@LenaB
Een prachtige, afgelegen kampeerplek. Directe toegang tot het water met een steiger, een schuilplaats en een vuurplaats. Verderop staat een picknicktafel en daarboven een enigszins verborgen toilet. Het is een zeer rustige plek met ruimte voor ongeveer 3-4 campers.
Het is een grote, centraal gelegen parkeerplaats. De wandelpaden zijn gemakkelijk bereikbaar en vanaf daar kun je direct over de dam naar het radiostation wandelen (een echte aanrader). De parkeerplaats zelf is echter erg druk en kan beter worden beschouwd als een gunstig gelegen parkeerplaats bij een wandelroute dan als een ontspannen kampeerplek. Richting Gaustafallet liggen kleinere, rustigere baaien.
De camping ligt direct aan het meer en bij Sagostig (de laatste is een korte, maar mooie rondwandeling van ongeveer 600 meter). Er is een toilet, een schuilplaats, brandhout en een vuurplaats. Je kunt in het meer vissen op baars en forel. Auto's die over de nabijgelegen brug rijden zijn duidelijk hoorbaar, maar omdat de weg niet erg druk is, is dat geen probleem. ...
Het was een heel aangenaam verblijf. Een erg rustige plek met vriendelijke mensen. Het ligt dicht bij Rødby, maar zonder de drukte van toeristen en forenzen, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen tijdens een langere reis. We betaalden €5 voor één nacht in onze camper. Elektriciteit was beschikbaar voor €5 extra. Onze hond was ook welkom en had alle ruimte om rond te rennen op de grote weide. We komen graag terug! 💛