@LenCoSun
- 2014

Rustige locatie aan het water, jachthaven, inchecken met QR code of automaat aan receptie haven. QR werkt vlot, ook mogelijkheid voor stroom. Sanitair is inbegrepen. Ook een afwassen buiten en er staat een BBQ om te gebruiken. Boodschappen mogelijkheid op 1 km wandelen
Enkel gestaan om de locatie te bezoeken, 3u betaald maar na 2 u zijn we vertrokken. We zijn gewandeld tot daar en onze tijd genomen op het strand. overnachten zou ik er niet doen, campers staan deur aan deur geparkeerd. En te duur voor een overnachting.
Plek om Aalborg te bezoeken is ok, maar verder is de plek slecht georganiseerd, auto’s parkeren tussen campers, niet speciaal gehouden voor campers en dat is jammer. Dan is Dkr 185 wel veel geld om te staan. We maakten geen gebruik van stroom, extra betalend, en ook niet van het sanitair met code. Wandelen tot centrum is goed te doen en iets verder ligt streetfood market, goed voor een snelle hap.

Mooi verzorgd sanitair en mogelijkheid tot binnen koken. We betaalden €45 voor 1n/2p en 2 kinderen. Stroom is apart te betalen, daarvoor wordt 500 Dkr gereserveerd en wordt nadien verrekend, te bepalen via QR, dit vind ik wel een stom systeem. Er was veel wind, goed voor een tussenstop, verder weinig te beleven.
Leuke cp aan de haven. Wel regelmatig aan en af rijdende auto’s voor de parkeerplaats, ook ‘s avonds. Mogelijkheid om te eten aan de restaurants aan de haven. Ook een minigolf en bar aanwezig. Goed voor 1 nacht

Hele mooie cp, verzorgd sanitair, mogelijkheid tot koken en afwassen in de blok van de camping. Propere sanitaire voorziening voor vuilwater, zuiver water en wc te ledigen, mogelijk voor stroom tegen extra betaling Makkelijk te betalen via QR code. Wel langs grote weg maar ons heeft dat niet gestoord. We betaalden voor 1 nacht Dkr 150/2p
Mooie plaats, maar toch wel duur voor een camperplaats, je kan het eerder als een camping zien. Douches en stroom tegen betaling, dat vooraf al 50Dkr per item wordt aangerekend, niet gebruikt wordt teruggestort als je uitcheckt aan de automaat. We betaalden €45 voor stroom, douchen en 4p voor 1 nacht! Omgeving is mooi maar helaas regen dus maar een korte wandeling gemaakt. Verder is er niets te beleven. Sanitair is wel mooi onderhouden.
Prima plek dichtbij het meer. Aan het meer is het leuk wandelen of fietsen. Verschillende restaurants en bars langs het water. Op de plek is er stroom tegen extra betaling, €19,76 voor plek met stroom (16A). Wel ruime plaatsen met goed onderhouden gras. Goed voor onze tussenstop naar Denemarken.
Sitecode: 196294
Prima plek voor bezoek aan Ribe, 10 min wandelen. Parking is klein maar ok voor een nacht en een bezoek. Max.48u staan. Asfalt en grind parking, water verkrijgbaar en WC lozen mogelijk. Er rijden gedurende dag verschillende campers aan en af. Even wachten tot plek vrij komt.
vriendelijke ontvangst. ruime camping, op 2 km van het centrum. ruime plekken, s avond staat het vol. sanitaire blok is zuiver, er staat een mobiele blok links , deze ruimte van douche en wc is klein, bij de vrouwen was het zuiver. geen wc papier voorzien. kleine speeltuin, pizzawagen aan de ingang voor campinggasten. ‘s avonds is camping afgesloten.vertrekken voor 12u. wij betaalden €69 2n- 2volw+2kind. goede uitvalsbasis om Dijon te bezoeken.
hele leuke camping in de natuur. heel vriendelijke eigenaar. heel zuiver sanitair, 2x/d wordt zuiver gemaakt. verschillende wandelingen in de buurt. mooi uitzicht vanop camping, hoort de koeien met hun bel rondlopen. trampoline en kleine speeltuin voor kinderen, ping-pong tafel. geen bakker/winkel op wandelafstand. cash betalen. wifi aanwezig bij sanitaire blok. aanrader voor de rust!
vriendelijke ontvangst aan receptie. maar qua accommodatie is de camping te duur €45/n voor 2 volwassenen en 2 kinderen. veel te weinig douches (container) voor de plaatsen die er zijn. een beetje rommelige indruk. broodservice ok. locatie is mooi, wandeling naar Roche de vieux Cheveaux uitzicht is wel pittig (zeer steil) maar de moeite! wandeling rond het meer ook mooi.

Sitecode: 2032
heel vriendelijke ontvangst receptie, ook per e-mail gereserveerd en onmiddellijk antwoord gekregen. vrij druk, plaatsen lijken wat onderkomen, lang gras, maar wel rustig gestaan. kan zelf vrije plek uitkiezen. sanitair blok 1 was ok, bij vrouwen, sanitair blok 2 niet ok, maar vermoeden camping gasten zelf vuil achterlaten. broodservice, zwembad klein maar ideaal voor verfrissing. centrum is 20 min wandelen, Leclerc supermarkt op 10min wandelen.
Super vriendelijke ontvangst aan receptie. de uitbater en een personeelslid spreken ook vlot Engels en Nederlands. we mochten zelf een plaats uitkiezen uit een aantal staanplaatsen die nog vrij waren voor minstens 3 nachten. Zwembad is mooi verzorgd en zorgde voor de nodige verkoeling. zwembad met glijbaan en niet te diep, ideaal voor onze 8 & 10 jarige jongens. sanitair is vrij recent en zeer proper, voldoende wc en douches aanwezig.Top verblijf
ruime CP, asfalt staanplaatsen met zicht op Moezel en mogelijkheid om in het gras te zitten onder de bomen. aanmelden in het infopunt aan de jachthaven. zeer vriendelijke receptionist. Bakker tegenover CP. stadje op wandelafstand.
super ontvangst, mooi verzorgde camperplaats. uitstekende douches en sanitair dat meermaals per dag gepoetst wordt. douche is €1,5 per beurt maar zeker betalen waard. afrekenen kan bij vertrek, (15/n). op 300 m wandelafstand van centrum en gezellige jachthaven. speeltuin voorzien aan de haven. verhuur van boten en verschillende wandelroutes in de omgeving. we zijn hier 3 nachten blijven staan. gewoon top!
direct aan het strand langs de havengeul. wel lawaai van de Ferry die aan en afmeert, maar geen probleem voor vaste slaper. de ondergrond is asfalt., CP liggen dicht bij elkaar, een paar punten voor elektriciteit die natuurlijk direct bezet. parkeer ticket pas te betalen bij vertrek, mogelijkheid voor kort bezoek van 5uur, 24uur of 48uur. dichtbij het centrum gelegen.
onverzorgde CP, oneffen plaatsen, een beetje onderkomen. momenteel moet je niet betalen, de slagboom staat open, zou ook geen € waardig zijn. water en elektriciteit betalend. pluspunt direct aan de haven en het centrum
€11/24h nette camperplaats, maar wel erg smal en niet afgebakend , water en elektriciteit betaal je extra voor. betaalautomaat met nummerplaat herkenning. op 1,5km van het centrum, gewoon rechtdoor, geen probleem voor geoefende wandelaars.
het tarief voor 24h is nu €12 propere en ruime CP met gratis waterpunt. Elektriciteit nemen is gratis als je een vrij stopcontact vindt. dichtbij het centrum.