@LeoneKal
- 1984
Fijne camping. Lieve mensen. Onze plek was wat krap, ik zag later betere plekken met meer schaduw maar had geen puf meer om te verhuizen. Fijn zwembad.
Een camperplaats zoals ik zou willen dat er meerdere waren. Makkelijk op en af rijden. Water, stroom aanwezig. Grijs water lozen. Fijne plekken in de schaduw. Benzinepomp met broodjes extra luxe. Op braakliggend landje aan het einde van de camping kan je fijn je honden uit laten er is ook nog een beekje langs voor de waterliefhebbers.
Bij aankomst een super ontvangst. We hadden een ruime plek in de schaduw. Honden gelijk gezwommen.. en Sanitair schoon en genoeg Buiten de ca.ping goede vuil water afvoer en kraan voor schoo.n water. Een paar min puntjes. Bij aankomst bleek je een Zwitserse stekker nodig te heet voor stroom. Dus terug naar receptie. Ik wil wassen muntjes gehaald bij receptie. Volgende dag bij douchen merk ik dat get ook geld kost weer naar receptie voor muntje.
Mijn soort camping. Super. Geen toeters en bellen. mooie plekken. Sanitair niet gebruikt. Heb ik zelf. Uitzicht totp. Accueil een uitdaging helemaal naar beneden. Maar ook weer leuk. Vriendelijke ontvangst.
De plek is goed redelijke plaatsen. Het aanmelden is een ramp. Je moet je eerst aanmelden op een oude computer zonder apenstaartje op het toetsenbord. Dus code opzoeken op computer. Kon alleen met visa betalen en stroom weer met munten. Alles gelukt maar veel werk. Je kunt beter on line reserveren
Bij aankomst was alles dicht. Ik wist dat het restaurant dicht was maar dan ook de receptie. Er stond dat er geen plaats was als je niet had gereserveerd maar er kwam gelijk iemand aan, die vertelde dat de baas vakantie had en dat ik door kon rijden. De plek is voor mij super, lekker met de honden wandelen, erg rustig. Geen idee hoe het is met het restaurant open. Maar voor ons top.
Helemaal een camping zoals ik het wil, rustig grote plekken. Geen super voorzieningen, maar wat je nodig hebt is aanwezig. Vlakbij horeca voor het geval je niet wilt koken. Naast de camping een losloopgebied voor honden ( voor onze twee honden een must) Wij stonden op een kampeerplek dateert mijn voorkeur, maar er zijn ook mooie ruime camperplekken. Ontvangst was warm. ik werd rondgeleid in een golfkarretje zodat ik een mooie plek kon uitzoeken.

Sitecode: 19299
Topplek, persoonlijk sta ik liever op gras, maar met de vele regen nu een uitdaging. Bij aankomst was ik in de war omdat er grote bordenverboden in te rijden en privé terrein staan. Nergens staat een bord met camperplaats, pas op het terrein zie je de plekken
Heerlijke plek, altijd blij dat de navigatie me brengt, want soms vraag ik me af waar ga ik naar toe. Prachtig en rustig, mooie wandelroute langs de Loire .

Alles wat je nodig hebt is er fijne rustige plek. Vakken inderdaad wat smal. We stonden nu met 3 campers, maar als het vol is sta je wel zowat tegen je buren aan.
Deze camping is niet mijn keus. We kwamen de heuvel op en vonden een slagboom op de weg, zonder bord van de camping. Als je tot de slagboom rijdt gaat die vanzelf open. Bij de ingang weer 2 slagbomen. Erg krap daar. Een vriendelijk ontvangst. Verder is alles erg krap, de weg naar de camperplaats voorzichtig rijden. Een camper beschadigde zijn dak bij de ingang. We hadden deze camping gekozen omdat er een restaurant bij was,
Warm ontvangst. We werden als caravans geplaatst, voordeel is dat je niet tegen de wand van je buurman zit te kijken. Lekker broodjes. Een leuk bos naast de camping om met de honden te wandelen.
Wat een fijne camping ruim opgezet. Broodjesservice. Warm ontvangst. Presentje voor de honden. Fijne plek om de honden uit te laten. Het meertje is aan de voorkant voor de badgasten maar aan de achterkant kunnen de honden zwemmen. Top.
Wat een fijne camping. We waren te vroeg en moesten wachten tot 14.00 uur. Inmiddels stonden er al 4 mensen achter ons. De receptionist komt aan neemt onze campingkaarten in en stuurt ons allemaal de camping op om een plekje te zoeken. Dat ging lekker snel. Mooie ruime plaatsen, speels ingedeeld niet zo een hokjes gevoel. Het restaurant is ook een gezellige tent met lekker Itaiaans eten. Voor de honden een super plek lekker rennen en zwemmen.
Wat een fijne camping, mooie ruime plaatsen. Wij werden een beetje achteraf gezet met onze 2 honden, zodat we gelijk naar de hondenwei konden. Broodservice, fijne wasmachine en droogtrommel, we kunnen we even vooruit met onze kleding. Goede plek om grijs water te lozen. Sanitair weet ik niet want dat gebruiken we niet. Goede duidelijke folder ook van het stadje .
We hebben genoten, heerlijke sfeer. Fijne plekken met veel ruimte. Sanitair schoon en op orde. Gezellige bar met een kleine kaart. Lekker gegeten in restaurant in het dorp en de supermarkt in het dorp is klein maar heeft veel. Honden kunnen bij raftstation zwemmen en verder kun je om de camping wandelen om ze uit te laten.
Prachtige camping, ruime plekken, goede sanitair. Alles aanwezig. Supermarkt aan de overkant. Met honden weinig wandelroute. Uitlaatplek voor de ingang, of langs de weg aan de overkant is een wandelpad, maar dan moet je gelijk stijl omhoog.
Heerlijk camping, grote velden. Keuze tussen zon en schaduw. Eenvoudig doch schoon sanitair. Er worden veel cabines gebouwd., maar dat is denk ik een apart veld. Receptie is aan huis. Eigenaresse loopt met je mee naar je plek en activeert de stroompaal. De drukknoppen bij het water zijn erg kort afgesteld, 1 druk per kopje. Je kunt je hond redelijk uitlaten.
Heerlijke camping, Ook goed contact, ik had voor de Pinksteren gereserveerd maar moest het door ziekte annuleren. Kreeg gelijk antwoord en restitutie. Later toch nog gegaan. Fijne grote plekken. Goede sanitair. Heerlijk voor de honden, goede wandelmogelijkheden. Enig nadeel, je moet je aanmelden met een code, het kastje is ok voor automobilisten maar met een camper moeilijk te bereiken. Het moet vanuit de auto/camper.
Voor ons een toplocatie. Restaurant in de buurt, bij de camping maar ook vlakbij in het dorp. Aan het water, fijn voor de honden ( niet geschikt voor kinderen). Ook goede wandelmogelijkheden. Grote plaatsen, met of zonder schaduw. Goede sanitair, genderneutraal. Een fijne douche en wc voor invaliden.
Kan eigenlijk niets toevoegen, wat een super camping. Ontzettend aardige eigenaren, niets is te veel moeite. Iets langer blijven geen probleem, zet de camper maar een stukje naar achteren dan kunnen de andere op hun plaats en jullie wat later weg. Mooie omgeving om te fietsen, zalige restaurants in de buurt echt een topcamping.

Fijne camping , honden welkom achter de camping is een bosje waar ze uitgelaten kunnen worden. Goed uitgeruste supermarkt op 900 meter afstand, als de fiets mee is zou ik het op de fiets doen.
Tevens recreatie plas in het weekend overdag druk met recreanten. Wij zijn er niet op aangesproken maar volgens mij verboden voor honden. Er waren snacks verkrijgbaar. Sanitair zag er van buiten niet aantrekkelijk uit. 3 prullenbakken overvol. Wij stonden aan het meer, een fantastische plek.
Lekkere rommelige camping. Er lopen ganzen, katten en honden rond. Voor ons top want we hebben zelf ook 2 honden. Het sanitair is gedateerd maar schoon. Er was een kampvuur . Je kunt met honden in het bos wandelen, veel sporen van zwijnen. In de avond kwam er iemand langs met groente, fruit en eieren. Bij aankomst was ik in de war, want er zit nog een camping naast. Camping Ukkel.
Nadat de camping in Poznan vol was uitgeweken naar deze plek, ik weet niet waarom hij maar een 6 scoort want ik vind het een heerlijke plek. Het is 27 ° maar door zijn iets hogere ligging staat er een heerlijk windje. Er zijn geen schaduwplekken maar het is goed te doen. Wij zijn erg tevreden.
Hier 1 nacht gestaan op doorreis. We kwamen aan na sluitingstijd, gebeld met het telefoonnummer op het bord. Via de telefoon een code gekregen voor een kluisje. In het kluisje zit een envelop met een pas voor de slagboom en 2 douchemuntjes. Camping met veel vaste plekken, je kunt zelf een plek zoeken. Wij hadden een ruime plek aan het water. Je hoort wel het geluid van de snelweg.
Super plek. De weg naar Orcinne is pittig maar te doen. Alles met creditkaart. Je moet de camper goed bij de slagboom zetten. .Uitleg ook in het Nederlands, was even zoeken waar , maar de klep staat laag voor de zon. Ook de munten net creditkaart voor de stroom. Heerlijke plek.
Fijne plek, hebben niet op de officiële plek gestaan maar in het gras ernaast onder de bomen. Het was kiezen of stroom of vol in de zon. Klein bakkertje vlakbij in het dorp. Leuk fietsen langs het kanaal. Ook wij konden niet ontdekken hoe we moesten betalen.
Leuke kleine camping, inderdaad grote plekken. Heel simpel alles maar goed. Vriendelijke ontvangst.
Heerlijke CP. Ruime plaatsen, prachtig meer achter de plek met goede wandelmogelijkheden en goede fietspaden. Aan het meer even voorbij het Seebad is een grillrestaurant. De oprit naar de camping is ook bij het Seebad, wij waren er eerst langs gereden. Als je overdag komt moet je eerst een dagkaart kopen en om 22.00 een nachtkaart.