@LeoKramer

Ander
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij verbleven hier 3 nachten en vinden het een hele goede, nette camperplaats. Betaling gaat op goed vertrouwen (geld in envelop in de brievenbus), mooi dat dit nog bestaat. Goede sanitaire voorzieningen en stroom, dat alles voor €15.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

We zijn 5 nachten op deze heerlijk rustige CP geweest. Omringd door citroen- en sinaasappelbomen. Dave en Marjolein zijn bijzonder aardige gastheer en gastvrouw. Maken regelmatig een praatje. Wat het verblijf helemaal aangenaam maakt, is dat Dave zijn kookkwaliteiten aanwendt om de gasten daarmee te verwennen. Keuze uit verschillende 3 gangen menu’s. Ook a la carte is mogelijk. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Dank D&M Leo en Annelies.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Eind maart hier 3 nachten verbleven. Gereserveerd via de website. Snel en makkelijk. Prima uitvalsbasis om Valencia te bezoeken. Vriendelijke dame aan de receptie die goede tips en info verstrekt voor een bezoek aan Valencia. Wij gingen met de metro. Station op ongeveer 600 meter. Sanitair is goed. Douchehokje is klein, maar wel lekker warm water. Geen muntjes, met drukknop. Sanitair is schoon. Verharde plaatsen.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

6 afgebakende verharde en vlakke plekken. Geen voorzieningen. Op ongeveer 50 mtr afvalcontainers voor gescheiden afval. Tegenover een basisschool waar de kindertjes rond 8 uur naartoe gebracht worden. Wij ondervonden daar geen overlast van. ‘s Nachts heerlijk rustig. Wij verbleven er op 23-3-2025. Er waren toen in totaal twee plekken bezet. Mooi uitzicht over de omgeving. Het plaatsje is echt een gat waar niets te doen is. Prima overnachtingsplek

Rustige kleinschalige camping met een vriendelijke en vrolijke eigenaar. Ruime plekken. Niet overal satelliet ontvangst. Bestelde broodjes worden ‘s ochtends rond half 8 voor je kampeermiddel neergezet. Wijn / bier bij de receptie te koop. Openlucht barretje aanwezig. Tijdens ons verblijf, eind sept, niet geopend. Bij Office du tourisme in Caromb, 1,5 km, gratis fietsroutes verkrijgbaar. Mooi (e-bike)fietsgebied.

Wij verbleven hier 2 nachten, 9 en 10 sept. Grote plekken met een prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een zwembad. Wij hebben er geen gebruik van gemaakt dus kunnen daar niets over zeggen. Toen wij er waren was het heerlijk rustig, nagenoeg geen omgevingsgeluiden. Ontzettend hartelijke, vriendelijke, relaxte en behulpzame eigenaren. Camper, 2 personen, zonder elektra € 20,00 per nacht. Elektra kost € 5,00. Vers brood te koop.

Sitecode: 20334

Begin september hier 2 nachten gestaan. Bij aankomst rond 17.00 uur stond op een bord aan de rand van de camping dat de camping vol was. Toch maar even naar de receptie gegaan. Bleek er nog voldoende plaatsen te zijn. Vriendelijke dame aan de receptie gaf info mbt een bezoek aan de stad Brugge. Ongeveer 10 minuten naar het centrum. Fietsen kunnen in Brugge o.a. gestald worden in een ondergrondse stalling op de Markt. Prima sanitair.

Wij stonden hier 1 nacht. Prachtige ruime plekken aan een watertje. Sanitaire is gedateerd maar wel schoon. Heerlijke warme douche. De prijs is ook gedateerd. Voor 1 nacht met 2 personen en camper zonder elektra betaalden we € 10,34.

Wij waren hier 2 nachten vanaf 5 sept. Mooie grote plaatsen en heel rustig. Sanitair dateert uit de seventies maar is wel schoon. Geen toiletpapier aanwezig. Toilethokjes en douchehokjes zijn krap bemeten. De prijs is ook uit de seventies. Voor 2 personen met camper zonder elektra betaalden we € 12,90 per nacht. Wanneer je 6 ampere aansluiting wilt dan betaal € 6,00 extra en voor 16 ampere €10,00. Dat is dan wel weer een beste prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We hebben er 3 nachten gestaan voor €71,50 zonder stroom (het is dan voordeliger dan de ACSI prijs). Wel 20kc munt nodig voor 4 minuten douchen. Voor lozen grijs water is een slang nodig om de put te bereiken. We stonden prachtig en het douche- en toiletgedeelte werden heel goed schoon gemaakt. De trein stopt bij de cp, kaartje koop je in de trein. Wij zijn per trein naar de mooie stad Cesky Krumlov gegaan en hebben in de omgeving mooi gefietst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De camping is oud, evenals de voorzieningen. Geen gezellige camping en ook niet al te groot. De toiletten en douches zijn schoon en prima te doen. Het restaurantje maakt veel goed. Niet de uitstraling maar wel het lekkere eten. Wij hebben deze camping uitgekozen voor een bezoek aan Theresienstad. En dat is heel goed te doen per fiets.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtig aangelegde CP, verharde staanplaatsen met fijnkorrelig grind en stukje gras om te zitten. Sanitair verwarmd en keurig schoon. Te voet naar centrum Borculo in ongeveer 20 minuten. Aanrader.