@LewisV
- 2020
Sitecode: 196226
Zelfde ervaring als de revieuw van Stef, met een toevoeging, op 2.8 km wandelen of 1.9 km fietsen en 900 meter wandelen is een prachtig stukje strand. Links niet voor honden, rechts kun je met je hond zwemmen
Mooie rustige locatie met prachtig uitzicht. 12 plekken waarvan 6 met stroom. Er is een toilet en een douche en keuken worden nu gebouwd. Langs de camperplaats loopt een pelgrims route, via die route ( ongeveer een kilometer) kom je bij een mooi kerkje met klokkentoren
Als toevoeging van de vorige reviews, reserveren gaat via de website (betalen via creditcard), je krijgt dan een mail en sms met de toegangscode, code is ook voor de douche in de haven en de spoelmachine voor je toiletcassette. Er zijn een aantal mooie wandelingen aan de overkant van het kanaal. Wij betaalden SEK 220
Prachtige camping in mooie omgeving, vanaf de camping loop je zo het bos in. In het dorp op 2.5 km zijn 2 supermarktjes en een bakker. De sportieve fietser kan zich in de omgeving goed uitleven. Vanuit het dorp zijn er een aantal wandelingen, waarvan 1 zelfs van 20 km. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker op de ligweide bij het zwembad blijven genieten. De camping eigenaren doen er in ieder geval alles aan om het je naar de zin te maken