@LekoA

Partners
2017

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Groot grasveld bij boerderij. Diverse kleine bomen voor wat schaduw. Voor kinderen leuk, want wat speelmogelijkheden op het grasveld. Er is een (1) douche en een (1) toilet, proper in een klein huisje. Ook mogelijkheid de afwas te doen (een klein aanrechtje). Ze hebben een bio-winkel waar veel te koop is. Super rustig. Je beleeft het boerenleven vanuit je campingstoel....

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plek met uitzicht op Haringvlietbrug. Je hoort het verkeer, maar niet storend. Goed verlicht. Je krijgt een code om onder het havenhuis achter het hek naar het sanitair van de haven te gaan. Schoon. Er zijn 5 plekken beschikbaar, ook voor heel lange campers, soms wel bezet door auto's van passanten die hun hond uitlaten op het uitgestrekte gebied (bos en kuststrook). Zelfs een klein strandje. Mooie plek om met fiets de omgeving te verkennen

Sitecode: 82021

Parkachtige camping met geen vaste plaatsen waardoor altijd wel plek. Aan het water bij wat struiken of onder bomen wat dichter bij Sanitair. Sanitair verouderd maar schoon. Zeer vriendelijke gastvrouw van 83 Jr, haar zoon werkt ook op de camping. Hij heeft een foodtruck en verkoopt soms pizza's. Kanoverhuur naast de camping. Dorpje weinig te beleven wel een bakker (dichtbij) en klein winkeltje op grotere loopafstand.

Grote camping die zich omvormt naar ook een glamping. De prijzen in deze app kloppen niet meer, wij betaalden 34 euro voor een door de weeknachtje met kleine camper, 2 pers en stroom. Weekends nog duurder. Wij stonden op de campeerweide, helaas was op de weide daarnaast een kinderevent met overnachting, niet erg rustig. Geen wifi op de weide, sanitair klein maar schoon. Ligging is geweldig aan het meer, je kan omheen wandelen of fietsen

Mooi gelegen camping aan de Moezel (daar veel vaste gasten en nauwelijks plaats) en aan een meertje met vogels. We hebben daar ook otters gezien. Weinig schaduw en sterk verouderd sanitair. Geen wc brillen, geen toiletpapier, geen zeep/desinfectie.

We waren hier een weekend. Op zaterdag druk met activiteiten voor kinderen. Douches zaterdagavond modderig. Op zondag stuk rustiger en schonere douche. Plekken ruim maar niet afgescheiden. Aardig restaurant op de camping. Voor nog geen 20 euro met Acsi kaart per nacht voor twee personen met stroom prima te doen. Erg leuke stoomtrein in de buurt.

Snelweg achter de bosrand. Als je in een (dak)tent slaapt dan hoor je dat duidelijk. Vriendelijk personeel. Broodjesservice met veel keuze. Te weinig electriciteitssokkels waardoor redelijk veel plekken geen elektriciteit. Hypermarche op loopafstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, zeer schoon sanitair. Goede fietsmogelijkheden naar Elst, Arnhem en Nijmegen via snelfietspad

Prachtig gelegen camping. We hadden pech dat er in het bos gezaagd werd overdag, anders 5 sterren. Simpel maar net sanitair. Sommige plekken drassig.

Heerlijk rustige camping. Vriendelijke eigenaren. Bij slecht weer kan je binnen zitten. Mogelijkheid om zeilboot te huren. Met de fiets zijn omliggende plaatsen goed te bereiken. Goede SPAR op 4 km afstand.

Mooi gelegen camping. Helaas hadden een aantal gezinnen op een veld gereserveerd met hun kinderen. Ook nog extra groepstent in het midden geplaatst. Was druk tot na 2200u en men hield zich niet aan de 1.5m. We hadden op rustige camping gerekend

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Net sanitair en mogelijkheid om savonds in restaurant te eten voor redelijke prijs. Overnachting kost 21 euro excl toeristenbelasting. Prima plek op loopafstand van zee

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Pal aan de Moezel. Heeft een schone WC en douche.