@Leo-en-Nellie

Ja
2015

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

mooie nieuwe camperplek, schoon sanitair. ruime plaatsen en zeer vriendelijke eigenaar. zouden 2 nachten blijven, is een week geworden. in de mogen komt de bakker. via verde naar Cartagena is hobbelig maar te doen.

Wij vinden het geen 5* waardig. Kleine plekken, geen water of afvoer aan de staanplaats. Hoe doen caravans dit? Geen grassprietje te bekennen, alleen zand. En dat voor 50 euro per dag.

Gesloten i.v.m.familie omstandigheden.

Wij waren hier 19-09-2018, andere plaatsen waren allemaal vol. Eigenaar was druk bezig in de wijnkelder met het verwerken van de druiven. Ze rollen meteen de stroomkabel voor je uit en kunt gewoon op het erf staan. Er is ook een WC aanwezig. Vrouw des huizes gaf s'morgens nog een wijnproefsessie en het was zeer goede wijn voor betaalbare prijs. Aanrader!

Perfecte locatie om Middelburg te bezoeken. Alle voorzieningen aanwezig. Camperplaats is nog in opbouw en zal in de toekomst groener worden. Ik vind het onterecht dat mensen alleen op prijs beoordelen, in de omgeving van een stad is meestal alles duur.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Natuurbad wordt geheel vernieuwd en volgens het info bord wordt het een leuke plek om te vertoeven. Als ik het inschat word het zeker najaar voordat het af is. Verder rustige CP.