@LenRenL
- 2017
op 31/8/2025 aangekomen op deze toch mooie camping. met de ACSI-kaart betaalde wij per nacht 15,44 euro. het sanitair is recent vernieuwd, zie foto's. mooie plaatsen. de recepionist was zeer vriendelijk en liet ons de keuze om te staan. ideaal voor wie van rust houdt.
prima cp plaats , 10€ 1 nacht , 15€ 2 nachten , stroom is 0,70€ kW! water is vanaf 0,10€ per 20 liter.
enkel gestopt voor de voorzieningen voor passanten, 0,50 € voor water 0,50 € voor de wc. geld inwerpen en eens kloppen op de geldinworp zodat je geld er in valt dan op de knop duwen voor wc of water , alles werkte prima
werken naar de cp en op de cp voor heraanleg maar nog steeds bereikbaar. Ook wc gratis en douche( 1€) aanwezig in gele container, was netjes. 20 € per nacht inclusief stroom. 👍
mooie rustige cp , gratis. elektriciteit en water betalend , ook wc en douche aanwezig.
een mooie cp vriendelijke havenmeester, wc , douchen, alles aanwezig. Maar persoonlijk vind ik het nogal aan de dure kant, geen 17 € zoals vermeld op cc , wij betaalden 31 € , 26€ staanplaats camper van 7,5 meter , 3€ stroom en 2 x 1€ voor 5 min douchen. Prijzen terug te vinden op de website of zie foto’s
prima cp alles aanwezig ( water, elektra, water lozen , wc lozen en afvalcontainers ) rustig en mooie plaatsen. 13,39€ met camping-car park kaart. 👍🚐
2 nachten 27 en 28 september! mooie cp en een zeer vriendelijk gastvrouw ze geeft veel info over de fiets en wandelmogelijkheden in de streek. Alles aanwezig voor een zelfvoorzienende camperaar ( stroom,water, lozen van wc en grijs water) Een leuke kiosk met biertjes en ijsjes en info brochures. Toerisme Westhoek op zijn best ! wij hebben er van genoten, bedankt! 👍
mooie cp , overdag wat verkeer maar naar de avond stil en rustig, droogtoilet en vuilbak aanwezig. Je kan er een mooie korte wandeling maken.
Wij stonden hier half juni 2023. Mooie rustige kleinschalige camping met vriendelijke en behulpzame eigenaars. Ligt naast het bos. Mogelijks wild te spotten. Speeltuintje voor de kinderen. De prijzen vallen mee, wij betaalden 130 SEK voor een mooie staanplaats met stroom, wij hebben geen gebruik gemaakt van het propere sanitair. Satellietontvangst is mogelijk. Een aanrader voor wie de rust opzoekt.
8 en 9 juni 2023 mooie rustige cp zonder voorzieningen. Wandeling rond het meer is mogelijk hier en daar wel wat drassige ondergrond ong. 3 km.
wij hebben ons ook iets verder op de weg naast de tunnel gesteld minder geluid van de weg.
We stonden hier op 17 mei 2023. Zeer rustige plek zonder voorzieningen. Een droogtoilet aanwezig maar niet echt proper.
Sitecode: 20884
Wij stonden hier op 18 mei 2023. Prijs is ondertussen 35 euro, alles inbegrepen. Je ontvangt na betaling een sleutel van het propere sanitair (wc + douche). Voor het ledigen van het chemisch toilet krijg je in het restaurant een haak om een putdeksel te openen (foto). Ook de waterkraan via een speciale sleutel te bedienen en ook bevragen in het restaurant (foto). Elektriciteit (16 A) inbegrepen. Minisupermarkt op 50 meter.
13mei , prima plaats voor een overnachting, geen voorzieningen wel vuilbakken en toiletten maar die waren dan nog niet open.
prima plek zonder voorzieningen wel een proper toilet aanwezig. 👍
mooie camping, rustig !Je hebt plaatsen vooraan met een eigen check in , je mag wel alle voorzieningen gebruiken van op de camping ( douche , toilet , water) 315sek met stroom 275sek zonder stroom.
7 mei ! 5 € Prima plek als je een dag of twee geen voorzieningen nodig hebt. Vriendelijke eigenaar wij hebben ook lekkere eitjes kunnen kopen. Genoten van rust en stilte👍
16 en 17 . 04 prima CP met alle voorzieningen en aan een voordelig tarief (8€pd ) online reserveren lukte prima. Ligging aan de Leie met wandel en fiets mogelijkheden. Tabaksmuseum op wandelafstand. Winkels (Aldi en Lidl) ook in de beurt. Wij hebben genoten van ons verblijf in Wervik. 👍
18.04 prima cp rustig, veel wandel en fiets mogelijkheden. 5€ als je stroom gebruikt anders gratis, wel eens iets nuttigen in de Taverne. Geen andere voorzieningen. Boven de Taverne een mooi klein maar talrijk gevuld oorlogsmuseum, wel eens de moeite. Rechtover de Taverne het prachtig monument Brothers in Arms ! TOP!
prachtige ligging, eigen plek kiezen en privé sanitair. Ideaal voor mensen die van eenvoud , natuur en rust houden. wij hebben van onze 2 dagen in ieder geval enorm genoten. Een zeer vriendelijke uitbater die ons ook veel goede tips gaf. Wij waren daar 22,23 januari 2023 en waren daar alleen, 👍bedankt voor de vele goede TIPS
We hadden eind december een weekje gereserveerd. Hadden wij gedacht maar door een gebrekkig internet was onze mail niet doorgekomen. Toen wij toekwamen was de CP goed bezet tot bijna volzet. De uitbater deed er alles aan om ons toch nog een plekje toe te kennen. Gelukkig want het is een gezellige zeer nette en veilige CP met alles erop en eraan. Bedankt om ons een geslaagde tussenstop aan te bieden. Zeker aan te bevelen.
We stonden hier op 21/12. water kan je innemen en grijs water en wc kan ook lozen. Gratis internet aanwezig en dit over de ganse kustlijn! Net naast het strand aan een rustige weg met weinig doorgaand verkeer.
we stonden hier in december, en wat een uitzicht. Er is enkel water aanwezig en je kan ook je grijs water lozen. 's Nachts brandt er geen verlichting maar dit vonden wij niet erg, temeer je volop kon genieten van de verlichte burcht en een heldere sterrenhemel. Voor niks gaat de zon op dus ons hoor je zeker niet klagen. Ruime plaatsen en een stille nacht.
Hier in december overnacht. Een drukke baan maar niet echt storend wanneer je toch binnen zit. De stad is op 10 minuten wandelafstand en is de moeite waard. Een camperplaats zonder franjes en meer moet dat niet zijn.
We waren hier in december en in de winter is het niet zo erg dat je dicht op mekaar staat. Zeker niet zaniken wanneer het gratis is en waar je water kan innemen en lozen. Ook de wcpot kan je kwijt. Rechtover een tramhalte die je in 10 minuten in het centrum brengt. Een toplocatie waar tegen de avond de drukte verdwijnt.
We waren in december op doorreis naar Spanje en hebben daar overnacht. Zeer rustig gelegen, alles was voorzien. Enkel dienden we te bellen om toegang te krijgen tot het terrein maar was snel opgelost. Een echte toplocatie nabij het strand.
Rustige plaats zonder water en elektro. Water lozen kan wel en er is ook een afvalcontainer ter beschikking. Zeer rustige plaats om een nachtje door te brengen. Meer hoeft dit niet te zijn
We waren in december op doorreis en kwamen in dit dorpje terecht. Enkele staanplaatsen stonden daar GRATIS ter beschikking met elektro. Het hoekje om was er een toilet en een wateraftappunt. We hadden daar een zeer rustige nacht doorgebracht ondanks dat de snelweg niet veraf was. Een toplocatie indien je op doorreis bent. Bedankt Chaunay
We stonden hier in december voor 2 dagen. Plaats vrij te kiezen en zeer vriendelijk ontvangen. Zeer veel uitleg wat er in de omgeving is te zien. Voor amper 14 euro per overnachting (ACSI) sta je op een 's nachts afgesloten mooie camping waar je bovendien ook tegen een klein prijsje iets lekkers kan eten. Het moderne sanitair was tiptop in orde en meerdere keren per dag werd het gepoetst. Hier valt er echt niets op af te dingen
13 juni, wat een prachtige plek !!! Ideaal om te wandelen,te genieten van de rust en van de niet mensen schuwe gemzen en reebokken. 8€ betalen aan de kiosk waar ook sorteer vuilbakken aanwezig zijn , een toilet maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt . De weg er naar toe is inderdaad smal en niet overal in de allerbeste staat maar lukt wel, dus hoppen op weinig tegenliggers .Het was daar genieten 👍
adres is inderdaad Rue de la morie , rustige plaats met voorzieningen voor water en lozen. Max 72 uur! prima!
Een heel mooie CP maar : ... krappe plaatse, overvolle vuilbakken waardoor wij ons afval dienden terug mee te nemen. Ook geen drinkwater beschikbaar, zou blijkbaar al geruime tijd buiten dienst zijn. Ook geen spoelwater voor het chemisch toilet. Een slecht werkend WIFI netwerk en dit alles tesamen was toch wel een teleurstelling. De twee sterren zijn verdiend omwille van de ligging. 12,55 euro is dan wel dik betaald voor zeer weinig service!
Zeer mooie cp plaats , ruime plaatsen. We konden maar 1 nacht blijven maar is zeker voor herhaling vatbaar. TOP
juni 2021 (3 nachten) Een zeer mooie rustige en netjes onderhouden camping. Sanitair is zeer proper en leuk dat er wat muziek speelt. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Wij vonden deze camping TOP !!! 👌
We stonden hier op 09/06/2021, een zeer mooie CP in een mooie omgeving, zeer rustig. Plaats voor ongeveer 4 campers. Zonder faciliteiten, het droogtoilet was afgebroken. Ideaal voor wie geen behoefte heeft aan voorzieningen, prachtige natuur omgeving en mooi uitzicht op het meer. redelijk effen terrein.
We stonden hier op 14/06/2021. Een mooi groot effen grasplein ter beschikking. Zeer rustig gelegen, evenwel geen faciliteiten. Ideaal om de atelier en de winkel te bezoeken. Perfect voor wie zonder stroom en water kan overleven. Eventuele tv-freaks kunnen Astra wel ontvangen.
We waren hier op 12/06/2021. De eigenaars waren niet aanwezig, 26 euro dan maar in de postbus gedeponeerd. Proper maar verouderd sanitair, wel goed warm water. Wifi toegang via een andere kampeerder verkregen. Mooie locatie met rendieren in de onmiddellijke omgeving. Zeer rustig gelegen nabij de grens met Noorwegen.
We waren hier op 15/06/2021. We werden vriendelijk ontvangen. Echt een zeer propere en goed uitgeruste camping met zeer proper sanitair. We betaalden in totaal 280 krone, wat een zeer schappelijke prijs is. Nederlandse eigenaars die nog maar drie maanden geleden de camping hebben overgenomen en zij doen het zeer goed. Veel succes nog, deze camping verdient zeker een bezoek. Goed gelegen aan het meer en op wandelafstand (1,4 km) van de winkels.
16.6 gesloten werken bezig. Geen signalisatie dat cp gesloten was. onvriendelijke werkmannen de kraanman dreigde om met zijn kraan tegen de camper te duwen. Dan maar weggereden naar de camping iets verder.
mooie plek om te overnachten aan het meer plaats voor 2 campers wel wat last gehad van de muggen naar de avond toe , zwaar verkeer komt daar volgens ons niet weg loopt enkel naar vakantie huisjes , rustig om te slapen
we stonden hier op 04/06/2021. Helemaal alleen om de middernachtzon niet zien onder te gaan. De weg er naar toe is nu volledig geasfalteerd. Twee grote parkeerplaatsen. wandelmogelijkheden naar de top. geen enkele voorziening maar ook niet nodig. wel regelmatig aan- en afrijden van voertuigen maar zeker niet hinderlijk. Toplocatie!
We stonden hier op 24/05/2021. Prijs is 220 kronen en wordt door de havenmeester opgehaald, contant te betalen. Mooie onderhouden toiletten en douches met toegangscode. Enkel de visrokerij was open (aanrader), de andere winkeltjes en het restaurant waren gesloten.
We stonden hier op 22/05/2021. Voor je het weet ben je er voorbij want het staat zeer slecht aangegeven. Schuin terrein, blokken onontbeerlijk. Wanneer je bovenaan staat heb je een mooi uitzicht naar de zee. Mogelijkheid tot lozen toilet maar grijs water lozen is. Eigenaars hebben we niet gezien, het geld dan maar gedeponeerd in de brievenbus. Goed voor één overnachting.
We stonden hier op 21/05/2021. Groot terrein, ideale stopplaats om te overnachten wanneer je met de ferry toekomt in Trelleborg. 14 km van Trelleborg. 's Nachts weinig verkeer. In de nabijheid een warenhuis met grote parking en achterop gelegen mooi onderhouden toiletten. Naar de zee toe heb je een bezienswaardigheid : een oud ovengebouw om kalk te maken
We hebben daar op 3/6/2021 gestaan en waren er helemaal alleen. Zeer af en toe passeerde er een auto. Vuilbakken en droogtoilet aanwezig. Net naast een mooie rivier waar een sami woont. Ter plaatse een sneeuwkonijn en eland gespot. Sami-dorp in de nabijheid. Op het einde van de weg in Nikkaluokta (25 km verder) staat een sami woning en infopunt. Van daar uit kan je in het natuurpark bewegwijzerde wandelingen maken.
Mooie en goed onderhouden camping, ook geschikt voor campers. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Het sanitair is zeer proper en wordt regelmatig onderhouden. Het is we niet van het meest moderne maar voldoet zeker aan de hygiënische regels en er zijn ook voorzieningen inzake de corona maatregelen. We stonden hier twee dagen en het is hier fijn om te vertoeven. Heel rustig en op 2.5 km gelegen van Jokkmokk. Een aanrader.
vandaag nieuwe Duitse eigenaars. geen mogelijkheid om grijs water met de mobilhome te lozen, wel via een emmer. 250 sek alles in. sanitair zoals hiervoor beschreven
zeer rustige camperplaats zonder voorzieningen. afgelegen en zeer stil, met een beetje geluk sta je hier alleen. de eigenaar van de cp woont op 50 meter ervan en geeft toelating.
We hadden een plaats gereserveerd maar spijtig genoeg bij aankomst was de CP gesloten. (Corona maatregeling) 29.01.21
mooie CP, spijtig dat we de CP moesten verlaten wegens sluiting. ( corona maatregeling) 30.01. 21
vriendelijke ontvangst. Bosrijke en rustige camping toch een plaats mogen kiezen waar we satelliet hadden. Sanitair netjes en Covid maatregelen aanwezig.Een Atac winkel op loopafstand. Acsi tarief 16€ Bij het afrekenen waren we onze Acsi kaart vergeten aan de receptie na een telefoontje waren de eigenaars zo vriendelijk om onze kaart op te sturen naar ons thuisadres. Bedankt !!!
2.7.20 Rustige cp. Nieuwe zuil, maar onvoldoende uitleg over elektriciteit en water. Wij wilden elektriciteit, betaalden 4€ en na 1 uur sloeg het uit. Is wel duur. Wij hebben ons dan maar geplaatst naar Lélex, 8 km verder waar we dan voor 4€ 24 uur elektriciteit hadden. Daarom een slechte beoordeling
2.7.20 Prima gratis cp. Stroom 4€ voor 24 uur. Water nemen ook betalend maar wij geen gebruik van gemaakt. Mooi gelegen naast een picknick weide. Je kunt er verschillende wandelingen doen.
Zeer mooie camping en druk bezet maar toch nog rustig. Mooie plaatsen met of zonder schaduw. Zeer verzorgd sanitair met regelmatige poetsbeurten. Coronavoorzieningen aanwezig, handel en ontsmetting voor sanitair.
Zeer mooie plaatsen met of zonder schaduw. Zeer rustig en vriendelijke permanente bewoners. Ook het sanitair werd onderhouden en de douches voldoen zeker. Een zeer correcte prijs. Het dorpje is zeker een bezoekje waard, er is zelfs een Michelin restaurant-hotel aanwezig.
De prijs is nog steeds 10 cent per uur dus zeer schappelijk. Voor de rest is er één gratis waterkraantje aanwezig waar veelvuldig gebruik wordt van gemaakt. Anders betalend, 4 uur elektriciteit voor 2 euro en 20 minuten water voor dezelfde prijs. Zeer ruime plaatsen en meer dan voldoende aansluitingen. Ideaal om de mooie stad te bezoeken gelegen op 10 minuutjes wandelen. Er is ook een intermarché op 5 minuten afstand. Wij hebben daar gestaan op 28/6/2020.
Zeer mooie en goed onderhouden rustige camping. Proper sanitair. Vriendelijke uitbaters. Weg naar de camping een beetje smal en bergop maar zeker goed haalbaar met een camper van 7,50 m. Grote staanplaatsen met of zonder schaduw. Ook een zwembad aanwezig. Broodjesservice. Een aanrader voor wie de rust opzoekt, veel wandelmogelijkheden
Een aangename cp, geen gebruik gemaakt van sanitair, sommige plaatsen zijn inderdaad kort voor campers van 7,5m, bakker komt s’ morgens langs, 6€ + 2x0,40€ toeristenbelasting.
22.6. 2020. Geen aan te bevelen cp duur 8€ forfait en daarna 1€ per uur. Wij betaalden 22€ van 11uur tot 9 uur ‘s anderendaags. Elektriciteit en water was gelukkig wel inbegrepen. Ticket kwijt is 150€!!
27,28 en29 dec. Ideale plaatsen om Ieper te bezoeken. Er waren wel redelijk veel plaatsen geserveerd. Plaatsen zijn wat krap maar in de winterperiode geen probleem dan zit je toch niet buiten. Sanitair is deze periode wel gesloten maar staat zo vermeld op de website, water nemen, water lozen en chemisch toilet lozen gaat wel. 15€ plus 4 € borg voor toegangskaart.
4.11.19 Zeer mooie camperplaats! Sanitair prima. Je kan er broodjes en koeken bestellen. Wij hebben een aangenaam verblijf gehad. Wij komen zeker nog eens terug. TOP
1 en 2 nov mooie plaatsen. Dicht bij de stad met veel winkels. Prima sanitair en vriendelijke eigenaars. Een prima CP TOP!!
5.6.19 Mooie rustige plaats aan de haven. 120 DKK met elektriciteit. WC waren proper. Geen gebruik gemaakt van de douches.
15 tot 18 juni! Zeer mooie rustige camping met mooie ruime plaatsen ook voor de campers. Zeer vriendelijke eigenaars. Sanitair is zeer proper 0,50 cent voor een lange douche. Wij hebben genoten van ons lang weekend. GEWOON SUPER! 👍👍
1.6. 2018 mooie CP 15 € met elektriciteit. Zeer rustig. Vriendelijk beheerder.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
13.4.18 Correcte beschrijving van de CP. Mooi gelegen tegen grote vijver en op 40 min wandelen van centrum Ieper. Een volledige bezetting tegen de avond.
29/11 rustige CP met gratis elektriciteit. We hebben wel iets genuttigd in het self-servies restaurant Mie Maan. Vriendelijke uitbaters. Mooie plaats om de knooppunt wandelingen te doen van het boscomplex Hertberg.
27/11 en 28/11 mooie rustige verzorgde CP, proper sanitair. Vriendelijke gastvrouw gaf voldoende informatie. Wij stonden hier alleen 👍 Eerlijke prijs en goede gratis werkende WiFi. In het centrum ong. 2 km goed te doen te voet was er een Aldi en een AH. Super!
Goed ingerichte mix parking dichtbij het centrum. Wij waren er op 07/11/2017 en het was er gezellig druk in de stad. Slechts een achttal plaatsen waren ingenomen. Zeer goed onderhouden, een voorbeeld van hoe het wel moet.