@Leon-en-Monique
Geweldige plek om te overnachten. Van alle gemakken voorzien. Rust, ruime plaatsen, schoon sanitair. De route des trois moulins..... mooie route gefietst door de landerijen en de dorpjes maar je ziet niks van de watermolens. Ja, je ziet het gebouw waar de watermolen in zit en je hoort het water vallen maar het systeem erachter is helaas niet te zien.
Mooie plaats om te verblijven. Toiletten en douches zeer schoon. Er is ook mogelijkheid om af te wassen en om de was te doen. Sanistation aanwezig. Adembenemend uitzicht op de Mont Blanc als die niet in de wolken zit. Wij zagen de Mont Blanc in volle glorie bij zonsopkomst 06:00 uur. Dus zeker een aanrader om vroeg op te staan want daarna hebben we hem niet . Wandelen, fietsen, parapente, paardrijden zijn mogelijkheden om actief bezig te zijn.
Adembenemend uitzicht. Heerlijk rustig. Geweldige plek om te genieten en te overnachten.
Een mooie rustige plek om te overnachten. Veel schaduw en dat is wel prettig met deze temperaturen momenteel.
Eigenaar Frank maakt het een ware belevenis. Mooie plaatsen op gras met elektriciteit. Een authentiek huis dat gebruikt kan worden voor loungen, koken, toilet, koude douche etc. De koelkast gevuld met wijn en bier. Buiten een overdekte zitgelegenheid en een sauna. Een toplocatie!!
Mooi uitzicht over de Donau. En mooi uitzicht op de ooievaars die recht boven de camper hun nest hebben. Vriendelijke eigenaren.
4 plekjes met schitterend uitzicht. Een aanrader. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste van tevoren bellen of er plek vrij is.
Nette camperplaats dicht bij het centrum. Prijs per nacht (2 personen, elektriciteit, camper 7 meter) CZK 1045.
Heerlijk rustig plekje aan de Bergsche Maas. Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair.
Eerste aanblik bij het oprijden van de camperplaats gaf ons geen wauw-gevoel. Maar de hartelijke ontvangst door Georg en Inge (met Kaffee und Kuchen) maakte alles goed. Zeer gemoedelijke camperplaats. De sanitaire voorzieningen zijn gedateerd maar wel schoon. In het Melkhus zijn vlaai, taart, ijskoffie, ijs en een kop koffie te koop. Als je om een praatje verlegen zit ben je hier aan het goede adres.
Rustige CP. Douche en wc aanwezig. vriendelijke uitbater. En opa maakt graag een praatje met de gasten. Léon en Monique
Prima CP om Ieper te bezoeken. Heerlijk rustig met maar 6 campers.
Sitecode: 2097
Een echte aanrader. Wat ons betreft de mooiste plek van Jobourg en Auderville. Met de camper tot bijna op het strand en uitzicht op zee. Dat heb je bij de andere 2 Cp's niet. En er kunnen meer dan 2 campers staan. Er kunnen zeker wel 10 campers staan. 50 meter verder is een parkeerhaven waar oom nog mini.aal 10 campers kunnen staan.
Prima camping met alle voorzieningen aanwezig. Er zijn 133 ruime plaatsen beschikbaar. Vriendelijke en zeer informatieve ontvangst. Binnen een paar minuten sta je op het invasiestrand. Van hieruit kun je te voet of per fiets (pittige klim geen maar relaxed terug) Longues sur mer bezoeken (5 km). Fiets op de terugweg over het voetpad vlak langs de kustlijn af. Geweldig mooi uitzicht.
Prima CP. Op loopafstand van Deauville en Trouville. Én alles gratis. Er wordt strikt gecontroleerd op max 24 uur staan. Én er wordt bekeurd bij te lang staan. Franse camper was het haasje.