@Leynes
Geweldige plek met uitzicht over weilanden en velden, op een rustige locatie. Zeer vriendelijke eigenaar. Lamarama op Komoot biedt een prachtig fietspad, weg van de weg, naar Kasteel Eltz (ongeveer 9 km). De sanitaire voorzieningen waren schoon, voldoende en hadden mooie, ruime douches. Broodjes bestellen via de app was heel eenvoudig. De elektriciteit activeren via QR-code werkte perfect. Het was echt geweldig; we hebben genoten van ons verblijf. Het fietspad Maifeld is prachtig om te fietsen, ongeveer 23 km naar Mayen.
De camping is schoon, ook het sanitair, er wordt ook Duits gesproken. Hoewel het nabijgelegen treinstation vooral 's nachts niets te horen is. Een prachtige oude stad. Geweldig fietspad richting Arenzano, richting Savona niet. Het strand was in andere plaatsen beter onderhouden.
Heel erg schoon, heel erg vriendelijk. Highway is iets om te horen. Mooie gemakkelijke fietspad naar Arenzano aan de kust lang, ongeveer 11 km. Voor platlanders zoals wij, is alleen het wiel naar de camping duwen vermoeiend.
Sitecode: 52045
Voor tussen stop aanbevolen, terrassen gematigd aangelegde grindplaats. Verlaat Airolo vervolgens richting lift en links in een bocht dan staat P1, P2 en P3. Zeer stil en gemakkelijk te bereiken.
Sitecode: 52045
Zeer rustig, OK voor een tussenstop. Terrassen gematigd gelegen grindplaats. Volg de borden voor de lift en vervolgens P1, P2 of P3.