@Leonny
- 1990
- Frankia Holiday Class A 680 BD
- 2001
- Alkoof
cp ligt bij een klein dorpje aan een doodlopende weg , je moet dus 12 km heen en terug. er is totaal niets te beleven.
gewoon een perfecte camperplaats met vriendelijke mensen die je rustig te woord staan
is niet meer mogelijk alleen een busje kan hier parkeren
nu plaats voor 18 campers, er wordt nog een plek voor ong 20 campers gemaakt, wij waren hier met Halloween er speelde een band met Ierse muziek, geweldig.
nu genoeg elektra aansluitingen en mooie ruime plaatsen let op, alleen cash betalen.
prettige camping alles goed verzorgd, de prijs is nu 30,00
mooie afgesloten parking met alle voorzieningen en gratis douche prijs is 20 pond all in.
heel nette parking kost nu 20 pond
helemaal vernieuwd, prachtig uitzicht aanrader.
geweldig, wij stonden er met windstil weer
een perfecte plek om te overnachten en alles gratis. 10 euro zou niet misstaan
mooie camping, de prijs is nu 30 euro
Sitecode: 41926
leuke kleine camping alles aanwezig , prijs is nu 29 euro
er mag niet meer overnacht worden
Een prachtige plaats en stroom ook betaalbaar ook een prachtige Altstadt
Mochten hier niet meer staan
Sitecode: 51986
Rustige overnachtingsmogelijkheden bij prachtig meer
Voor 1 nacht ok , de plaats wordt 2 x zo groot en is in aanbouw voor de rest weinig te beleven
Plaats is nog in aanbouw komt een nieuwe toegangsweg mooie plaats
Sitecode: 22007
Bij regen is het gras te drassig om in te rijden. Hebben 1 nacht op het verharde gestaan. In het dorp is weinig tot niets te zien ,of te doen. Dus geschikt als overnachting
Geweldige cp wat een uitzicht in het dorp op het pleintje wat gedronken toevallig is er dorpsfeest geweldig onthaald komen beslist weer
Mooie parking zonder voorzieningen op 1250 meter
Mooie parking zonder voorzieningen op 1250 meter
Kwamen aan , nonchalante. receptioniste die privebellen belangrijker vond tewoord staan ho maar ons in laten schrijven dus op de camping we troffen gewoon een puinhoop aan dus meteen doorgereden dit is geen camping maar een puinhoop
Sitecode: 19817
Je gaat naar Sevilla om de stad te bezoeken je kunt de camper hier veilig kwijt en vlak bij de bushalte alle voorzieningen zijn aanwezig en de beheerders supervriendelijk.
De camperplaats op zich niets mis mee 3 lozingsplaatsen . Maar het aantal honden loopt de spuigaten uit . Ook op het strand ze pissen overal jammer anders een veel hoger aantal sterren
Meer dan een tien wie hier wat op aan te merken heeft moet thuis blijven
Om de stad te bezoeken ok we hebben er 1 nacht gestaan en geen oog dichtgedaan Veel lawaai van rondhangende jeugd
Sitecode: 62087
Prachtige locatie. Om er te komen is wat krap, maar best te doen. Als je brood wilt kopen: 1 dag van tevoren bestellen. Alles in het supermarktje is er te koop, alleen brood op bestelling
Mooie plaats jammer van de overlast van hangjongeren met luide muziek
Gewoon een mooie camping met vriendelijke beheerders wij waren hier in februari 2019 met 17 graden dus hier geen skiën maar gratis met de bus naar winterberg en volop skiën op kunstsneeuw
Rustige en mooie camperplaats alle voorzieningen aanwezig
Gewoon een superplaats en gezellige mensen als je 6 flessen wijn koopt mag je er gratis staan
We hebben 2 maanden terug gereserveerd en bevestigd bij aankomst alles vol en ergens tussen gedrukt. Voor bezoek Praag geweldig dan snel weg totaal geen organisatie op deze camping en het sanitair droevig wij moesten 21 euro per nacht betalen geen aanrader om er langer te staan
Geweldige camperplaats hoezo veel lawaai door trein en windmolen je kan een vrijblijvende bijdrage geven je hebt gratis stroom en voorzieningen en een geweldige ontvangst door de boer en boerin voor ons een dikke 10
Prachtige plaats, alles aanwezig maar er staan caravans bewoond door zigeuners en alles is smerig en luidruchtig. 1 nacht gestaan, snel weggegaan.
Sitecode: 11973
Prachtige plaats die wel 20 campers kan hebben. Alleen maar 4 stroomaansluitingen.
Zeer onrustig in het weekend veel lawaai door de jeugd die straal bezopen is de camping zelf is eenvoudig maar kompleet