@LenA
Mei 2026
prachtig, aan een heel mooi park gelegen. 2,5 km afstand (fietspaden) van het industrieel UNESCO ‘Zollverein’.
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

Indeling van het terrein is onduidelijk en de stroomvoorziening is defect op een aantal aansluitpunten. Bekabeling ligt los en sommige aansluitpunten afgeplakt met duktape. Onderhoud van het terrein is matig. Zeker gezien de prijs van €18.20 op 14 januari 1*
Er zijn twee betaalautomaten aanwezig. bij binnenrijden wordt het kenteken geregistreerd en gaat de slagboom open. daarna een kaartje kopen bij de betaalautomaat, zowel cash als met de kaart/telefoon. (20/11/25)
prijzen kloppen niet meer! Wij betaalde voor 2 personen met camper op ‘normale’ plaats € 50 per nacht exclusief stroom. Dit is nog voorseizoen.
Prachtige lokatie/terrein, mooi aangelegd en sfeervol. Groot grasveld bij de ingang is voor tenten. Campers en caravans kunnen verder naar boven op twee plateaus staan, in zowel zon als schaduw. Sanitair is zeer schoon. Op het bovenste veld heb je toiletten en kun je afwassen. De douches zijn enkel bij de ingang en dat is een flinke afdaling en klim als je op de twee hoger gelegen plateaus staat.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Prachtige locatie aan wandelroute/natuurgebied. Heel rustig. Dixi toiletten aanwezig (niet gebruikt). Je kunt water innemen. Grijs water lozen is tegen betaling van € 5,00 mogelijk. chemisch toilet kun je NIET lozen.
Er is inmiddels een nieuwe molen. prachtige locatie, heel stil, goede voorzieningen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden