@LiaenKees
- 2019
Het is een mooie grote camping met ruime plaatsen. De camping in aan de Saône maar je kan nerg
Alle lovende woorden zijn waar. Het is een dyllische plek aan een prachtige baai. Er zijn voor campers van 7 meter wel een aantal geschikte plekken. Maar beperkt, dus kom op tijd. De ruimte om af te wassen is erg verouderd, veel kranen werken niet. De vuilnis moeten in de containers bij de weg, is ongeveer een kilometer lopen of fietsen. De toegangsweg is smal en slecht.
Fijne camping, mooie ruime plekken. Het zwembad ziet er keurig uit.. Het toiletgebouw is deels opgeknapt. De tarieven zijn hoog voor het voorseizoen en er moet contant worden afgerekend. De veerdienst vanaf Porticcio naar Ajaccio is een aanrader. De bus stopt vlak voor de camping, maar honden zijn verboden in de bus! Op de veerdienst zijn ze weer wel toegestaan. De dienstregeling van de bus en de veerdienst sluiten niet op elkaar aan.
Mooie camping met sauna. De sauna staat in een apart hoekje aan de zwemvijver. Er werd heel attent een karafje water en wat fruit gebracht. Wandelen met de hond is hier heerlijk. Rechtsaf van de camping en in de bocht links het paadje op. Mooi wandelen langs de Groenlosche Slinge, een klein riviertje.
Alle lovende woorden kloppen helemaal. Het is een prachtige camping en het personeel en de familiezijn erg gastvrij. Enig minpuntje is, is dat de enige toegang naar de camping op een klein bordje aan de weg wordt aangegeven. Er is een smal weggetje naar beneden. Daar is een betonnen brugje zonder randen. Er staat niet aangegeven hoe breed het brugje is, het was best spannend. Onze camper van 2.35 m. ging er gelukkig goed overheen.
Het is een heel gemoedelijke camping. Wij hadden een plekje bij het zwembad. Daar hadden we ook een mooi uitzicht op de bergen. Heerlijk zwembad om baantjes te zwemmen, er is een apart badje voor de kinderen. Het sanitair is schoon. Zeer vriendelijke mensen. We betaalden voor stroom, 2 personen en een hond €21.
Het is een mooie rustige camping. Mooi sanitair. We hebben €33,50 betaald voor een nacht, zelfs met ACSI korting! Bij de receptie wordt bijna geen Engels gesproken. Let op dat je een badge krijgt, €10,00 borg, anders kan je de camping niet af. Ook niet lopend om de hond uit te laten.
Sinds vorig jaar september zijn er nieuwe eigenaren. Een aardig, gastvrij en attent echtpaar. Het sanitair is mooi en schoon. Er zijn 3 camperplekken, verhard, met een stukje gras. En overal heb je een mooi uitzicht. In het orginele hoofdgebouw zijn gites en B&B's. Je kan op verzoek mee-eten. De wandeling de berg op (3,5 km) is een aanrader. Best pittig, maar het uitzicht op de top is prachtig. We komen graag een keertje terug.
Prima camping. De prijs is nu NK 350 inclusief stroom. Nette plaatsen, goed dat de camperplaatsen verhard zijn, in het gebied is de wateroverlast van storm Hans nog te merken.
Mooie plek aan het water gehad met uitzicht op vissersboten en cruiseschepen. Op loopafstand van het centrum en een supermarkt. Sanitair mooi, nieuw en schoon. Aanrader.
Rustige camping. Geen uitlaat/wandelmogelijkheden voor de hond. Weinig sanitair voor het aantal campers, wel netjes. Klein, niet aantrekkelijk strandje.
We hebben NK350 betaald voor overnachten, elektra en douchen. We werden heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Keurig schoon toiletgebouwtje en mooie ruime plaatsen.
Plaats was heel mooi. Jammer dat er in de vennetjes schroot was gestort en er een uitgebrande boot lag. Er waren heel veel horzels, dus wij zijn weggegaan.