@Les-zouzous
Hallo, We hebben net twee nachten doorgebracht voor meer dan € 90, en toen het tijd was om het grijze water te legen en te verversen, moesten we nog steeds betalen. Dieven zijn onacceptabel. Ik raad het af.
Een tankstation vlakbij het dorp is handig om de rotsen te beklimmen. Let op de geadverteerde prijs; wij betaalden € 17 voor minder dan 24 uur. Water en afvalverwerking op het terrein, met openbare toiletten bij de ingang. Rustige overnachting. Er is gratis parkeergelegenheid aan de overkant van de straat en u kunt een uur betalen om de tank te vullen en te legen.
leuk klein gebied we brachten de nacht door, er waren 5 CC erg stil, alleen afval? Zeer goed voor een verblijf van één nacht
Leuke plek om te genieten van het kleine strandmeer op 400 meter afstand, een Vival-winkel naast de camping en een pretpark voor de kleintjes. Zwak punt een beetje lawaai in de ochtend met het passeren van voertuigen
Sitecode: 51986
gebied op het kruispunt van een kruispunt 's avonds en' s ochtends, aan het einde van het meer van Salgou, alleen grijswaterafvoer en picknicktafels met het lied van krekels in het seizoen Wegenwerken zijn aan de gang we kunnen hopen op verbetering, een kleine flat heeft de burgemeester opgehangen informatie van waakzaamheid voor diefstal. We bleven 24 uur achter elkaar en zagen twee keer de passage van de gendarmerie.
zeer goede plek om Moulins te bezoeken, naast het recreatiecentrum dat op 09/07/22 werd ingehuldigd tijdens ons bezoek in aanwezigheid van de meester de heer Perrissol geen sanitair, een watertappunt en legen van jetons voor elektriciteit, voor een prijs van 10 eurocent per uur of € 2,4 voor 24 uur Geschikt voor zeer grote campers Brandstof en gas 400m toegang tot de stad te voet over de brug.
gemeentelijke camping welkom, goed gelegen naast een klein recreatiecentrum. wandelroute met toegang tot het dorp dat gezien mag worden. we hadden een zeer rustige nacht.
Sitecode: 19711
vele kilometers om dit gebied te schaduwrijk te vinden we zijn niet gebleven
zeer goed stil, uitbreiding 200m verder met potentieel 20 Cc het ledigingspunt is op het eerste gebied neem een jeton voor 120l water Mooi dorp en veel ambachtslieden
erg stil jammer toegang een beetje ingewikkeld verkoop van wijn ter plaatse wees voorzichtig vertel de patriarch niet dat je een tweede nacht wilt doorbrengen, hij maakt je snel duidelijk dat je de anderen moet laten komen (je moet begrijpen dat ik mijn verkoop heb gedaan, het is niet nodig om terug te komen)
geweldige locatie voor fietstochten Langeais, Villandry en Azay le Rideau binnen een straal van maximaal 8km
zeer mooie omgeving kasteel, winkels en de oevers van de Loire de luidruchtige nachtkikkers en passerende voertuigen
zeer rustige, vriendelijke plek, gastvrije eigenaar en een zeer goede gids voor het historisme en de eigenaardigheden van de regio we zullen teruggaan
dichtbij stad en strand alleen vuilnisbakken, beperkte plaatsen, rustig goed om een nacht door te brengen.
zeer warm welkom in een wijnbouwplaats waar u regionale specialiteiten kunt kopen. alle diensten aanwezig, zeer rustig, goed om een nacht door te brengen en te vertrekken met lokale producten, het aperitief werd ons rond 19.00 uur aangeboden zeer aangename eigenaars
het gebied is een paar tienden verplaatst om het overdag rustiger te maken, goed voor een rustige nacht en om te winkelen
Sitecode: 72039
een gebied dat de omweg waard is, afvoer van grijs water op het perceel en waterpunt plus de voordelen van zwembadcamping tegen een toeslag van € 9 per dag
goed ingerichte ruimte in een prachtige omgeving. negatief punt, te lawaaierige hoofdweg langs de omgeving veel verkeer
Heel mooi huis We hadden een heel goed verblijf met ACSI-tarief niets ontbreekt. Sanitair, douche en vaatwasser op het perceel. Let op alle locaties ontvangen de satelliet niet mooie zwembaden, winkels en restaurants, wasserette, tennis, basketbal en ping-pong speeltuinen
zeer rustige plek, stadscentrum 400m geen apparatuur, zeer goed voor een nacht
rustige camping met zwembad en glijbanen voor kinderen een beetje ver van het stadscentrum met een zondagse wandeling. jammer geen waterpunt en afvoer voor CC en moeite om warm water uit de kranen te krijgen. douches en wastafels heel goed samen restaurant en eten ter plaatse
zeer praktisch gebied met alle winkels in de buurt, klein strand en bowlingbaan op driehonderd meter afstand. zo niet grote stranden van Sablettes op 1 km water en afvoer in de buurt, we waren 7 CC een beetje krap. erg luidruchtig jammer 's nachts
zeer praktisch vanwege de nabijheid van het stadscentrum, prachtig verwarmd zwembad. waterprobleem, zelfs na 4 dagen daar doorgebracht te hebben, waren we dicht bij de luidruchtige ingang bij nachtelijke passage van voertuigen, in de ochtend bestelwagens en vuilnisbakken en zorgden voor de tuigage.
dicht bij de stad en deze stranden lawaaierige plek met veel passerende voertuigen gedurende de dag, minder 's nachts maar zoals kwakende kikkers 's nachts (onaangenaam) goed voor een nacht om water te maken en eventueel af te tappen alvorens terug te keren
gemengd parkeren met bakken. we brachten een nacht door, heel rustig, klein Provençaals dorp met wandelcircuits? toiletten en een waterkraan in het dorp
zeer slecht gebied geen onderhoud. ondanks alles erg rustig om een nacht door te brengen geen vuilnis, er waren grote werkzaamheden aan het sportterrein beneden, in de hoop dat de gemeente achteraf voor het camperterrein gaat zorgen
Een zeer rustige plek, met verkoop van lokale producten en proeverijen ter plaatse. we brachten de nacht door aan de voet van de wijntoren
Sitecode: 19515
Niet verschrikkelijk. aan de kant van de weg overdag erg druk. Vuile niet-onderhouden faciliteit en apparatuur We hebben net geluncht
parkeren op een grote parkeerplaats die 's nachts erg luidruchtig is, dicht bij de stad en toeristische bezienswaardigheden om te bezoeken. Ik raad aan om een leuke tijd te hebben politie steekt om 21.30 uur over om de avondklok te controleren
Zeer goede plek om 24 uur en meer door te brengen. Rustig en alle winkels in de buurt
goed voor een nacht kan het lawaai 's avonds en' s ochtends op de snelweg interfereren. tegenover de gendarmerie
Zeer om de nacht rustig door te brengen ondanks de nabijheid van de weg, waterpunt en afvoer
Zeer goede locatie voor een bezoek aan de dierentuin. Houd er rekening mee dat er een dennenboomkop is die op de campers in het midden van het gebied dreigt te vallen, ik heb dit gemeld bij de veiligheidsdienst en het park is verantwoordelijk
Prachtige ligging aan het meer, geluidsoverlast 's nachts met het passeren van nachttreinen.
Zeer rustig en handig voor een bezoek aan de dierentuin, we bleven twee nachten. Toilet mijn geen service
Rustige plek waar we een nacht hebben doorgebracht. Goed voor een bezoek aan de stad en het kasteel. Domage de HS dienstmeid voor drinkwater.
Goed voor zijn water- en ledigingsservice, te veel lawaai op de snelweg, race in plaats daarvan 3 alleen in het recreatiecentrum met parkeergelegenheid voor veel voertuigen gedurende de dag. Vriendelijk recreatiecentrum
We hadden een erg rustige nacht met verlichting. Handig na een bezoek aan de rijpingskelder van Conté, geen goede service voor één nacht
Te veel lawaai 's nachts, de klokken elke 15 nachten en voertuigpassages in de ochtend. Mooie natuur en schone toiletten in de buurt
Land met veel zeer rustige helling. Besteed aandacht aan de route met de applicatie, volg niet het te smalle wijngaardpad dat bij Besançon aankomt
Goed gebied op het strand we waren met een dertigtal campers, jammer dat de serviceterminal opzettelijk beschadigd was. Het blijkt dat we op het strand openbare toiletten hebben met buitendouche en waterbronnen. Zeer goed
Zeer goede ruimte helaas meer ruimte, we moesten een trottoir beklimmen om op het gras te komen. Twee nachten heel rustig doorgebracht
Dicht bij winkels kan een luidruchtige elektrische transformator 's nachts vervelend zijn. Had alleen een maaltijdpauze
Sitecode: 71950
Zeer goede plek om langs het kanaal te fietsen met gratis stroomaansluiting, geen water of morsen
Zeer rustig met fietstocht weg van het kanaal dichtbij het dorp te voet
Zeer goed om de mooie stad en zijn kasteel te bezoeken, we zullen de nacht doorbrengen waarop langs het kanaal stiller lijkt weg van auto's
We brachten twee nachten door, veilig voor de Doc, een beetje lawaai in de ochtend vanaf 6 uur. Nabij stadscentrum en wandelpad. Bezoek aan Port-Louis om te doen
Dit gebied bestaat niet meer geconfronteerd met de VVV
Rustig. Winkels. Goed voor een bezoek aan Bénodet.
Niet gemakkelijk toegankelijk, de bomen zouden moeten worden gesnoeid en het servicegebied is nog steeds buiten dienst
Zeer goede camping om te bezoeken in de buurt van de stad, zeer schoon sanitair kalm met geweldige locatie. Ik raad een eerlijke prijs aan voor de service.
Rustig met gemakkelijke toegang tot de zee, openbare toiletten op 200 m afstand. Veel mogelijke fietstochten
Aan de rand van het water, rustig met de toiletten voor het gemeentehuis
Betaalgebied van juni tot september en erg luidruchtig
Zeer rustig en alle handel dichtbij
Zeer goed om Barcelona te bezoeken, kalm met lediging en water. Beperkt aantal plaatsen 13 camper