@Lescampeursdu75
- 2020
- Fiat Ducato Ducato
- 2012
- Alkoof
Pas op, we hebben hier een halve dag geparkeerd, maar er zijn mensen die constant het komen en gaan van campers in de gaten houden. Hij aarzelt niet om te gaan kijken wat erin zit. De plaatsen zijn erg smal. Parkeren beperkt tot maximaal 2 uur.
Stad die niet van campers houdt. overal in de stad staan borden die parkeren verbieden. Het gebied is niet veilig, slagboom defect, lekkende kraan en ligt naast het spoor, in de volle zon. We gaan weer weg.
Leuke plek maar de camperplaats is bijna alleen maar bezet door auto's. Succes met het parkeren van uw camper. PS: de vriendelijkheid van de Franse Basken is betreurenswaardig!!! Vertel ze dat ze een camperplaats bezetten, je zult zien hoe leuk ze toeristen vinden. Vergeet niet dat toerisme uw regio levendig houdt. Nooit dit probleem gehad met Spanjaarden.
Zeer goede locatie, rustig, minder dan 10 minuten lopen van het stadscentrum, markt op donderdag- en zaterdagochtend, 15 minuten lopen van Leclerc. Gelegen naast een groot park met picknicktafel en perfecte speeltuin met kinderen en daarnaast is de lucht omheind. Zeer veilig met kinderen. Grote staanplaats, tarief van €12 per nacht met gratis elektriciteit van zaterdagavond tot zondag. Gratis water.
dit gebied bestaat niet
Een zeer aangename omgeving met water en elektriciteit inbegrepen, allemaal op loopafstand van het strand.
onmogelijk om water bij te vullen omdat alles weer kapot is
niemand kan alleen dat legen, zelfs niet alles vullen is gedoemd te mislukken
Het tijdperk zelf is vrij goed met vrij grote plaatsen, maar het enige negatieve punt is dat sommige mensen een beetje van hun eigen te nemen, zoals in het bijzonder door te eigenen de banken die zijn aangebracht op het tijdperk. Om ze te privatiseren. Afgezien van die plek heel kalm en redelijk aangenaam. Vrijwel overal dichtbij met de fiets.
Kleine lucht van campers, heel aangenaam en heel kalm, heel dichtbij met de fiets naar het strand en de winkels. Daar zijn geweldige ontmoetingen geweest.
Wij waren er twee jaar geleden en gaan dit jaar terug. Geweldig met kinderen, zwembad, animatie, horeca en bar. Gemakkelijke toegang en pendeldienst naar het centrum in de zomer.
goede camping, redelijk rustig en dichtbij winkels en het strand te voet of met de fiets. het uitzicht is prachtig 😍