@LexVersantvoort
- 1996
- Integraal
prima camping we komen hier al jaren en nog steeds een fijne plek, prijs verhoogd van € 8,50 naar € 13,50 met korting NKC kaart. incl stroom Gedateerd maar zeer schone douches en heerlijk warm. Wasmachine bij de Intermarche.
2020
Prima camping vriendelijke ontvangst, net sanitair. ACSI tarief € 18
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Nette camperplaats incl servicepunt en gratis stroom, plaats voor 2 campers. Je staat op asfalt naast het gemeentehuis. Rustig, klein dorpje met weinig faciliteiten. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Eenvoudige maar rustige camperplaats, voorzieningen werkten niet. Voormalige tennisbaan, er is kleine kruidenierswinkel in het dorp. Waterkraan bij het gemeenschapsgeld. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Vriendelijke ontvangst, je staat op gras. Verouderd sanitair wel schoon. We betaalden € 20 incl stroom, behoorlijke stevige prijs. Kampwinkel en restaurant aanwezig. Rustig, grote supermarkt op 4 km. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Eenvoudige camping met verouderd sanitair wel schoon. Vriendelijke ontvangst door een goed Engels sprekende dame. We betaalden € 17 per nacht incl stroom. WiFi werkt alleen bij het kantoor. Serviceplaats bij de ingang van de camping , bij de poort. Leuk Spaans stadje zeker een bezoek waard, met alle voorzieningen op loopafstand. Dichtbij bij de snelweg geen geluidshinder overigens. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Kleine camperplaats, alles wat je nodig hebt is aanwezig, je staat op fijn zand.Vriendelijke ontvangst, mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Dorp op 1,5 km afstand, supermarkt op 4 km, broodjesservice, rustig. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
De slagbomen stonden open dus gratis parkeren en overnachten achter het heiligdom, sanitair aanwezig alles ziet er schoon en verzorgd uit. Aldi op loopafstand. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Leuke camping, ziet er netjes. Goed sanitair en schoon, je staat op gras. De camping ligt practisch in het centrum met alle voorzieningen. Omdat ik gepensioneerd ben betaalde ik € 5,85 per nacht incl stroom van 10 A.. Leuk dorp om eens doorheen te wandelen. Gr Els en Lex
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Mooie camping met vriendelijke ontvangst door een goed Engels sprekende dame. Met ACSI kaart betaal je € 18 per nacht all in en sta je op zand, tevens de camper moeilijk waterpas te krijgen. Voor € 21 per nacht heb je een eigen plaats en sta je op grevel. Uitstekend en schoon sanitair, dorp op loopafstand met alle voorzieningen. Mooi kust. Gr Els en Lex