@LeoEwaart
- 2020
Je moest van te voren reserveren. De prijs klopt niet is nu €20,- en ook niet gratis staan bij aankoop van een doos wijn. Je moet minimaal €75,- besteden om 10% korting te krijgen. Jammer dat het anders is als dat er in de app wordt geschreven. Wij zijn door gereden,het voelde niet goed. ik heb de wijzigingen door geven
Wat een leuke mooie plek. 2 nachten gestaan. Zeer vriendelijke eigenaren. De plek is gratis. Alle voorzieningen aanwezig. De kostprijs is als je wilt een wijnproeverij. Je koop wat wijnflessen, maar het hoeft niet en dat is toch al bijzonder. Wij hebben na de proeverij nog een glas wijn genuttigd en met andere Nederlanders gekletst. De omgeving is erg rustig en relaxt. Wij hebben hem bij onze favorieten gezet.
Een heerlijk plekje alles gratis. Enige minpuntje is dat je een speciale wateraansluiting nodig hebt. Een Franse. Zegt ons niets, maar we gaan er eens naar op zoek.
Wat een prachtige plek. Betaling via qrcode ging prima. Ook het enige restaurant/bar is gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Goede bediening
prima plek zoals eerder genoemd. betalen bij betaalpaal. kosten zijn €15,- duurder dan in de info vermeld.
en geweldige plek. En erg vriendelijke gastvrije beheerders. zijn nog bezig met een toiletgebouw. maar die voorziening hadden wij zelf. goede uitvalsweg om te fietsen naar Harlingen Franeker en Leeuwarden. wij komen zeker nog eens terug. leo en Marja