@LeoLammers
- 2006
waarom staat op Campercontact een prijs van €15,50 ipv €21,50?
deze verhoging slaat nergens op, ik vind dit schandalig hoop dat er niemand meer, om die reden, naar toe gaat
2021
Voor 6 mei 2021 hadden we een camperplaats gereserveerd. De volgende dag kregen we een nota van €27,50 + €9,75 reserveringskosten, terwijl op Campercontact een bedrag wordt genoemd van €17,50. We hebben dus maar geannuleerd, jammer!
2019
Prima cp met voorzieningen. Maar de prijs is wel verhoogd naar €10.
Het tarief is nu (8 juli 2019) 12 euro
2015
Er zijn nu (augustus 2015) 8 nieuwe, vlakke plaatsen aangelegd, gescheiden door groenstroken. Het stadje is een bezoek zeker waard en ligt op fietsafstand van de drukke kust.
Mooie CP met voorzieningen op harde ondergrond en gras voor de deur. Naast de 2 officiële plaatsen mag je ook op het parkeerterrein staan. Vlakbij loopt een fietsroute (voie verte) o.a. naar Dieppe.
De prijs van de CP is redelijk: 6 euro. Maar als je water en stroom wilt komt daar nog eens 8 euro bovenop, een beetje overdreven.
Nette CP met voorzieningen waarvoor je muntjes moet kopen. Je kunt wel water halen op het naastgelegen sportterrein. De stad Estella ligt op ongeveer 2 km
De CP ligt vlak bij een snelweg en een spoorbaan, maar de geluidsoverlast valt mee. Er is voldoende schaduw en alle voorzieningen zijn OK. Vanaf de CP loopt een mooie fietsroute naar Palencia.