@LexGrootveld
- 2012
prijzen en coordinaten kloppen niet, plaatje op google wel. prijs hoogseizoen is 17 euro en 14 euro voor/naseizoen.en kan 100liter water pd pakken. De camperplaats is gewoon open. Er is een fiets wandelpad richting dorp aangelegd
Wij stonden op de camperplaats, toplocatie. Beheerster is een kordaat maar uiterst vriendelijke vrouw. Je kan er eten als je 2dgn van te voren reserveert. Het is dus geen restaurant. Genoten van de omgeving met de loslopende paarden en koeien. BELANGRIJK, ER KAN ALLEEN MET CASH BETAALD WORDEN
Rustige en ruime locatie op een oude camping municipal. Verouderde maar redelijk schoon sanitair. Hobbelige weg naar het eiland maar dat is de charme. wandelen goed mogelijk ook naar de vlakbij gelegen boerenwinkel
Leuke camperplaats aan de rand van het pittoreske plaatsje Seurre. Bakker en centrum op nog geen 1 0min lopen. Wel veel bomen, goed voor de schaduw minder voor de schotel tv kijkers
Prima plaats voor een overnachting, nogal vochtig na de regen. Ondergrond wel stevig. veel vande omliggende restaurants gesloten vanwege de economie en personeels tekort
Dit was vroeger een camping, de restanten hiervan zijn nog te zien. Verder een prima rustige plek om te overnachten. faciliteiten zijn buiten de slagboom.

Niet moederst mooiste onder de camperplaatsen. Maar voldoet prima om de stad te bezoeken.
Prima, rustige camping, goed voor fietsers, wandelaars en luiaards. Prima faciliteiten. Naar het dorp is het een stevige wandeling. Inderdaad is het voor campers met geringe bodem vrijheid lastig om over het bruggetje te komen. De camping ging dit jaar 1 juni open. Dit staat op hun website. Website op campercontact klopt niet, dus even googlen.
Waren hier voor een overnachting omdat de CP vol was. De prijs was 27,22€ wat redelijk hoog is. Douche en afwas water waren nauwelijks warm te noemen en de snackbar was dicht omdat de kok ontslagen was.
Vriendelijke ontvangst, rustige ruime plaatsen, soms een enkel blok nodig. Goed met een hond te wandelen aan de overzijde van het riviertje (bruggetje rechts achter op het terrein). Bakker in het dorp bij het buurtsupertje, 15 min heen en 10 min terug.

Heerlijk rustige (France Passion) plek. Helaas zijn de coordinaten en het adres niet juist. Dat moet N43.10937. E1.37653. Via een gravel pad bereik je de plek.
Schaduwrijke camping-municipal. Rustig en redelijke ruime plekken, schoon sanitair. Via de achteruitgang naast de tennisbaan l(en dan over het bruggetje links) is men zo in het dorp
CP langs de belangrijke verbindingsweg D900 welke je goed kan horen. Maar voor een overnachting prima. alle voorzieningen zijn aanwezig. CP is nog niet helemaal klaar, ze waren nog aan het werk.
Een beetje smoezelige plaats met giga veel vliegen en muggen (september). we zijn weggegaan
Heerlijk rustige CP, overdag wat geluid van het vliegveldje en vliegschool. Best leuk om te kijken. Geen winkels oid op loop afstand.
Prima plek om te overnachten. Schaduwrijke plekken met voldoende stroom aansluitingen. Bakker 300 meter, supermarkt 800 meter.
Prima camperplek als je van een ongedwongen sfeer houd. Er zijn enkele toiletten bij de surfschool annex restaurantje. De bakker die jarenlang kwam is een surfshop elders begonnen hoorden wij.

Kleine CP naast een camping. Plaatsen op de CP zijn niet ruim maar voldoende. Men kan er erg goed staan om dit prachtige stadje te bezoeken. Er is een ruime keuze aan restaurants en de bakker aan de haven is elke dag open. Wil men een ruimere plek dan kan je ook op de naast gelegen camping terecht.
Goede CP met winkels ,restaurants en de zee op loopafstand. Plaatsen onder de bomen, met elektra en een simpel toilet gebouwtje. Gezien het toeristische karakter van dit plaatsje, is de 13€ niet te duur vinden wij.
Rustige plek aan de rand van een klein dorp. Goede bakker en een kleine supermarkt op loopafstand.
Perfecte plek, schoon en prima werkende wifi. wel afgebakende plekken. Vol is vol. Vlak bij het centrum van Saint Jean du Gard
Halverwege mei stonden wij met 3 campers op deze ruime CP. Er is tussen de CP en het vliegveldje nog een kinderspeelplaats. 's Nachts erg rustig en door de hoge ligging koel. Met een camper van 7m is de helling naar boven echt wel goed te doen. alle voorzieningen waren in orde. Je moet dus wel even ter plaatse lid worden van Camping Car Park. Dit was eenmalig €4. Deze organisatie heeft meerdere plaatsen in Frankrijk.
Het ziet er allemaal redelijk goed verzorgd uit. Wij zijn niet gebleven omdat de plaatsen die vrij waren erg scheef waren. Om het vernietigde dorp te bezoeken zijn er daar voldoende parkeerplaatsen.
In mei was dit een rustige plaats, we stonden er met een zestal andere camperaars. Vroeger waren hier voorzieningen op oude foto's zijn die nog te zien.
Prima nette plaats om te overnachten en Vulcania te bezoeken.
Prima plek, om in het najaar te staan (eind oktober). Dorp supermarkt op loopafstand. Wel veel campers met aanhangers en surfplanken. Verder heel gemoedelijk.
Een rustige overnachtingsplaats langs deze prachtige bergweg. Er is alleen de mogelijkheid om vuil te storten. De geoefende wandelaar kan zich hier prima uitleven evenals fietsers.