@LeoHartman
September 2026
2 foto's toegevoegd · 16 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
prima camping met goed sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren, het was warm en eigenaresse kwam koude ijsthee rondbrengen. Goed en gezellig restaurantje. Er loopt een fietspad langs de camping naar het stadje.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prima camping met keurig sanitair. Lekker en gezellig restaurantje bij de camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Het was warm en de eigenaresse kwam bekers koude ijsthee rond brengen.
Juni 2026
Heerlijke camping aan een rivier bij een spectaculaire waterval. Goed verwarmd sanitair, douche deel af te sluiten van toilet deel. Veel geëgaliseerde plekken aan de rivier. Eenvoudig maar prima eten in het gezellige restaurantje met prachtig uitzicht. Wij blijven nog een nacht!
Een geweldige camping met nieuw sanitair. Super mooie plekken aan het water met prachtig uitzicht. Heerlijk eten in het Thaise gezellige restaurantje. Alles voor schappelijke prijzen. Zeer vriendelijke ontvangst.
Op zich prima camping met mooi uitzicht. Echter de hele nacht komen en gaan er campers, vanwege de boot. Je kan reserveren en krijgt de toegangscode per e-mail, en de slagboom gaat dag en nacht gewoon open. Een zeer slechte nacht gehad voor veel geld.
Maart 2026
Een prachtige camping waar alles klopt, schoon en heel goed sanitair. Ideaal om het nationale park te bezoeken. Vanaf de camping te boeken met een geweldige gids, die heel veel extra informatie geeft. Let op er zijn ook campinggasten die excursies doen, zeer oneerlijk tegenover de locals die er van moeten leven. Ook geeft de lokale gids veel meer informatie over de geschiedenis enz
Helaas werden we weggestuurd, gesloten. Zag er leuk uit, hadden er graag overnachten. begin van maart.
Camping niet gevonden gevonden??!!ff Wel een plek met een hoop stukgeslagen toilet potten in een overigens mooi natuurgebied.