@Leo-Nicolai
- 2000
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Prima stop! Alles is er en het eten is prima!
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Verwacht geen super-de-luxe. Er is stroom en een dixietoilet. Het ligt op een druk punt waar het evengoed 's nachts rustig was. Tasos is heel vriendelijk en behulpzaam en brengt je ook nog naar de metro. Wij wilden naar de opgraving van Vavrona en dat was nu dichtbij.
Sitecode: 197958
Heerlijke tijd gehad op deze familie camping. Eten in de taverne is een aanrader!
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
We zouden hier 1 nachtje staan. Vanwege het mooie weer werden dat er 2. Dat was geen straf want het is goed toeven hier. Heerlijk eten ook. Alleen 2 douches is te weinig als er flink wat campers staan. Alles is keurig onderhouden.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Het telefoonnummer dat bij het kantoor staat aangegeven is +33767590553. Het nummer dat CC heeft geeft een error.
Mei 2026
Prima plek op mooie locatie. Wel even goed sturen, zeker als er zoals nu een loopevenement start vanaf de cp...😅 Niet zeuren over wat er niet is. Je weet van te voren waar je heen gaat en hebt sanitair bij je.
Sitecode: 72003
Prima sanitair met pastoegang. Helaas zijn er maar 4 vlakke plekken. En die zijn heel krap. De andere camperplekken zijn ook krap zeker als een voorganger ook nog "verkeerd om" parkeerd. Er zijn ook grote caravanplekken maar die zijn op gras.
Desolaat. Ongelijk en onverzorgd terrein met krappe plaatsen. Afgelegen en een gedeelte onder water. Hier durven we onze camper niet alleen achter te laten. Dit zijn we niet gewend van campercarpark. We zijn weggegaan.
Na 6 jaar weer terug op de cp. Tennisbaan is verdwenen en aantal caravans toegenomen. Omdat de plaatsen niet duidelijk gemarkeerd zijn neemt menigeen veel plek. Dus 40 plekken? Verder is alles ok. En als je langs de autobaan 7.75 betaald voor een cappuccino dan is het restaurant niet duur. Is overigens een normaal ( zeer goed) restaurant en niet speciaal voor de cp.
Er zijn alleen verharde plaatsen, verder niets. In aanleg, of gaat het weg?