@Letsgo2
de Prijs/ Kwaliteit klopt niet een mega camping maar best wel rommelig. Het sanitair is verouderd en de douches onmogelijk. Douchen in de camper is comfortabeler. je kunt nergens je kleren ophangen en het een hok van 0,8 bij 0,8 meter. Van buiten ( receptiegebouw) ziet er gelikt uit en wekt een volledig andere indruk. je moet er van houden van dit soort campings. wij niet 😉
Mooi gelegen camping met moderne voorzieningen. het sanitair ziet er mooi uit en wordt goed onderhouden. 2 heren en dames douches is wel wat weinig. De plaatsen zijn niet royaal en er staan ook veel mobile homes. Uitzicht is ook op de premium plekken niet altijd geweldig. Waterschoenen onontbeerlijk. Mooie camping maar het klopt niet helemaal voor deze prijs.
Een aardige kleine camping. Er is niet veel plaats voor grotere campers. Het sanitair is ok maar een douche met een gordijn en geen mogelijkheid om je kleren droog op te hangen. Bol is te voet bereikbaar (wel steil!). Er wordt goed gekookt maar daar wordt relatief fors voor gerekend. € 40,- p/p is best veel met een goed drinkbare - maar niet meer dan dat - huiswijn. De prijs voor de plek die wij betaalde was €40,- in de 2e week van september.
Een uitstekende kleinschalige camping “bij de boer”. Vriendelijke ontvangst en je mag alles vragen. sanitaire voorzieningen zijn up to date en worden goed bijgehouden. mooie ruime plekken waarvan sommigen verhard. Aanrader als je wilt wandelen of fietsen in deze prachtige omgeving.
De weg er naartoe is veel belovend. Het uitzicht is fenomenaal maar helaas niet vanaf de camperplaatsen. het is een beetje een zooitje. De dumpfaciliteit is onhandig en niet hygiënisch: op de parkeerplaats waar ook auto’s staan. De sanitaire voorzieningen zijn matig. een douchegordijn in een toiletruimte waar ook de gasten van het restaurant komen is niet comfortabel. Het oogt wel gezellig maar is niet schoon.
Een kleinschalige camping op een mooie plek in de Val di Pese. Het is allemaal goed georganiseerd. vriendelijke ontvangst en een prachtig zwembad met mooi uitzicht. De plekken voor de campers zijn nogal schuin maar men helpt dat oplossen. Prima sanitair met een iets te smalle douche waar je je kleren moeilijk droog kunt houden. Mooi gebied om te fietsen ( elektrisch!!).
Een prima plek voor een verblijf aan het strand. de sanitaire voorzieningen zijn super. gloednieuw zo te zien en voorzien van carrara marmer. Klein dingetje is dat in de douche geen plek is om je kleren droog weg te hangen. wat jammer dat het terrein er een beetje onverzorgd uitziet omdat men niet maait. Dat zou een ster meer opgeleverd hebben. De bediening in het restaurant/ bar was enthousiast bij de voetbalwedstrijd.
Een authentieke Italiaanse ervaring zullen we maar zeggen. Het is klein en het staat vol dus dicht op elkaar. Het sanitair is echt aan vervanging toe. Een toiletbril ontbreekt De locatie is goed om naar Sestri Levante te lopen. we een beetje dapper zijn als je in het donker terug door het tunneltje moet.
Het lijkt er op dat men het hier heeft opgegeven. de plek is prima maar geen enkel onderhoud of toezicht. De sanitaire voorzieningen hebben we maar overgeslagen. het wordt wel schoongehouden maar tegen deze ouwe meuk is geen poets opgewassen. Er was niemand om ons te ontvangen of uitgeleide te doen. We hebben dus ook niets betaald. Jammer deze plek heeft potentie.
Dit wil je een keer doen. lekker op het strand. Mooi strand bij een aardig toeristisch dorpje. van 9.00 tot 21.00 kun je gebruik maken van de toiletten en koude douches. Die zien er nog best netjes uit ook. verder geen voorzieningen maar het kost ook niets 😉
Een mooie en verzorgde plek. we hebben hier in alle rust ( en uit de wind) gestaan. we konden gebruik maken van de naast gelegen speelweide. de sanitaire voorziening was uitzonderlijk goed verzorgd. Dumpen en vullen werkt perfect.
een prima plek met een leuk uitzicht over de Elbe en de veerboten. We hadden mooi weer en het gras bij de buren was gemaaid zodat we een mooie borrelplek met uitzicht hadden. het is die €4 zeker waard.