@Lexie-R
- 2019
was hier 2 nachten 2/6-4/6. 675 kr/ nacht voor 2 personen en camper, 50 kr/nacht voor electra, douche 30kr. Sanitair gebruik met pasje, maar je krijgt de rest niet terugbetaald bij vertrek. Onderaan staat men dicht bij mekaar, wij stonden hogerop op een ruime plek tussen de bomen (omdat we 2 nachten bleven?) Zelfs naar Noorse normen erg duur, hoewel de hele zuidkust ongeveer die prijzen hanteert. Stadscentrum te voet bereikbaar.
Super vriendelijke en enthousiaste uitbaatster, heel behulpzaam. Zeer rustige camping. Uitgestrekt terrein waar je door kan wandelen, of een tochtje naar de dam. Wij betaalden 350 kr, elektriciteit inbegrepen. Douche 10kr.
mooie allround camping, voor gezinnen met kinderen, jongeren en ouderen, voor tenten, caravans en campers, voor backpakkers en motards. mooi en proper sanitair (douches enkel in nieuwer gebouw). Opgelet: je kan via de website reserveren, maar dan komt er 15€ reservatiekost bij de rekening, wat mij overdreven lijkt.
Zeer rustige plaats, vriendelijke eigenaar. Accommodatie nog in ontwikkeling, enkel stroom, ledigen WC cassette en fris water inname functioneel. Toilet/ douche gepland tegen volgend jaar samen met ontspanningsruimte. WiFi ook nog niet operationeel.
Mooie Camperplaats, grasveld is voldoende droog. Eigenaar was afwezig dus kon betaling via enveloppe in de brievenbus. 10€/nacht +3€ voor electr. Faire prijs. Takeaway mogelijk vanuit het dorp.
2020
Mooie en buiten seizoen rustige camping. Plaatsen gescheiden met groen. Voldoende en proper sanitair. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Meer met strand van de camping. Dorp met kleine supermarkt op wandelafstand. Bij de camping vertrekken enkele leuke wandelingen. Wij betaalden begin september €21,40 per nacht alles inbegrepen.