@LidewijdeVanDinther
wij verbleven eind april op deze mooie comping. mooie staanplaatsen. privestrandje aan de Ardeche. zeer vriendelijk personeel. prima sanitair. wel dichtbij Vallon, maar geen last van drukte. geweldig!
We hebben erg genoten van ons verblijf in Blanquefort. Bezoek de rondleiding en wijnproeverij in Kasteel Taillan. Bordeaux is gemakkelijk te bereiken per tram. We zijn zeer vriendelijk ontvangen door Jean François. we hebben genoten van de tuin, de hond, poezen en kippen. een zeer sociaal gezin en wat lief dat we verse eitjes kregen. Toch een kleine tip: misschien tijd voor kleine upgrade van het sanitair?
Het is hier een paradijsje. Camping heeft geweldig uitzicht op zee en de omgeving is prachtig. Ja, oké (ik lees de andere reviews...) de camperplaatsen zijn inderdaad niet vlak. Maar hé, we zijn aan het camperen, toch? Heb je trouwens goede ebikes? Ga lekker dan lekker op de fiets de omgeving in bijv naar Dartmouth.
Fijne camping in een fantastische omgeving. Sanitair is verouderd, maar water is warm en goede straal. De camping is niet voor niets erg gewild. Reserveren niet mogelijk. Zorg dat je er voor de middag bent om een plekje te bemachtigen. De omgeving is fenomenaal voor actieve mensen. Trek goede schoenen aan en wandel naar de calangues. je weer niet wat je ziet, zo mooi. Ook het vissersstadje Cassis is prachtig met de haven en leuke boulevard.
prachtige camping. via het park fiets je via de knooppunten naar het dorpje met leuke pubs. prachtig ruim opgezet en hoe leuk dat de wilde pony's over de camping lopen!
wat een feest om hier te overnachten op de boscamping. goede sanitaire voorzieningen. geen stroom maar dat is op de meeste campings hier het geval. gewoon zorgen dat je zelfvoorzienend bent. je hebt dan de mooiste campings. deze is zeker aan te raden
Heerlijke municipal! Het dorpje is op loopafstand. Goed vertrekpunt om de Route de Cretes te doen. Echte aanrader met de fiets. Ook de start van de wandelroute Le Blanc Martel is dichtbij.
fijne camping voor een doorstart naar de Route Napoleon.