@Liangroot
Mei 2026
Heel leuk plekje. Lekker ruim terrein, zowel camping als off grid en kids kunnen hier lekker (veilig) spelen. Vlakbij een meertje en je kunt hier fijn wandelen en fietsen
Hele fijne plek direct aan de zee. helaas zwembad nog dicht. maar verder van alle gemakken voorzien. lekker veel ruimte en leuk met kids
Onwijs fijne plek. Benny & Therese zijn super lief en gastvrij. Ze hebben het terrein super mooi vormgegeven. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het is rustig. Wij zijn hier met onze 3 jarige en die mocht de karpers in de vijver voeren en aardbeien plukken dus ook te gek met kinderen. Echt een aanrader. Wij zijn vanaf hier gewoon naar de Ecopista gefietst. prima te doen als je de camper daar niet wilt parkeren of geen vervoer hebt.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
super schone plek met alle faciliteiten en vriendelijk personeel
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Prima voor 1 nacht
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Voor een camperplek prima als je er van houdt. Alles is aanwezig.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prachtige plek. Ik had ook geen problemen hier te komen met Google maps. Wel afgelegen en primitief dus voor nu met de kou wat wennen maar als je daarop voorbereid bent is dit fantastisch
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Heel mooi plekje. Weg ernaartoe vond ik prima te doen maar ik heb een camperbus die vrij soepel overal doorheen gaat. Klein minpuntje, Douche werkte niet want geyser kapot. En zorg dat je boodschappen hebt gedaan want er is niets in de buurt