@LenCoSun
- 2014
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Rustige locatie aan het water, jachthaven, inchecken met QR code of automaat aan receptie haven. QR werkt vlot, ook mogelijkheid voor stroom. Sanitair is inbegrepen. Ook een afwassen buiten en er staat een BBQ om te gebruiken. Boodschappen mogelijkheid op 1 km wandelen
Enkel gestaan om de locatie te bezoeken, 3u betaald maar na 2 u zijn we vertrokken. We zijn gewandeld tot daar en onze tijd genomen op het strand. overnachten zou ik er niet doen, campers staan deur aan deur geparkeerd. En te duur voor een overnachting.
Plek om Aalborg te bezoeken is ok, maar verder is de plek slecht georganiseerd, auto’s parkeren tussen campers, niet speciaal gehouden voor campers en dat is jammer. Dan is Dkr 185 wel veel geld om te staan. We maakten geen gebruik van stroom, extra betalend, en ook niet van het sanitair met code. Wandelen tot centrum is goed te doen en iets verder ligt streetfood market, goed voor een snelle hap.
Mooi verzorgd sanitair en mogelijkheid tot binnen koken. We betaalden €45 voor 1n/2p en 2 kinderen. Stroom is apart te betalen, daarvoor wordt 500 Dkr gereserveerd en wordt nadien verrekend, te bepalen via QR, dit vind ik wel een stom systeem. Er was veel wind, goed voor een tussenstop, verder weinig te beleven.
Leuke cp aan de haven. Wel regelmatig aan en af rijdende auto’s voor de parkeerplaats, ook ‘s avonds. Mogelijkheid om te eten aan de restaurants aan de haven. Ook een minigolf en bar aanwezig. Goed voor 1 nacht
8 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Hele mooie cp, verzorgd sanitair, mogelijkheid tot koken en afwassen in de blok van de camping. Propere sanitaire voorziening voor vuilwater, zuiver water en wc te ledigen, mogelijk voor stroom tegen extra betaling Makkelijk te betalen via QR code. Wel langs grote weg maar ons heeft dat niet gestoord. We betaalden voor 1 nacht Dkr 150/2p
Juli 2026
Mooie plaats, maar toch wel duur voor een camperplaats, je kan het eerder als een camping zien. Douches en stroom tegen betaling, dat vooraf al 50Dkr per item wordt aangerekend, niet gebruikt wordt teruggestort als je uitcheckt aan de automaat. We betaalden €45 voor stroom, douchen en 4p voor 1 nacht! Omgeving is mooi maar helaas regen dus maar een korte wandeling gemaakt. Verder is er niets te beleven. Sanitair is wel mooi onderhouden.
Prima plek dichtbij het meer. Aan het meer is het leuk wandelen of fietsen. Verschillende restaurants en bars langs het water. Op de plek is er stroom tegen extra betaling, €19,76 voor plek met stroom (16A). Wel ruime plaatsen met goed onderhouden gras. Goed voor onze tussenstop naar Denemarken.