@LelijkFordje
Wat een fijne camping, super schoon, vriendelijke mensen, brood in de ochtend, restaurant niet gebruikt. Loopafstand dorp, via achterkant camping (je krijgt code voor het hek) vermijd je het industrieterrein. prachtige kliffen ook op loopafstand. We hebben een mooie fiets- en wandeltocht gemaakt. op de camping een zwembad (nu dicht) en voetbalveldje. leuke terrasjes en restaurantjes. Wij zouden zo weer komen.
Prima camping, we hadden keuze tussen twee plaatsen. Veel en schoon sanitair. Heerlijk warm water. We hebben gegeten bij het restaurant, dat was heerlijk. Het plaatsje is heel klein maar met plein en 2 of 3 terrasjes.
Supervriendelijke ontvangst met uitleg over wat er te zien en doen is in het stadje dat echt heel dichtbij ligt. Prima lopend te doen. Vanavond is er een openlucht concert ivm een feestweek in het stadje. Restaurant en bar op de camping dicht maar je kan wel eten bestellen, dat brengen ze bij de camper. Sanitair oud maar heel schoon. Bij aankomst koffie bij de camper, heel gastvrij. We gunnen het jonge stel meer aanloop. Schaduwrijke plekken.
Prima camping. Sanitair heel schoon en warme douches. Kleding kan buiten het hokje hangen of plastic tas mee. Op de fiets dichtbij Salamanca, leuk stadje om te bezoeken. Heerlijk gegeten in restaurant. Wel reserveren, het wordt ook bezocht door mensen uit de omgeving. Veel plekken in de schaduw, sommige in de zon. Aanrader.
Rustige plek, niet meer verwachten dan beschreven. Rechte, verharde plekken. Een stuk of 10, er stonden nu drie campers. Sportveld en zwembad verlaten gezien de tijd van het jaar. wij hebben alleen een tussenstop gemaakt zonder overnachting. Het lijkt praktisch dat de winkels en het centrum dichtbij zijn. Er is vast iets te bekijken in de buurt maar gezien we op doorreis zijn, niet in verdiept.
Hele fijne camping, zie alle andere reviews. Prachtige plek, mooie omgeving, rivier, taverne op loopafstand waar we heerlijk gegeten hebben. Duurste plek tot nu maar het toiletgebouw waar je even op adem kunt komen na het gemiddelde sanitair dat we inmiddels gewend zijn, compenseert dat wat ons betreft.
Fantastische plek, we stonden op de camperplaats naast de camping met prachtig uitzicht. Vriendelijke ontvangst, toiletgebouw op camping prima. Brood in de ochtend, terras en winkeltje. Wasje gedaan en twee nachten gebleven. Via een steil bospad kan je naar het strand en we zijn op de fiets naar het dorp geweest. Terug wel even een flinke klim, ook elektrisch. Aanrader wat ons betreft.
Goede communicatie met beheerder. We stonden alleen in een tuin. Huis beheerder is even verderop dus wel handig als je zelfvoorzienend bent. Er is wel elektriciteit. We mochten van toilet en douche gebruik maken maar omdat we dan toch moesten rijden besloten we om dat niet te doen. Prima plek voor ons omdat we toch maar 1 nacht wilden blijven.
Prima plek om te overnachten en zo de stad ook in de avond te bezoeken. Met de fiets ben je snel in Rochelle, er zijn goede fietspaden. Geen douche of toilet maar dat staat duidelijk aangegeven. Er is geluid van het verkeer maar voor ons niet storend, het is immers dicht bij het centrum dus te verwachten. Voorzieningen water matig. Kortom, een goede voldoende.