@Les-Landes

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

we zijn hier vele malen geweest en genoten van het vogelspotten in het Monfrague Park. In deze tijd van het jaar is het rustig op de camping, maar het restaurant is wel geopend.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Overdag luidruchtig, maar 's nachts rustiger. geen rondleiding door het kasteel, omdat je met een groep van vier moet zijn! alle diensten werken. Grote keuze aan restaurants - lunch voor 13 euro.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

mooie rustige omgeving met toegang tot het via verde fietspad. Goede vlakke ondergrond, barbecues en picknicktafels.

schaduwrijke parkeerplaats bij rotonde, beetje lawaai van de weg en een luidruchtige haan!

mooie rustige plek, druk in het weekend, vlakbij La Flow fietsroute. mooie middeleeuwse stad die zeker een bezoek waard is.

Sitecode: 1951

kon niet om meer vragen! super kleine plaats. mooie bomen, groen en rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

de tweede keer op deze mooie plek. voor vogelaars -gouden Orioles, nachtegaal, kudde bijeneters.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Sitecode: 20286

Leuke bar/restaurant met entertainment. Goede beveiliging. Ruime percelen. Je moet contant betalen! Winkel op het terrein en supermarkt in de buurt. Autoverhuur brengt de huurauto. Lange wandeling naar Torrox Costa.