@Leo-Nicolai
- 2000
Na 6 jaar weer terug op de cp. Tennisbaan is verdwenen en aantal caravans toegenomen. Omdat de plaatsen niet duidelijk gemarkeerd zijn neemt menigeen veel plek. Dus 40 plekken? Verder is alles ok. En als je langs de autobaan 7.75 betaald voor een cappuccino dan is het restaurant niet duur. Is overigens een normaal ( zeer goed) restaurant en niet speciaal voor de cp.
Er zijn alleen verharde plaatsen, verder niets. In aanleg, of gaat het weg?
Weer een prima overnachting hier. Alles aanwezig voor een aangename tussenstop. Dank!
Inderdaad een mooie plek geworden. Maar daardoor kunnen er nu veel minder campers staan en moet je helaas weer vroeg aankomen. Geheel tegen mijn camperprincipes. Heerlijk dwalen en tegen de avond een plek zoeken. Het zij zo. 72 uur staan, een loosplek en een leuk stadje. We komen hier graag.
Mooie grote camperplek. €12.30 (incl. toeristenbelasting) voor overnachting. 2 douches, 2 wascabines, 2 toiletten, 2 afwasplekken, lozen wc op het terrein. Betalen bij automaat.
Streng weggestuurd. Ruimte werd ingenomen door aanbouw van groot reuzenrad.
Aanrader! Locatie inderdaad gedateerd, maar de hartelijkheid straalt er van af! Ga er beslist eten want dat is de kroon op het juweel. Het zwembad was nu helaas dicht. Je fietst in een paar minuten naar de oude binnenstad en iets verder is een strand.
Sitecode: 20280
De ticketautomaat is in oktober verdwenen. Om de grotta Verde te kunnen bekijken moet je in de grot verder zwemmen. Schitterende lichtinval. Stonden hier nachtje met 2 campers. Koffietent 's middags dicht, maar toilet wel open.
Rustige cp op grind. Stroom is goed. Helemaal achter op het terrein 2 wc's (hurkpot) wc legen en 2 munt douches (€1.00)
Prima verzorgde plek. Jammer dat mensen wel de gratis verzorging gebruiken en vervolgens gratis gaan overnachten op de parkeerplaats. Zo help je een prima voorziening om zeep.
Inderdaad schoon en netjes. Plek van 36€ kan je net je luifel uitzetten. Door schuurtje geen zicht op meer en bij het afrekenen kwamen de belastingen, 2 personen er nog bij. Dus €60 per nacht.
Groot gedeelte van het terrein loopt erg schuin. Als plekken niet gemarkeerd worden nemen velen een veel te ruime plek en is het snel vol. Kwamen om 16.30 en er waren nog maar een paar plekjes dus kom op tijd!
Gewoon nette overnachtingsplek. Maar als campinggedrag niet is toegestaan moet je ook geen vouwwagen (Hollanders) toestaan. Zeker 4 campers moesten elders heen omdat het vol was....
Nette camping onder Rozafa kasteel. Restaurant zou ik in stad zoeken. Fiets vooral door de chaotische stad, een belevenis.. Na 6 oktober geen brood meer bij de bar, maar rechtsaf van camping is market.
Schattig plekje! Alles wat je nodig hebt is er.
Leuke kleine camping. Niet veel plaats voor grote campers. Douche en wc ineen, lastig bij drukke bezetting, maar heel schoon.
Nette camperplek vlakbij stadje. Bakker en zwembad dichtbij. 14 plaatsen en genoeg stroomafsluitingen. In weekend druk.
Allereerst is dit geen camperplek maar gewoon een nette kleine camping. Inderdaad een mooie plek maar de verharde plekken zijn voor twee Campers/caravans waardoor de plekken net zo klein zijn als in Italië. Twee was/douche/wc ruimtes dus als er twee mensen douchen en jij moet erg nodig...