten en douches. Mooi wandel- en fietsgebied nabij. Zeer vriendelijke, attente en behulpzame ontvangst. Mooie abdij en goede restaurants in de directe nabijheid.
Wij vinden dit een fijne camperplek. Het water- en loospunt, ook het cassette toilet zijn in orde. Stroom wordt aangelegd. De plek is vrij vlak en de ondergrond met kiezel voldoet prima, ook bij regen. Geen last van honden gehad. De weg die boven over gaat hoor je wel ‘s nachts. De plek is ideaal gelegen voor bezoek aan het prachtige Spoleto. Neem de roltrappen naar boven en daal dan langzaam af.
Wij vinden het een prima plek. De plekken zijn ruim, goed bereikbaar en nagenoeg vlak. We hebben goed geslapen, ‘‘s nachts valt het verkeer van de weg nagenoeg stil. Het mooie centrum is een kwartiertje lopen.. Er is elektriciteit en verzorging is aanwezig op het terrein beneden op de parking van het zwembad.
Ons beviel de CP redelijk goed. Het mooi Fabriano is van hieruit goed te voet te bezoeken. Het drukke verkeer wordt ‘s avonds minder. Wij hebben goed geslapen. Toilet legen en grijs water aflaten gaat goed. Drinkwater tanken is defect. Stroomvoorziening is in orde. Bij regen kan ondergrond drassig zijn.
Ik sluit helemaal aan bij de vorige reviews. Het is een eenvoudige maar heerlijke camping met heel goed onderhouden gras en vriendelijke behulpzame eigenaren. Prachtige fietsomgeving en mooi zicht op het kasteel en de omringende bergen.
Wij kozen niet voor de hellende bus/auto parking om te overnachten maar de kleinere parking onderaan de grote parkeerplaats. Die is vlakker. Het was er rustig. Wel veel muggen, vooral aan de groenkant. De pendel bus komt geregeld langs. Is ook te lopen naar Urbino, maar dan volgt een stevige klim. Prachtige stad overigens, het bezoeken meer dan waard.
Fijne CP. Momenteel hier geen vaste bewoners meer. De plek wordt uitsluitend gebruikt, waarvoor die ook bedoeld is. Plaatsen zijn aan de krappe kant. ‘s Avonds loopt het vol en is het moeilijk manoeuvreren.
Fijne CP voor bezoeken van het stadje, te wandelen of te fietsen. Jammer vind ik de onvoldoende watervoorziening. Je kunt voor een euro 70 liter tanken. In werkelijkheid zijn het amper 50 liter. Irritant ook dat er geen kleine hoeveelheden afgenomen kunnen worden. Achteraan zijn er ook onvoldoende stroompunten.
Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad op deze camperplek. Alles wat je als camperaar nodig hebt is er. Mooie ruime plekken. Wij vonden het fijn om vanaf de CP naar het centrum van Santiago te lopen. 7Km. Halverwege sluit de Camino aan op het pad. Leuk. Het eerste stuk helaas langs de weg lopen, maar is te doen. Eigenaar is hartelijk, sympathiek, behulpzaam en vriendelijk. Op woensdagavond live-muziek. Classic Rock. Top.
Geweldige camperplek en super ontvangst gehad. Ondanks het mindere weer, hebben we genoten van een heerlijk verblijf. Uitstekend sanitair. Dordrecht, Kinderdijk, Biesbosch op fietsafstand.
Wij waren hier begin juli 2023. We verbleven er meer dan een week en het was fijn. Een heerlijke terrassen camping, mooi gelegen en met uiterst vriendelijk personeel. Vooral de “oma’s” recepten van het restaurant zijn heerlijk. Een aanrader!
Fijne plek met, weliswaar, geluidsoverlast van de treinen. Gratis water en leeggooien van toilet en grijs water. Het klooster is absoluut de moeite waard om te bezoeken en de plaatselijke slager/bakker/super is helemaal prima. Chapeau voor dit initiatief.
Om 11.45u was er geen plek meer. We werden verwezen naar het naastliggende parkeerterrein. Dat liep vol met meer dan 50 campers. Politie kwam rond 18:00u. poolshoogte nemen. Niets aan de hand. Om 0.00u. sirenes en lawaai. Iedereen moest verplaatsen of vertrekken. Schandalige gang van zaken! Tips: trek de parkeerplaats (tijdelijk) bij de camperplek. Stop met het niet werkbare “reserveerbeleid.” Bilbao…een slechte beurt!
Prima plek, telefoon voor code wordt snel opgenomen. Info is duidelijk. Hebben hier drie nachten gestaan. Troyes goed bereikbaar per fiets. Sani zuil tegenover de Intermarché werkt goed. Heel veel ruimte hier.
Mooie camperplek, met een beetje onderhoud van de gemeente, dwz. gras maaien, bladeren opruimen en oude toiletgebouwen van voormalige camping opruimen, zou het een hele mooie camperplek zijn. voorzieningen zijn in orde en functioneren.
Een hele mooie ruime plek voor een bezoek aan de opgravingen van Korinthe. Vlakbij ook leuke restaurantjes en aantrekkelijk dorpje. De ontvangst was uiterst hartelijk. Wij verloren een fietssleutel ter plekke. Na wat mails over en weer werd de sleutel gevonden en opgestuurd naar NL. Fantastische service. Mooi streekproducten winkeltje met broodservice en veel info over excursies, treintijden etc. Taxiservice ter plekke. Heel fijn.
Fijne camperplek voor bezoek van Monemvasia. Ideaal gelegen met prachtig uitzicht. Jammer dat er geen loospunt is voor toilet en afvalwater.
prima camping: mooie en ruime plekken met uitzicht. Schoon sanitair, gezellig restaurantje en mini winkeltje. De leiding doet er alles aan om de gasten te helpen en thuis te laten voelen. Hartelijk, en super behulpzaam.
Prima plek, goede ligging, komen hier al jaren. De nieuwe toegang is erg smal. deze is als zodanig geen lang leven beschoren. De prijs is te hoog voor de geboden faciliteiten. Jammer Metz, gemiste kans, maar blijven toch komen.
Hele vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair en een mooi verzorgde omgeving. Mooi uitzicht vanuit de camperplek op Assisi. Verharde ondergrond. Aangename plek voor verblijf en bezoek aan Assisi.
Prima plek, veilig, noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Prima uitgangspunt voor mooie fietstochten. Jammer dat er geen afvalcontainers staan. Een bord zou ook voldoende zijn aangezien 300m noord van de camperplek aan de woongrens een container parkje is. Verder, prima plek. Compliment voor de gemeente.
Sitecode: 1974
Heerlijke overnachtingsplek. Geschikt voor langer verblijf. Leuk stadje en mooi fietsen en wandelen in de omgeving. Hygiëne is bar slecht. Een van de twee service zuilen is weggehaald. In de overgebleven zuil zitten water, spoelwater en toiletafvoer vlak bij elkaar. Hygiënisch absoluut onverantwoord. Jammer, toen er nog beheerders waren was het beter.
Prima CP. Loopt wel snel vol, maar heel goed alternatief op plein aan de ingang. Loosput en cassette reiniging, alsmede innemen van drinkwater zijn top en dat voor €3! Stroomaansluitingen aan de krappe kant. Ligging t.o.v. binnenstad en winkelcentra is top. Van nabij gelegen spoorbaan en weg nauwelijks last gehad.
Sitecode: 2061
Mooie parkachtige camping. Goede fietsafstand naar de stad. Jammer dat je niet je eigen plek kan/mag uitzoeken. Gedoe met afgesloten elektriciteitskasten. Sanitair matig. Prijs/ kwaliteit okee.
Gezellige camping in een groene omgeving. Het was warm: prima schaduwplekken door prachtige bomen. Deze camping straalt een zekere rust en ongedwongenheid uit.
Een perfect onderhouden camping en een heel mooi terrein. Goed toegankelijk voor campers en alle faciliteiten aanwezig. Ook voor kinderen zijn er speelmogelijkheden. Alle moois en goeds wordt getemperd door de norse en gestreste houding van de beheerder. Camping is een aanrader, maar vergeet je vooral niet van te voren aan te melden.
14 augustus 2017. Dit is een wel heel bijzondere plek die goed past bij het doel waarom je hier bent. Een bezoek brengen aan de Völlklinger Hütte. Een enorm hoogoven complex dat op een zeer aantrekkelijke wijze toegankelijk is gemaakt. Doorlopend zijn er ook prachtige exposities. Nu: het goud van de Inka's. De camperplek is een prima overnachtingsplek. Het sanitair is goed geregeld in een gebouw na.
14 augustus 2017. Dit is een hele mooie rustige camperplek in het groen. Het aardige stadje Schöllkrippen is vlakbij. In het stadje dat op loopafstand ligt, zijn alle voorzieningen en winkels te vinden. Ook het prachtige ecologische natuurzwembad grenst aan de camperplek. Van hieruit is het ook heerlijk wandelen en fietsen. Jammer dat de betaalautomaat alleen munten accepteert.
Mooi aangelegde camperplek met heel vriendelijke en correcte ontvangst. Zeer compleet uitgevoerd met zeer net sanitair. Douche €1,-. Elektriciteit en water ook €1,-. Muntjes verzamelen dus! Een afgeschermd gedeelte is ook toegankelijk voor caravans op doorreis. Het centrum van de stad ligt op 3,5km afstand en is goed bereikbaar met fiets of tram.
Als camperplek en als uitvalsbasis voor Limburg an der Lahn is het ons zeer goed bevallen. Wat ons opviel zijn vooral de handige systemen voor water, elektriciteit, in- en uitchecken. Het werkte allemaal prima, maar eerst even de instructies lezen. De plaatsen zijn krap, dat komt doordat er meer vraag dan aanbod is.
Een uitstekende camperplek. Prachtig aangelegd. Ideaal gelegen t.o.v. centrum en kuurpark. Het is een mooi wandel- en fietsgebied. Alles netjes en werkt perfect. Hartelijke ontvangst en meteen veel informatie over stadje, kuuroord en omgeving. Een aanrader!