@LeoPasveer
- 2020
- carado half integraal T338
- 2020
sam en Marieke zijn een begrip in kampeerland. hier moet je een keer geweest zijn. prima week gehad, prachtige fietsroutes (bij receptie). daarnaast leuke avonden beleefd en lekker gegeten. camping was helemaal vol vanwege fiets 10 daagse. De rommel hoort bij deze camping. wel onvlak terrein en ‘‘s avonds aarde donker.
Prima camping, aardige mevrouw bij de receptie, enigszins verouderd sanitair. Grote plaatsen, begin september nog aardig gevuld. Ongelooflijke lage prijs. Ligging buitenkant dorp.
prima camping, leuke eigenares. prima ontvangst. prima te fietsen in de omgeving. wel “kalkrijk” water.ongeschikt om het te drinken en voor thee en koffie. bezocht met een groepsreis.
ontvangst op camping via infobalie aanmelden. niemand aanwezig receptie op 3 september en op 9 oktober ‘‘s middags om 16.00 en later om 17.00 uur. zelf plek vastleggen bij infoscherm. De stroom is daaraan gekoppeld. 2x ‘s ochtend geen stroom meer, zeker gekoppeld aan max verbruik. (klant onvriendelijk) . De camping is wel gemakkelijk te vinden vlak aan de autobaan. De kwaliteit van het “restaurant “ houdt niet over, wel betaalbaar, contant .
super camping 5 sterren plus. schitterend nieuw sanitairgebouw, alles op luxe hotelniveau. Fijn zwembad, prachtig ingericht terrein met boomhutten en chalets bij het zwembad. bus naar plitvicemeren stopt voor de deur. prijs niet bekend, we waren met groepsreis
prima camping, prachtig sanitair, alleen de “mannenkant” onvoldoende warmwater. bij de dameskant wel voldoende warmwater. circa 14 km vanaf Zagreb. Kleiachtig ondergrond/grind. De meeste gebouwen in Zagreb in de steigers vanwege de aardbeving van 2020. De camping heeft een gratis busje (1x per dag) rijden naar het treinstation (2km)
echte stadscamping, alles draait hier om geld. camping is bijna altijd vol. Tram naar het centrum vlakbij de camping. supermarkt vlakbij de camping. de stad viel ons tegen, in 1 middag wel bekeken. Stipt 11.00 uur moet je camping verlaten, wij wilden graag langer blijven ivm veerboot naar Kiel. niet mogelijk.
prima camping, 2 nachten doorgebracht. gelegen op een heuvel, (bijna niet) moeilijk te lopen of te fietsen naar het dorp. dure douches met munten. eigenaar doet alles om het naar je zin te maken, goed eten, alleen kleine porties
in juni camping 2025 bezocht (4nachten) Dure camping, prima voorzieningen, slechte wifi. werkzaamheden in uitvoering.(overlast lawaai machines) te weinig watertappunten, toiletgebouwen te ver lopen, afwasplek nog verder. makkelijk met de bus naar Oslo. misser is dat de camping geen buskaartjes verkopen , alleen via internet. zeer commerciële camping
mooi gelegen camping , terrein bij nat weer hier en daar sompig. Sanitair is goed , alleen te weinig. na 16.00 uur loopt de camping vol goed openbaar vervoer naar Trondheim. onvoldoende stroompunten! leuke dames bij de receptie, zelf plek zoeken
terrein is ongelijk en sompig, niet geschikt voor campers sanitair verouderd
met een groep van 15 caravans/campers gestaan, eind mei 2025. De camping was nog niet formeel open. we stonden er meerdere camperaars?? niet alle toiletten open, jammer. Wel ons willen ontvangen, er was tijdig geboekt door onze vereniging vanuit Nederland. mooi uitzicht over het meer. Nederlandse dame bij hotelreceptie vriendelijk en behulpzaam. Andere dame receptie niet zo behulpzaam. (onvriendelijk)

prima plek om Verdun te bezoeken, goed met de fiets te doen. ze zijn het sanitair aan het vernieuwen. klein winkeltje met brood en dagelijkse behoeften en bar waar wat kunt eten en drinken.

prima overnachtingscamping voor een redelijke prijs. leuke beheerder komt ‘s middags tegen 17.00 uur, dan inschrijven. alleen contant betalen. loopt tegen eind van de middag helemaal vol.
leuke kleine camping bij een chateau voor een spotprijs! Dicht bij het stadje. oppassen bij nat weer , terrein is licht hellend met grasondergrond! hier is al eens een camper weggesleept die door de nattigheid niet weg kon komen.