@LetsRoll
Leuke plek naast de diertjes. Enthousiaste eigenaar. Je kan eventueel zwemmen in zwemvijver naast hun huis en er is een jaccuzi. Wel duur, 30 euro zonder stroom voor een buitendouche en composttoilet. Goede wifi.
FANTASTISCH! 1 week gebleven, gemoedelijke rustige camping, hele lieve eigenaren die de camping met veel liefde runnen! iedere vrijdagavond live muziek met foodtrucks naast de camping, prachtige plek om de sterren te zien boven het meer, dit kan met een sterrenkundige. wandelingen in de buurt vanaf 3 km. Zwemmen in meer met toezicht van lifeguard, voor mekaar hier! Toplocatie!
50 p nacht 3 prs maar dan heb je alles. In de naaste omgeving op korte fietsafstand niets te beleven. Grootste duin van Europa indrukwekkend, mooi om daarop zonsondergang te zien. Wel veel last van wespen dus 2 nachten was voor ons genoeg.
met de hitte even de camping op geweest maar we hebben rechtsomkeert gemaakt. zag er allemaal keurig uit maar heel massaal en heel druk in het zwembad. plek kreeg je toegewezen, geen schaduw en heel duur!
komen net aan en echt een prima camping, niet zo massaal als de luxere camping hier vlakbij. hebben ruime plek onder de bomen. met 7mtr camper goed te doen. sanitairgebouw vooraan is echt netjes en schoon! 35 euro met stroom, genoeg plek.
prima camping! als je schaduw wilt op tijd komen. je kunt zelf plek uitkiezen. ruime plekken, prima sanitair, leuk om naar islantilla te fietsen
in deze regio lastig om goede camping te vinden. met camper 7 mtr prima aan te rijden, ruime plekken, wel hutjemutje en ongezellig met schaduwdoeken maar voor de warmte heel fijn! je ervaart hier echt het Spaanse leven om je heen met families die samen eten en vaste plekken hebben. fijn dat je zo het strand oploopt!
40 euro pn 2 pers. bus naar Barcelona stopt voor de camping voor 4.90 euro. camping krap maar te doen met 7mtr camper. sanitair prima. lekker eten in restaurant.
fantastische camping! 27.50 p nacht. nieuw sanitair met wcbril, wcpapier en wordt heel goed schoongemaakt! je loopt zo het strand op. camping zelf sta je uit de wind, plek aan het water sta je hoog en in de wind. van omgeving weinig gezien, gok in hoogseizoen dat het bizar druk is in het centrum.
15 euro per nacht. verouderd allemaal maar schoon. ruime plaatsen. per fiets klein stukje naar klooster waar v gogh verbleef, naar het hele leuke stadje en nog veel meer te doen in de buurt!
ruime camping, 3 nachten verbleven. schoon sanitair. inchecken duurde erg lang en allemaal omslachtig. eerst 22 euro betaald voor 1 nacht, toen bijgeboekt voor 2 nachten en moesten 33 euro betalen 🤔.
1 nacht geweest op doorreis in dit prachtige gebied! 20 voor 2 personen en 5 euro voor stroom. hele vriendelijke beheerders! simpele camping, verouderd maar schoon.
Zalige plek! Zie foto's voor de prijzen. Wij stonden beneden aan het water, gele plaatsen, acsi prijs is alleen voor roze plaatsen. weg was niet storend, prima sanitair, en absolute aanrader is het schiereiland san giulio, lekker slenteren, lekker eten en bezoek vooral sacro monte, met de 20 kapellen met beelden. aanrader in het laagseizoen dus!
Wat een tegenvaller. Campers staan op een achteraffie tussen de rommel. Zeer verouderd sanitair, slechte wifi bij camperplekken. Asci 25+6.50 kind + 3 pers toeristenbelasting kwamen we op 38.50 uit, ik zou doorrijden.
hele gave plek, hele relaxe sfeer. geregeld live muziek bij het kampvuur met pizza of burgers. aan heel mooi strand en bos! voorste sanitairgebouw sterk verouderd en viezig. achterin iets beter. je kunt zelf een plek uitkiezen, hele vriendelijke eigenaren die het in 2021 hebben overgenomen. wij zijn 1 week geweest en komen zeker terug!
Prima camping, wel duur. 530 kronen per nacht per plek. chemisch toilet legen zonder extra kosten. Keurig sanitair, leuk voor kleine kindjes, vanaf camping loop je zo het strand op.
24 euro per nacht voor 2 personen en 1 kind. mooie plekken, restaurantje, toiletten zonder wcbril, mooie fietsroute vlakbij. camping is net open dus nog aan het opstarten. we hebben er 6 nachten gestaan en hele leuke tijd gehad!
Restaurantje aanwezig met keuze uit 20 verschillende tapbiertjes! Vriendelijk personeel! Voorzieningen prima, CP op parkeerplaats haven, prima plek voor 1 nachtje
Wat een superleuke plek! We werden er warm onthaald en voelden ons meteen thuis. Alle voorzieningen zijn aanwezig, erg leuke indeling van de mini camping en een prachtig uitzicht! Een aanrader!
Leuke, moderne camping. Wel duur, iets van 430 kronen maar dan heb je wel modern, schoon sanitair, indoor kookruimte, vaatwasser etc. Te betreden met pas. Douche gaat per 3 minuten met de pas, achteraf betalen. Stuk of 12 camperplekken, zou wel van tevoren bellen. Strand 10 minuten lopen. Daar is een parkeerplek waar je tot 22 uur met de camper mag staan. Je zou bijvoorbeeld daarna op de quickstop plek op de camping kunnen gaan staan.
prima plek voor die prijs. toiletcasette, afvalwater en water vullen kan. beetje ouderwets allemaal, sanitair kan beter maar okay voor nu. mooie locatie tussen 2 bergen waar watervallen zijn en mooie wandelroutes.
even snel gekeken maar niet wat we zochten. we zijn doorgereden naar ajstrup en daar een camping direct aan het strand gevonden.