@Libertadje
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Leuke plek met mooi uitzicht in een rustig wijndorpje met meerdere wijnhuizen. Geen faciliteiten maar gratis. De eigenaren zijn erg hartelijk. Wijnproeverij met veel uitleg over de wijnen en crémants. Ze maken ook likeuren waaronder een van sinaasappel waarmee ze ook hun eigen ‘Aperol Spitz’ maken. De wijnen hebben het HVE keurmerk en hoge beoordelingen in de Guide Hachette.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Hele verzorgde camping op 5 a 10 minuten fietsen van het pittoreske dorpje Riquewihr. Vriendelijke ontvangst, zeer schoon en ruim sanitair (geen schoenen naar binnen), ruime plekken met kiezels en gras, stroomaansluiting en water op de plek, goede wifi en faciliteiten zoals broodjes service en foodtrucks. Enige minpunt is dat het langs een drukke weg ligt maar ‘s nachts is deze rustig.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Gewoon top!! Een supervriendelijk ontvangst ipv een onpersoonlijke incheckzuil, ze staan de hele dag voor je klaar als je vragen hebt, het sanitair is heel ruim en schoon, een prachtige omgeving dus de 5* zeker waard!
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

De reviews van 1* doen geen recht aan de camperplaats. We zouden 4* geven maar om het gemiddelde wat op te halen, zijn het er 5 geworden. Het is echt een mooie plek, groen, ruime plaatsen, rustig gelegen aan de rand van een dorpje met wat voorzieningen. Wij hebben geen stankoverlast ervaren. Als we geen andere plannen hadden gehad, zouden we nog een nacht gebleven zijn.
Hele vriendelijke ontvangst, alleen daarvoor al 5* waard. De cp is heel netjes onderhouden, ruime plekken, mooie rustige omgeving. Het sanitair is gedateerd maar schoon, 2 badkamers met wc lijkt ons bij een volle bezetting wat weinig. Als iemand doucht kun je immers de wc niet gebruiken. De eigenaar vertelde dat hij plannen heeft om een en ander te vernieuwen dus daarom 4*, dan blijft er ruimte voor groei. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke cp in een mooie omgeving. Wel wat drukker, ook de omgeving. Wij stonden er ruim een week geleden op een vrijdag, pizza avond. Goede sfeer en pizza’s waren lekker. De cp was bijna vol. Wij stonden op het achterste veld, het sanitair daarvan ligt in de groepsruimte, 2 douches en wc’s. Dat leek ons wat weinig, maar het was wel netjes en schoon. De eigenaren (een jong stel) en hun ouders zijn heel vriendelijk.
Mooi opgezette camperplaats, maar het heeft meer potentie. We vonden de plekken aan de buitenrand met uitzicht op het veld wel ruim en toen wij er 1,5 week geleden waren, was het gras netjes gemaaid. Het sanitair was redelijk, maar het geheel leek wat verlaten, zeker in het hoogseizoen. De omgeving is leuk voor een nachtje, je kunt een mooie wandeling of fietstocht maken naar Oudenbosch.
Prima camping, keurig onderhouden en mooie bloementuin, sanitair heel netjes en schoon.
Voor herhaling vatbaar! Een heerlijk rustige plek waar je voornamelijk kikkers, vogels en natuurgeluiden hoort. Hele vriendelijke ontvangst. Het is deels nog in opbouw maar nu al prachtig, alles wat je nodig hebt is er. Sneek op 10-15 minuten fietsen. Het sanitair is netjes en schoon. Enige aandachtspunt: de afwasplekken. Die zijn niet overdekt en slechts 2 plekken. Het was nu rustig maar in het hoogseizoen misschien heel beperkt.