@Leozamoraco

Mooie omgeving met douches en schone toiletten. Voor een camper met 4 personen rekenden ze ons €23,50 aan. De eigenaren zijn zeer attent, ze zijn zeer attent op alles.

Uitstekende locatie om de stad te bezoeken. Ze rekenen per perceel, ongeacht het aantal personen. Het beste is de servicemodule, nieuw, modern en zeer schoon. Het ergste, behoorlijk druk. Als u te laat arriveert, is deze waarschijnlijk vol.

Prachtige plek met een geweldig restaurant. We hadden een heel goed diner. Daarnaast rekenen ze per plaats en betaalden wij €15,50 voor een camper met 4 personen.

Als u te laat arriveert, is het moeilijk om een zitplaats te bemachtigen. Het beste is dat het naast de rivier ligt en het restaurant met afhaalservice. Het ergste is de servicesmodule. Het is oud en de schoonmaak kan iets beter zijn. Verder zagen we, toen het vol was, campers die buiten de camping en met stroom konden overnachten. De wasmachine € 4,50 en de droger € 3,50.

Hoewel we een perceel met asfalt toegewezen kregen, was dit kapot en was het perceel oneffen. Een enkele badkamermodule en een kleine draagbare module zijn onvoldoende als de camping vol is. De servicemodule is vrij nieuw, maar de netheid laat veel te wensen over. Ik vond de vloer altijd nat. De schoonmaakster giet zelfs water in de toiletruimte en droogt het niet af. Goede locatie om naar de stad te gaan.

Mooie camping, in een hele mooie omgeving en met zeer schoon sanitair. Het lijkt mij terecht dat voor het douchen betaald wordt, slechts 50 cent voor 5 minuten. Genoeg om het bewustzijn over het verantwoord gebruik van water te vergroten. Met wat extra service van een cafetaria, restaurant of winkel zou het 5 sterren hebben.

Praktische parkeergelegenheid om de stad te bezoeken. Helemaal verzadigd met campers, busjes, auto's en zelfs een kleine caravan. We gingen slapen in een ander, rustiger stadje.

Toegang via smal pad. Rustige parkeerplaats om te overnachten met kampeertafels ernaast. Van de zeer slechte service hebben wij geen gebruik gemaakt. Er zijn containers voor afval.