@LianneHermans
- 2023
Mooie plaatsen, veel groene beplanting. Ontvangst heel hartelijk, sanitair mooi en schoon. Binnenruimte met koffie apparaat en spelletjes
Mooie camping, mooie plaatsen. 8 km vanaf Borgholm. Normaal staan we niet op zo een grote camping, maar de camping was nog niet half vol (7-8). Zee is mooi schoon en kan je vanaf de camping zo in. Sanitair is schoon en netjes net als het servicehuis.
Camping is vergane glorie. veel oude stacaravans. Sanitair oud en vies. Douche deed het niet. We konden douchen in het voorraadhok, staande in een bad met douchegordijn. Gras was erg hoog. Restaurant bij de camping daarentegen was prima. Eigenaar besteedt weinig aandacht aan camping, wel aan het restaurant. Wel vriendelijk ontvangst.
Mooie camping met mooie plaatsen. sanitair was ook mooi en schoon, maar veel te weinig als de camping vol is. En 3 afwasplekken voor ongeveer 110 plaatsen ook veel te weinig. mooi fiets en wandelgebied. Centrum met bakker en restaurant op loopafstand.
Vriendelijke ontvangst. Terrassen camping, je ziet dat plaatsen worden gegaliseerd. Mooi uitzicht, heerlijk rustig. Aan een fietspad met leuke plaatsjes in de omgeving. Sanitair is schoon, niet heel luxe, maar prima en vooral genoeg. Er staan nogal wat gedateerde caravans, maar dat is op wel meer campings. Wij hadden een mooie plaats, met mooi uitzicht. 21,50 euro zonder stroom.
Vriendelijk ontvangst, mooie plek bij het meer. We stonden wel op steen, klein stukje gras. Sanitair is schoon en netjes. vanaf 1 mei gaat het winkeltje open.
Mooi plekje aan de Main. Gras, met een aantal mooie bomen. sanitair is goed, vooral de douches zien er nieuw uit. drukke weg achter de camping. Fietspad voorlangs de camping naar Frankfurt of naar Hanau. 34 euro voor 2 personen zonder stroom
Kleine groene camping. je hoort vooral vogeltjes. mooie grote plekken, ongeveer 14 stuks. sanitair is eenvoudig maar schoon. vriendelijk ontvangst. veel fietsmogelijkheden en genoeg horeca in de buurt.