@LiannePeeters
prima plek om Athene te bezoeken. Goede verbinding met bus en metro maar je bent wel een uur onderweg;€1,20. Plek mooi aan de zee. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. broodservice en campingwinkel aanwezig. Mini market 5 min lopen. Sanitair verdient een upgrade. Maakt dat prijs per nacht niet in verhouding staat tot wat geleverd wordt; het is echt behelpen. ook prima plek om caravan of camper hier te stallen voor langere tijd.
Prima basic plek om veilig te overnachten én Thessaloniki te bezoeken. Er is stroom en er kan gebruik worden gemaakt van toilet van naastliggend bedrijf. Geen vliegtuig gehoord wel veel hondengeblaf, maar dat went snel. Eigenaren erg behulpzaam en aardig. shuttle voor €10 naar groot busstation. Wij betaalde €10 per nacht (camper 6 mtr) en €4 voor stroom…. Aankomst was even wennen. Uiteindelijk 5 nachten gebleven. Veel van Thessaloniki gezien !
Op doortocht naar Griekenland kwamen we deze camping treffen. Nog niet open maar voor ons ging de poort open. Lazar was nog druk bezig alles op orde te brengen maar nam alle tijd voor ons als ware gids. Wat wordt deze plek mooi en aan alles gedacht. Ik. 1 nacht bleven we er drie. de omgeving heeft veel te bieden. Wij komen zeker een keer terug.
bijzondere plek in het Siciliaanse landschap. Het is echt midden in het land tussen een veelheid aan dieren tot stilstand komen. Bij een familie die echt iets moois aan het creëren zijn. Er is elektra, toiletten, een warme douche en goede wifi. Voor een nacht met elektra betaalden wij €20,—. En we kregen er een extra eitje en groente uit hun tuin gratis bij!
het is een zeer gemoedelijke camping waar de manager er alles aan doet om het goed voor je te regelen. Het is echt aan te bevelen om de luxe plaatsen te kiezen. Echt fantastisch zicht op de zee en omgeving. mooi strand Sanitaire is acceptabel maar kan een upgrade gebruiken. wij komen zeker nog een keer terug !