@LeodH
Als u alle reviews leest, begrijpt u onze keus voor 5 sterren. Het is echt uitstekend op alle gebied. MAAR de echte motivatie voor 5 sterren is, dat we geen 6 sterren kunnen geven
Om met het belangrijkste te beginnen: mijn vrouw loopt met een rollator, en bij alle deuren was er een vaste oprijplaat gemaakt. zodat de drempel geen ongemakken gaf. De rest leest u in alle reviews: mooie plek, prima en zeer schoon sanitair. Goede wifi. een en mooi uitzicht. Kortom een aanrader!
We zijn hier voor de tweede keer. Dat zegt genoeg hè! Prima sanitaire voorzieningen, zeer ruime plaatsen, genoeg stroom. Nou ja, er mankeert niets aan ! Ik weet haast wel zeker dat ze ons vaker zien hier. En echte aanrader!
We dachten 1 nacht te blijven, het werden er 3. Goede ruime plekken, goed en schoon sanitair. De winkel is een plus, evenals de softijs machine aan de weg. Wij komen hier terug, dat is wel zeker. Bedankt voor de reservering kort bij de toiletten, super!
Met recht 5 sterren! Ik kan inderdaad alleen maar zeggen dat er niets aan mankeert of ontbreekt. En de plus zit, in onze beleving, in het mooie uitzicht over weide en gewassen. Een aanrader !

Met enige humor kunt je zeggen dat wij proefkonijn zijn, want officieel gaan ze over een week open, een kunnen ze nu mooi zien of alles naar behoren functioneert. Nou, dat doet het! Sanitair prima, ontvangst heel fijn, uitzicht mooi, en ruime plekken. Kortom een aanrader, waar we wellicht weer komen.
Ik stond even met de boer te praten, en hij zei:"we doen ons best". Waarop ik zei:" dat is je uitstekend gelukt". Meer weten? Ga het zelf ervaren!
Prijs-prestatie echt in onbelangrijk. ik betaal 11 euro voor een niet al te grote plek met water en 6A stroom. Dat gaat nog. Maar dan betaal ik per persoon 12 euro voor de voorzieningen , en gebruik daarvan. Maar: geen WiFi signaal, geen afval container in de buurt. Wel is het sanitair goed schoon, ik al is het behoorlijk ver lopen. Al met al: in onze beleving te duur, want ik betaalde hier dus 35€.
Gewoon goed voor elkaar, zonder overbodige poespas. mijn vrouw kan niet zonder rollator, dus we zijn behoorlijk beperkt. Als reactie daarop een mooie plek in de schaduw, met deze warme dagen. En het eten was prima. Kortom, een echte aanrader !
Het spreekwoord zegt dat je de puntjes op de "I" moet zetten. Daar waren ze druk mee bezig toen wijers onverwacht een nacht kwamen. Een fijne plek met mooi uitzicht, ontvangen door gastvrije, vriendelijke mensen. En gezien de voorzieningen zeker al 4 sterren op dit moment. Succes met de laatste dingen!
Als ik 5 sterren aan geef, dan zegt de telefoon: uitstekend. En dat is precies de juiste beoordeling! We zijn gezellig een nacht langer gebleven op deze uitstekende camperplaars.
Wat een genot om hier te staan. Heerlijk normaal en grappig eenvoudig. Moeilijk om de juiste woorden te vinden om deze CP te beschrijven. Wat ontbreekt is wifi en douche; maar mobiele dekking is goed. En 16A stroom ! En dat allemaal voor 10€ Kortom: een aanrader.