@LesleyL
- 1996
2023
fijne plek op loopafstand van het centrum. winkels in de omgeving.
2022
Sitecode: 19371
Prachtige natuurkamping. Toegang met 7 meter camper prima te doen. Mooie omgeving voor wandelen en mtb/racefietsen. Hardstikke aardige eigenaar en vriendin. alle voorgaande postieve beoordelingen waard.
Mooie kleine camping. Alle camper voorzieningen goed geregeld. Zeer aardige eigenaresse. Super toiletvoorzieningen.
2021
leuke plek met aardige beheerder. zwem meer vlakbij. wandelmogelijkheden. Gratis fietskaartjes verkrijgbaar bij de beheerder. bakker op 10 minuten lopen.
Mooie plek, rustig en mooi voor wandelingen. een uniek plekje.
redelijke drukke camping. Mooi gelegen aan het meer. De prijs is veel hoger. we betaalden voor twee volwassenen en een 13-jarige 48 euro per nacht!
Leuke kleine camping in een wandel-en fietsgebied. Wij betaalden 15,40 euro inclusief stroom. Aardige mensen.
Aardige eigenaar. Leuke plek. Ilmitz is het minst toeristesche dorpje van het meer met alle voorzieningen en wat terrasjes.
Zeer aardige eigenaren op een leuke kleine camping vlakbij Wenen. plaatsen bij het meer. Bootje en waterfietsen gratis te gebruiken.
Mooie plaatsen, vriendelijk personeel, vernieuwd sanitair, wandel - en fietsmogelijkheden. Restaurant ok.