@Leo-en-Jolanda
Heerlijke camperplaats met voorzieningen van een camping en met zwembad. Ook heerlijk gewandeld langs de Kleine Beerze. We komen zeker nog eens terug.
Lekker rustige camping met wat verouderd sanitair. Maar heerlijk warme douche.
Mooie plek in badplaats. Wel wat verkeer. Verder mag je er maximaal 48 uur staan maar daar houden zich maar een paar campenaars zich aan en controle ia er niet.Honden zijn toegestaan op strand bij brug rechterkant strand.
Goede uitvalsbasis voor wandeling op brunsummerheide. Ook park erg leuk. Geen voorzieningen wel rustig. Op het eind stonden we hier met 15 campers. Het werd wel wat druk. Bordje van 72 uur niet gezien.
Leuke mini camping. Erg rustig en direct aan de oosterschelde. Erg vriendelijke eigenaren. We komen hier zeker terug.
Camperplaats tussen beek en treinspoor. 2 keer per uur komt er treintje voorbij van 6 uur tot 23 uur. Dorpje is leuk. Adres klopt niet . Adres is St Jacobsweg coördinaten N 48,298668 en O 008,227815. Is doorgegeven aan campercontact. Vanaf hoofdstraat linksom het blauwe gebouw. Hoogte beperking 3,8 meter.
Cp in dorp. 5 plaatsen beschikbaar. Nu als gevolg van corona mag je ook op de parkeerplaats overnachten. Leuke wandelingen mogelijk.
Leuke plek erg rustig. Wij stonden onder de bomen bij het zwembad. Er vertrekken diverse wandelroute vanaf het zwembad. Wij wandelen sinds dit jaar met komoot app.
Erg leuke plek met veel wandelmogelijkheden.
Plek op zich is leuk. Er stonden naar ons idee wat campers die er al maanden staan. Ik voelde me daar niet welkom.
Leuke plek om te verblijven. Wij hebben met onze camperbus niet echt veel moeite om deze redelijk vlak te zetten. Wat een prachtig uitzicht. Vele wandelingen komen hier langs.
Leuke plek even naar toe gewandeld. Toegangsweg afgesloten op 19 jjuli 2020. Geen idee waarom. Het kan naar mijn idee niet gaan om covid-19. Alle andere camperplaatsen zijn gewoon open op dit moment.
Een cp in een prachtig gebied waar je maximaal 48 uur mag staan.
Mooie camperplaats in een mooie omgeving. Wij.hebben genoten.
Leuke CP in leuke omgeving. We waren hier al een keer eerder. Het blijft een fantastische CP van waaruit je lekker kunt gaan fietsen. Sanitair ziet er prima verzorgd uit.
Leuk weekend gehad. Lekker gefietst en gewandeld. Kan allebei vanaf de camperplaats. Erg vriendelijk ontvangst en ruime plekken. Douche en toilet nog gesloten ivm covid-19.
Cp heeft een geasfaslteerd deel en een grind deel. In de directe omgeving niet echt wandelingen kunnen ontdekken. Goede bakker op 50 meter. We hebben er 1 nacht gestaan. Pizaria was dicht dus ook geen overlast.
Mooi gebied en aardige cp. Leuk riviertje bij cp. Lelex grenst aan natuurgebied waar je goed kunt wandelen. Cret de la Neige in de buurt. In natuurgebied zijn honden niet toegestaan, ook niet aangelijnd.
Wat eeb Prachtige plek. Wij stonden hier half september 2 dagen. Verder geen campers gezien. Wel mensen die de col op komen met fiets, auto of motor. Wandelmogelijkheden genoeg. Wij zijn langs de zuidkant geklommen en gedaald. Gaat goed in de 2e en 3e versnelling naar boven en grotendeels in 2e naar beneden.
Prima overnachtnog gehad. Geen overlast van jeugd of werklui.
Sitecode: 71920
We zijn doorgereden stond een verwaarloosde caravan en camper. Wij voelden ons daar niet veilig. Plaats is ook niet heel bijzonder. Waarschijnlijk ook veroorzaakt doordat we dagen daarvoor hoog in de bergen hebben gestaan.
Mooie cp met uitzicht op mont blanc. In het weekend wel wat verkeer maar niet storend.
Prachtige plek met mooi uitzicht. Veel wandelmogelijkheden. Wij stonden er in een weekend in september. Veel auto's met wandelaars. Wij storen ons daar niet aan. Het is immers een parkeerplaats.
Prima cp met lidl om de hoek. Dorp zelf ook wel aardig om te bezoeken. Voor ons was het de start van de route des ggrandes alpes. Eerst de col de la colombiere heen en weer vervolgens pakken we de route grotendeels op.
Prima cp met prachtig uitzicht. Klein en winkeltje in het dorp met een depot de pain.
Prachtige plek. Druiven worden volop geoogst. Ook diverse druivenplukkers met camper op cp.
Rustige CP plaats. Wij hebben hier gestaan op doorreis naar Alpen.
We kwamen hier per toeval uit en wisten niet dat hier een cp was. Dus cp aangemeld bij campercontact. Route naar cp is mooi. Goede wandel mogelijkheden. Stroom en water en lozen mogelijk. Geen schaduw. Mooi uitzicht. Voor in de zomer prijzige cp. Wellicht meer op winter georiënteerd.
Prima CP. Jammer dat sani zuil buiten gebruik was.
Cp heeft schaduw en dat was voor ons belangrijk Het was bloedheet. Fabriek hoor je 's nachts niet en overdag ook nauwelijks. Vrachtverkeer blijft tot ongeveer 22 uur doorrijden en begint om 5 uur weer. We zijn best wat gewend maar dit is toch wel wat veel verkeersgeluid vinden wij.
Leuk ingerichte cp. We zijn niet 1.nacht geweest. Water gratis.
De omgeving is prachtig. Maar om dit een mix parking te noemen gaat wat ver. Het is een grasveld waar je op zou kunnen gaan staan. Wij hebben er een dag gestaan maar zijn 's avonds toch maar naar Allance gereden.
Sitecode: 2001
Cp stond medio juni 2019 vol met kermisauto's die daar aan het bivakkeren waren. We zijn doorgereden en hebben aan de andere kant van het dorp per toeval een parkeerplaats gevonden en hebben daar overnacht.
De plek waar je met de camper officieel moet staan is een mix parkingplaats valk bij de brandweer. Wij hebben hier half juni gestaan gewoon bij het centrum van het ski dorp. In deze tijd van het jaar geen probleem. Wellicht in het hoogseizoen wel een probleem. Wat kan je hier lekker wandelen en mountainbiken. Office du toerisme heel vriendelijk. Een. 7 voor plek 9 het gebied.
Campers staan naast een oud perron. Heeft wel wat. Wij hebben er een dag gestaan en van trein geen last gehad. Leuk dorp met een leuk VVV. Je hoort wel wat verkeersgeluid van de auto,s. Voor ons niet storend, dat heb je nu eenmaal in een dorp. Het sanistation ziet goed en overzichtelijk uit. Voor 2 euro 10 minuten water. Internache in Het dorp.
Prima cp met gras als ondergrond. Drassigheid zal wel meevallen.. Sani zuil werkt prima. In het dorp is winkel waar je brood kan kopen. Verschillende wandelingen in de buurt.
Prima plek. Hier konden we wat bijkomen van onze wandeling naar puy Sancy vanaf super bresse. Luifel uit en stoelen voor camper. Iedereen doet dat hier. Dus campergedrag wordt toegestaan. Wij arriveerden hier half juni om ongever 17 uur en er waren nog enkele plekken vrij. In zomer waarschijnlijk drukker. Sani zuil werkt prima voor 2 euro (munt) heb je water.
Cp zijn 3 parkeerplaatsen aan de rand van het dorp. Toen wij er waren stond er 1 camper van 10 meter op de cp. Er stonden wel campers aan de rand van het meer iets dichter bij dorp en daar hebben we onze camper ook gezet en overnacht. Via de GR 30 naar de top. Je kan ook bij de gondelbaan naar de top wandelen. Mooi gebied.
Een cp zonder voorzieningen wel afvalbak. Toilet op 50 meter is er nog steeds. De kerkklok luiden ieder uur en half uur. In 2019 van 15 juni tot 15 september een marktje bij de kerk. Verder is er in het dorp nog een winkeltje, maison de formage en kan je grotten bezoeken. Wij hebben grotten niet bezocht.
Prima cp wij stonden hier begin juni. Leuk dorp met slager en bakker en klein supermarktje. Verder is er ook een spar en een casino winkel links de cp af. Voor spar vervolgens eerste straat rechts. Dat cp niet toegankelijk is na 15 juni is jammer. Leuk is ook wandeling naar kasteel. Kasteel is ook te bezoeken.
Rustige CP wij hebben hier begin juni gestaan. Op het bovenste deel. We hebben leuke wandeling gemaakt. De sani zuil werkt gewoon. Bomen zouden gesnoeid moeten worden. wil je er met 10 campers kunnen staan. Wij stonden met zijn 2-en dus geen probleem.
Prima camperplek met grasveldje voor de deur direct aan Loire. Wij stonden hier begin juni 2019 met drie andere campers.
Mooi camperplaats. We stonden nog niet op jachthaven zelf. Naast camperplaats (over de brug) mooi wandelgebied. Alle voorzieningen aanwezig. Jr betaald voor een overnachting inclusief lozen ex en grijswater. Wil je stroom, water of douchen dan betaal je extra. Ik vind dat wel een mooie methode.
4 camperplekken beschikbaar zonder voorzieningen .Wat hebben wij hier genoten. Mooie natuur om te wandelen. Ook slot Loevenstein bezocht. We komen hier nog terug.
Leuke CP. We hebben hier overnacht. Heerlijk rustig. Niet geschikt voor grotere campers. Ongeveer 1 km naar centrum Leerdam.
Een erg leuke camperplaats zo in het fort. Ook leuke wandelingen mogelijk. Nette.toiletten en douches. We kwamen voor 1 nacht het werden er 2. We komen hier nog terug.
Prima gratis plek. Lekker rustig. We hebben Vianen bezocht en Vreeswijk. Er staat inderdaad dat er een molen komt. Wellicht is dat te combineren met een camperplaats tegen betaling met voorzieningen.
Prima camperplek. Wat is Oudewater mooi.
Prima camperplaats voor een bezoek aan Kinderdijk. Toen wij er waren reden er gratis pendelbussen tussen de parkeerplaats bij de camperplaats en kinderdijk. Beheerders zijn erg vriendelijk. Volgens mij genoeg toiletten. We stonden met uitzicht op haven. Geweldig!!
Wat een drukte op 24 april. Helemaal vol. Ook plekken buiten rode zone. Wij zijn doorgereden. Proberen het nog een keer opnieuw maar dan in de ochtend. Ziet er wel goed uit voor een bezoek aan Gouda.
Dit is een camperplaats midden in de stad. Logisch dat er wat meer geluid is van verkeer dan midden in de bossen. Leuke plek. Het staat ook bij de gegevens maar let op betalen bij gele paal. Daar krijg je ticket voor.24.uur.
Mooie verharde plaatsen zowel rechts als links na de ingang. Wij hebben links gestaan. We waren er begin oktober. Toiletten gewoon open. Restaurant gesloten. We betaalden 10 euro.
Hier overnacht op 4-5 oktober. Prima locatie en hulde voor gemeente Hulst. Dit zie je niet veel in Zeeland. Plekken zijn inderdaad te smal i.v.m veiligheid. Ik heb gemeente gemaild om hiernaar te kijken.
Sitecode: 20141
Mooie CP. Sanitair aan de andere kant van de weg. Te bereiken door tunneltje.
Nette gratis CP waar je water kan innemen en lozen. In dorp is een bakker een slager en een soort supermarktje. Wat wil je nog meer. Tip rij de col faucille op ongeveer 15 min en doe vervolgens een wandeling naar de de top. Prachtig uitzicht op meer van Genève en Mont Blanc.
Hartelijk ontvangst op 28 september 2018. Camping nog 2 dagen open. Konden staan waar we wilden. Restaurant gesloten nog wel pizza's te krijgen. Sanitair was netjes en douches lekker warm. Leuke wandeling gemaakt naar cascade flumen en naar st Claude. Ook de Gorges l'ambine zijn de moeite waard.
Leuke CP op ongeveer 1000 meter hoogte. We zijn hier geweest gearriveerd op 24 september 2018 en zijn een aantal dagen gebleven. Overdag lekker temperatuur zo rond 20 graden s'nachts zo rond de 4 graden. Goed te doen. We hebben hier een aantal wandelingen gedaan. Route 18 erg mooie ongeveer 11 km niet te veel klimmen en dalen. Wandelroutes starten vanuit CP of dorp.
Een goed verzorgd service punt nabij CP en Camping.
Mooie cp op mooie locatie. De moeite waard. Leuke wandelingen mogelijk. Hier kan je best een aantal dagen verblijven.
We zijn hier op 22 september 2018 geweest. Leuke CP zonder voorzieningen. Heerlijk rustig af en toe een auto. Wandelingen vanaf cp mogelijk. Een kaart of een wandel gps zijn wel handig. Er is wel een wandelroute maar waar die heen gaat staat niet aangegeven.
Prima plek voor een overnachting en een bezoek aan Thorn. Ook de wandelgebieden zijn prachtig.
We hebben hier 2 dagen gestaan. Leuke plek. Het was heerlijk weer en iedereen zat buiten. Erg gezellig zo'n grasveldje. Ook wandelmogelijkheden. Hond kan in Maas zwemmen. Spar in het dorp. Hier komen we nog eens terug.
Prachtige CP.
Prima camperplaats. Lekker rustig en leuke wandeling rond het dorp. Wij hebben er 2 nachten gestaan in juni 2018.
Het betreft een grote mix parkeerplaats waar niet veel aan is. Wij hebben de sani gebruikt en het water was gratis. Sani station zag er netjes uit
Sitecode: 19161
Prachtig uitzicht en leuke wandelingen. Wij hebben op grasstrook gestaan er stond een stevig wind. Veder geen voorzieningen en alles was gesloten. Wij stonden hier eind juni.
Leuke camping met goede sanitaire voorzieningen. Wandel-, fiets- en mountainbike routes in overvloed. Op camping kan je kiezen voor camperplaatsen of voor campingplaatsen. Ook buiten camping camperplaatsen zie aparte cp.
We zijn hier in juni 2018 geweest. Je kan met camper buiten de slagboom staan (cp). Je kan binnen de slagbomen staan op speciale camperplaatsen of gewoon op de camping. Voor alle vormen is er een andere prijs. Ze accepteren ook asci kaart voor camping. Als je op cp sta mag je gebruik maken van voorzieningen camping. ik heb een foto van de verschillende tarieven voor 2018 bijgevoegd. Mooie cp.
Hier 1 nacht gestaan in juni 2018. Mooie omgeving en mooi uitzicht. CP is langs de weg die in de nacht rustig is. Vanuit CP kan je verder niet veel doen. Om te overnachten is het een prima plek.
We hebben hier een prachtige wandeling gemaakt naar lac noir en langs lac blanc terug naar de camperplaats. Totaal 12 km. De CP is druk met bezoekers voor het lac. Na 19 uur neemt het af en ‘s nachts lekker stil. De CP krijgt van ons een 6, maar door wandel mogelijkheden komen we tot een 7 als eindoordeel.
Prachtige uitzicht. Wij stonden hier in juni 2018. Het was erg warm en we hebben de schaduw van de enige boom opgezocht. Heerlijk. Leuke wandelingen in de buurt van cp.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Prachtig plekken op het gras. Vanuit camperplek zijn leuke wandelingen mogelijk (naar bijvoorbeeld de drie kastelen). Ribeauville ligt ook op loopafstand. Kosten 5 euro per 24 uur. Betalen bij parkeer automaat. Verder kan je waterlozen en innemen en toilet legen. Water kost 2 euro voor 10 minuten. Heel het jaar geopend voor campers.
Hier 1 nacht gestaan. 's ochtends brengen ouders kinderen naar school dus dan is het rond 8 uur even flink druk. In het weekend en tijdens schoolvakanties natuurlijk niet. Verder rustige plek op ongeveer 15 minuten lopen van het mooie stadje.
Leuke cp, erg rustig en leuke wandelingen mogelijk door wijngaarden. Melden bij woonhuis en dan naar tuin achter het huis.
Een goede uitvalbasis om het stadje te bezoeken. Direct in stadje. Dergelijke cp's zijn altijd wel wat rumoeriger. Om 22.30u is het rustig. Water lozen en toilet kan bij camping. Water kost op camping 3 euro. Je kan ook op camping gaan staan natuurlijk. Wij houden van charme cp.
Prachtige plek als je van rust en wandelen houdt. Geen voorzieningen of winkels in de buurt. Vertrekpunt voor vissers met hun bootjes.
Mooie gratis CP, lekker rustig. In de buurt ook nog wandelmogelijkheden.
CP bezocht op 9 en 10 juni bezocht. Overdag aardig wat verkeersgeluid van de naastgelegen weg. Vanuit CP direct de mogelijkheid wandeltochten te doen. Wij hebben de rode route gevolgd (10km) en hebben een vos en wilde zwijnen gezien. Het museumterrein wordt vernieuwd. Sani zier er goed uit.
Met het Pinksterweekend hier gestaan. Prachtige CP met mooie sanitaire voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Zelfs fietsen beschikbaar. Natuurgebied rond de plassen niet toegankelijk voor honden. Voor ons geen probleem. We hebben met de hond gewandeld rond de plassen. Verder is er bij Gassel ook een wandelroute door het bosgebied waar honden wel aangelijnd in mogen.
Leuke camperplek met vriendelijk ontvangst. Bossen naast de camperplek. Veel Geocaches.
Deze recentie bevat geen tekst.
Mooie camperplek. Geen voorzieningen. Leuke wandel mogelijkheden en mooi zicht op scheepvaart. Lekker rustig. Spar in het dorp met alles wat je nodig heb.
Wij hebben in augustus 2017 onder de vuurtoren gestaan (gratis). Een prachtige plek dicht bij de zee. Iets meer landinwaarts is er ook een camperplaats tegen betaling.
Hier een weekend doorgebracht. Alle camper plekken vol. Er stonden meer campers op parkeerplaats dus daarbij gaan staan. Prachtige heide om te wandelen. We komen nog eens terug. Het was prachtig weer dus een vanaf 12 uur tot 16 uur een komen en gaan van auto's.
Hier overmacht op 12 en 13 augustus. Campers tot 6,5 meter kunnen er zeker staan. CP achter gemeentehuis aan een weg met lokaal verkeer. Niet bijzonder druk. Wij hadden er geen last van. Verder kan je hier prachtig wandelen. We zijn door het schorren gebied naar Merville Franceline place gewandeld.
Leuke rustige plaats voor een overnachting. Hier overnacht op 11 augustus 2017.
Op 5 en 6 augustus hier 2 nachten gestaan. Heerlijk rustig. Geen voorzieningen. Wel afvalbak bij museum. Naar de zeehonden gaan kijken naar La Hourdel is een wandeling van een kleine 6 km (heen en weer). De zeehonden bekijken is moeite waard.
Leuke cp met leuke wandeling vanaf cp. Hier kom ik nog graag eens terug. We zijn hier eind april 2017 geweest.
Prima rustige CP voor het bezoeken van de Sarlat. Geen voorzieningen en op 500 meter van centrum Sarlat. Maar of er 30 campers kunnen staan betwijfel ik.
Super mooie CP. Heel vriendelijke mensen. Hier 2 nachten gestaan. Bijzonder ieder avond aperitief. Als je in de buurt ben ga er echt eens langs.
Uitstekende camperplek. Vanaf camperplek mooie wandeling te volgen 8 en 16 km. Nette toiletten. Worden dagelijk schoongemaakt. Water 2 Euro.
Leuke plek erg rustig en gastvrij ontvangst. Aanrader.
2 nachten op deze camperplaats geweest. Een camperplaats om zeker nog eens terug te komen. Verrassend leuk plaatsje op 300 km van Zeeland. Aan de kant van de baai kan je heerlijk wandelen. We hebben hier ook nog wat geocaches gevonden.