@LidyZ
- 2014
Fijne plek, ook voor de grootste campers! Hoewel de wegen niet heel breed zijn, kom je geen boom of paal tegen, waar je last VS hebt. Aardige eigenaar. Wil je de natuur in dan ga je rechtsaf, wil je naar Zundert, dan links af. Wij deden het eerste en hebben heerlijk gewandeld. Helaas maar de tijd gehad om 1 nachtje te blijven .
Eveline en Randal zorgen ervoor dat Camperen nog mooier wordt! Dank jullie wel voor alle aandacht en het lekkere eten en drinken, Veel succes én plezier!
we hebben een camper van 10.20 mtr en worden hier weggestuurd… parkeerplaats staat vol met joekels van bussen… belachelijk!
Om 22.30 uur klopt er iemand aan waaraan we geld zouden moeten betalen. We lagen op bed en schrokken enorm. Dat vond deze meneer maar raar en ging volop in discussie. We hadden naar de receptie moeten lopen… welke receptie?? Heel slecht! Het tarief wordt doorberekend in het tijdstip van aankomst en van vertrek. Daar moet je dus al over nadenken.Een dagdeel 6 euro en de nacht 14 euro?We vertrekken maar lekker vroeg en opzoek naar andere energie!
Een héérlijke plek; zowel de camping als ook de omgeving! Ook voor de knoeperds van campers goed toegankelijk. Eigenaren en personeel die houden van hun vak; dat stralen zij uit, merk je direct in hun houding, vriendelijkheid en enthousiasme!
Een CP waarin je zo dicht op elkaar geplaatst wordt, dat het wel een festival terrein lijkt te zijn. Onderhoud terrein zeer slecht en vloerkleden zijn niet toegestaan. Hoewel je bij het water bent, zie je het (bijna) niet en kan je er ook nergens inspringen of is er een strandje. De havenmeester is een zwijgzame man die zonder een greintje gevoel of enthousiasme z’n werk uitvoert. Sanitair niet geweest.
Een hele fijne plek! Lekker ruim voor iedere camper, gras onder de voetjes en alle voorzieningen zijn er. Wandelen naar de stad en t strand en fietsen in de pracht omgeving. Kortom: ga er vooral naartoe!
Een hele fijne CP, waar ook de grote campers heel goed uit de voeten kunnen! Aardige gastvrouw, pracht ligging en zeer verzorgde en creatieve plek!
De toegangswegen zijn breed genoeg, ook voor de grootste campers! Fijne camping, goed gegeten en grijs water lozen was ook prima!
Veilige en schone CP! Fijn om in Marbella toch een plaats te hebben. Op de fiets naar het oude centrum of boulevard is prima te doen; terug wel de berg op!
Sitecode: 19429
Zelden zo’n goed onderhouden en sfeervolle camping in Spanje meegemaakt. Alles is fijn en goed, incl de medewerkers en het restaurant. Naar Ronda wandelen is ook goed te doen.
Voor ons de beste CP om het prachtige Valencia, te bezoeken: Dichterbij de stad kan je niet parkeren. Harde ondergrond en stoeltjes mogen naar buiten. Zowel op de fiets als met een taxi (standplaats op de rotonde) de stad goed te bereiken. Er is een Spanjaard die helpt en oplet;geef hem vooral een paar euro’s! Nadeel is dat de ondergrond niet egaal is;Das jammer. Meer hebben wij voor het bezoek ve stad, niet nodig. Dat het ook gratis is, is top!
Prima en mooie plek, dichtbij het oude centrum! De plek reserveren en betalen ging gemakkelijk. Erg blij met CPs zoals deze; bedankt Doornik!
Op de allerlaatste zaterdag, half september met mooi weer, kwamen wij om 11.50 uur aan. De meneer van deze camping vindt dat er regels zijn waaraan iedereen zich niet houden: om 13.00 uur gaat de poort voor u open en niet eerder. Daar sta je dan.. smachtend om van de zon te gaan genieten wil er niemand op de knop drukken om die poort omhoog te krijgen.. wat een teleurstelling!
Sitecode: 92052
Met hoge verwachtingen kwamen we naar deze CP toe. Helaas viel het ons tegen: uitpuilende afvalcontainers, geen gescheiden afval en achterstallig onderhoud in het groen, wat zorgt, in combi met het beton, voor een verlaten indruk. Douches uit de kunst en de omgeving ook. Maar 5 sterren kan alleen als alles klopt en dat is nu niet zo.
Wat een pracht plek op een parkachtige CP! Bijna alles is genoemd, maar ik wil graag nog toevoegen: Wil je niet op een rijtje staan, dan kan dat ook hier! Her en der zijn over de velden nog extra plekken, die deze CP speelser maken. Het afval systeem hebben de eigenaren ook goed onder controle. Zo kun je je afval gemakkelijk scheiden en komt dat het milieu ten goede! Dikke pluim in een pracht omgeving.
Hele fijne plek en zelfs ook geschikt voor 9.20 camper met t grove en zware geschut! Prachtige fiets omgeving met t idyllische Orvelte om de hoek. 1 min puntje: de inhoud van het toilet met vermaler, kan niet geloosd worden ( de normale” cassettes dus wel).
Op deze CP, voor een druk weekend, gereserveerd. Blijkt dat je wel 9mtr mag zijn, maar niet meer mag wegen dan 5ton. Natuurlijk staat dit in de tekst, maar ik ben gericht op t aantal sterren, mtr’s en honden.. Aaiihhjj, alles de soep in, want volgens de eigenaar hadden we geen schijn van kans en stond het op zijn website. Jammer dat de voorwaarden niet passen in de rubrieken die deze app geeft en is t niet beter om de lengte naar 8m aan te passen
Wat een leuke plek om de pracht stad Groningen te bezoeken! Wij waren er tijdens de Keiweek ( introductie studenten) en genoten van al t jonge spul in de stad en op dit terrein. Mooi dat Groningen deze plek gecreëerd heeft.
De motivatie en het plezier vd ondernemers komt in alle facetten terug. Mooier en gastvrijer is er eigenlijk niet! Toch een tip: de prijs is echt te laag! Eigenlijk voelen wij ons zelfs bezwaard..Op dit niveau mag je anders beloond worden. Wij worden immers ook extra verwend!
Eerst het positieve: de ligging is perfect! Douches zijn goed. Dan toch wat aandachtspunten: de camping wordt slecht onderhouden. Hierdoor heb je met een hoge camper beschadigingen aan dak en zijkanten; het groen wordt veel te weinig onderhouden. Eerst werd ons 2keer gevraagd of er een camper op onze plek erbij mocht. De 3e avond stond er gewoon eentje erbij… Sfeer heb ik niet kunnen ontdekken, behalve het contact met Ned. buren..
Prima en veilige plaats om deze pracht stad te bezoeken. Via veilig fietspad aan/langs de rivier, ben je zo in de stad. 5 sterren vanwege de ligging en de veiligheid! Fijn dat dit beschikbaar is.
Een camping waar geen grijntje sympathie te vinden is… De receptie blijkt tussen 12.00-13.30 uur gesloten te zijn. Dan hoopt t allemaal op en om 13.30 uur werkt 1 mevrouw de 15 wachtenden mensen af… zonder een woord of blijk van vriendelijkheid! Verder is de camping oud en rommelig. incl uitkijk op volle aanhangwagen en overvolle containers. Lokatie is top: fietsen naar de stad is veilig. Ook is de diversiteit van nationaliteiten leuk!
Goede plek om de pracht stad, lopend, te bezoeken: Korte afstand! Ook water kunnen toevoegen en lozen, waarbij de put op een gemakkelijke plaats zit. Zelfs voor knoeperds van campers allemaal prima!
Voor ons ook drie sterren… de ligging is perfect! de douche blijkt koud te zijn en je hebt een muntje nodig; als er niemand aanwezig is, dan kan je die niet kopen. Afvoer is in een ienieminie putje en hebben we maar niet gedaan. Velden is erg leuk, echter zijn de stranden gereserveerd voor de hotels. Er is 1 gemeentestrand en daar mogen geen honden op. Op de kop vh meer, mogen honden t water in, maar daar mag je zelf niet zwemmen. Jammer!
Fijne camping, goede ligging tov de stad. In de omgeving veel te doen en te zien! Niks meer te wensen!
Kleine camping met een zeer vriendelijke eigenaar. Wel relatief veel vaste plaatsen. Je kunt goed fietsen langs de rivier! We hebben een grote camper en lozen van water en toilet tank lukt niet. In het meer, wat op loopafstand ligt, mag je niet zwemmen of zonnen. Dat kan ook niet in of bij de rivier. Daar hadden we wel op gerekend…
wij hebben ook op de P4 gestaan. continue gaan er mensen weg en is er weer plek vrij. Wij hebben een camper van 9mtr en konden naast de uitgang, over dwars, staan. Een meer zoals je alleen in films ziet!
Lekkere camping: zoek zelf je plek en genieten maar! Leuke sfeer en prima om naar Cortina en omgeving te fietsen!
mevrouw denkt dat we niet onder het bord door kunnen en daardoor mogen we er niet op.. Belachelijk.. lukt prima!
Sitecode: 41915
Prachtige camping! Maar, we waren er om 13.30 uur en dan is tot 15.00 uur de receptie gesloten. Mevrouw gebeld, maar was niet in beweging te krijgen om de poort te openen. Daarnaast is de ligweide niet voor honden toegankelijk; daardoor kunnen wij niet in het meer zwemmen.. We zijn doorgereden.
Schone en ruime CP waarbij je zo de pracht stad in loopt! Veilig met alle camera’s. Stad is bijzonder mooi en authentiek! Aanrader!
Wat een pracht plek! Alles piccobello en met veel liefde, verzorgd. Zelfs gras onder de voetjes. Strand en stad met fiets goed bereikbaar. Via Komoot een fietsroute langs het kanaal naar het strand gevonden. Eigenlijk 5 sterren waard, maar de vreselijke muggen zorgden ervoor dat we naar binnen moesten! Das wel heel jammer!
Fijne plaats en heerlijk rustig in de nacht. Schoon en aan de rand van een park. Onze camper van 9.00mtr kon er prima staan! We waren op doorreis.
Wat een heerlijke plek! Vooral de grote en brede plaatsen vallen op! Iedereen heeft ruimte! Omgeving, fietsen, t stadje: alles goed en leuk. Bouwactiviteiten weinig last van en iig niet vroeg in de ochtend.
Als een duveltje uit een doosje komt deze CP te voorschijn! Wat een leukerd! Tegen de stad aan, met voorzieningen en goed onderhouden! Een groot kado vd gemeente! Ja, er komt zo nu en dan een trein langs ( geluid viel mee) en ze zijn Ah bouwen ( start om 08.00 uur), maar dat mag geen reden zijn om deze plek niet te waarderen! Pracht stadje en heel dichtbij.
ik geef niet vaak weinig sterren en beoordeel een CP op wat er in deze app geschreven staat. Het is idd prachtig aangelegd, maar: -het verkeersgeluid is flink! -onze hond heeft onder onze camper liggen rollebollen en stonk vreselijk, blijkbaar lag er veel poep. Dit was hoog gras en hebben we niet gezien. Hierdoor twee keer moeten wassen en de lucht is nog niet verdwenen… -We hebben binnen moeten zitten vanwege alle muggen! en dat in mei…
fijne en rustige plaats! niks gemerkt van alle eerder genoemde negativiteiten. Wandelend naar t kleine en schattige plaatsje. Wakker geworden van de vogeltjes.
Via stadspark wandel je zo het oude centrum in. In de NKC app staat tot 8mtr, maar er zijn ook lengte plaatsen en hierdoor is t formaat onbeperkt. Hoewel je heel dicht bij de stad bent, weinig verkeers geluid.
Er is niks aan voorzieningen, maar de leuke oude stad, boulevard en strand, liggen aan je voeten! Rustige nacht gehad ( van vrijdag op zaterdag) Ik hoop dat, met alle mooie ontwikkelingen in dit gebied, er een CP op zo’n korte afstand vd stad, blijft bestaan!
Door het enthousiasme van de eigenaren, wordt Camperen naar een nog hoger niveau getild! de mensen sprankelen van enthousiasme en dat komt in alles terug: de aanleg en vorm, de aanwezige techniek en de pracht winkel. Het ligt nog centraal in de natuur en dichtbij steden. Maar ook al is t in de rimboe: hier wil je zijn en genieten! Dank jullie wel Family!
Mooie plek, alles is al genoemd! 4 sterren omdat het internet slecht is. Zelfs met een eigen WiFi systeem in onze camper, hebben wij geen bereik.
Rustige plaats tegen de stad aan. Loop rechts langs paleis en je loopt zo de mooie stad in. onze camper van 9.20mtr past wel op de rechtse plaats (binnen de lijnen)! Stukje groen met watervalletje achter de CP. Rustig in de nacht. Fijn dat deze plek er is!
Wij hebben hier einde februari een middag gestaan. Niet overnacht omdat het plaatsje uitgestorven was. De CP is prima en er stonden een stuk of 15 campers. Vanaf de CP loop je direct het prachtige strand op!
Lekkere plek met de zee als achtertuin en het leuke stadje ook bijna om de hoek. Super veilig en je betaald voor wat je verbruikt. 7,00 per nacht zonder Electra. Veel te goedkoop😉 Ooh ja.. je kunt je camper ook nog wassen!
Goeie camperplek! Het paleis is mooi, het stadje viel wel tegen. Alles op loopafstand.
Prima en veilige parkeerplaats! de bomen zijn in de winter kaal en schijnt het zonnetje lekker langs de takken heen! Op loopafstand vd zee en het leuke stadje! Ook toegankelijk voor hoge campers.
wat een kado dat je midden in deze prachtstad je camper mag parkeren! Fietsen eruit en hopla de stad verkennen, of je pakt de bus, treintje of tuktuk. Genieten maar!
Wat een heerlijke plek! Pracht verzorgde camping, met gras! (das uniek in Portugal!). Grote plekken waar ook een hoge camper ( zonder krassen) kan komen. Alles erg verzorgd en schoon. De supermarkten om de hoek en een gezellig centrum langs t water.
Erg fijne plek! Alles erop en eraan, met een zeer vriendelijke en meedenkende eigenaar. onze camper is wat hoog en hij stelde direct voor wat takken af te zagen! Hoe behulpzaam ben je dan; heel fijn!!
Een grote camping met veel vaste plaatsen en mensen die er lange tijd met de camper staan. Tevens weinig plekken met veel zon. Wij betaalden 12,00 zonder stroom, met hond en lange camper. Dat vinden wij erg goedkoop! Boulevard in t stadje is leuk, daarnaast is er niet heel veel meer.. na 2 nachtjes zijn wij weer op pad gegaan.
fijne en rustige camping in een overvol Algarve! Het voelt alsof je in een boomgaard staat; heel relaxed! Tavira op loop en fiets afstand. Houd je wel aan de regels en/ of spreek de manager niet tegen… dan heb je een uitdaging!
CP met alles erop en aan! Ook royale plaatsen. Echter, moet alles “netjes in een rijtje staan” en onze camper zou dan niet passen 9mtr. Vind de beheerster. Beetje vreemde situ: plek groot zat en toch mag je er eigenlijk niet staan. 1 nacht mocht dan wel, daarna niet meer.
Een rustige plek, gerund door Nederlanders. Bij het aanreiken van een iet wat smalle toegang ( we hebben een camper van iets meer dan 9mtr..) werd er direct op gereageerd en werd de uitdaging opgelost! Ook de service in broodjes, borrelplanken en het diner is geweldig! Daarnaast is het een mooie plek om tot rust te komen zo bij de boomgaard!
Drie sterren voor de ligging: je steekt over en loopt zo de pracht stad in! Wat een lastige is, is dat je voor 20.00 uur 2 uur betaald mag staan. Wil je overnachten dan niet eerder dan 18.00 uur aankomen. Na 20.00 uur is het dan gratis tot de volgende ochtend. De stad is bijzonder mooi en een verassing na een lange reisdag!
Wat een pracht plek zo boven deze mooie stad! En dat voor 15,00; wauw! Met de hond mogen we niet het OV in en de mevrouw vd receptie regelde een taxi; voor krap 15,00 werden we in de stad gebracht! Wandelen naar beneden werd door andere ervaren gasten niet geadviseerd en fietsen is eigenlijk geen optie.
Wij stonden hier om Ahoy, in de avond, te bezoeken. bushalte naast de plek en ook een prima restaurant erbij. In deze situ wil je dan niks meer en is het heel fijn dat het er is! Bedankt!!
Sitecode: 20188
Ackersate heeft nu ook een CP! Niet reserveren en van alle gemakken voorzien. Lekker dicht bij het dorp en het bos. Natuurlijk ook hier goed onderhouden! Max 1 nacht en daarna mogelijk de mooie camping op. Zo ben je eigenlijk altijd zeker van een plek. Fijn dat dit ook kan!
Heerlijke plek, een oase van rust en binnen een paar minuten bij het OV (download de GVB app!) Plekken kunnen per lengte gereserveerd worden, hierdoor is er voor ieder formaat een royale plek.
Hele fijne plek en zelfs in het pittoreske dorp is iedereen enthousiast als je over Hans en zijn camping begint te praten! Tip: restaurant Puuur is een mooie aanrader!
Altijd fijn hier te zijn! Rustig slapen en de stad om de hoek; hoe mooi is dit! Alles aanwezig en schoon. Ook was er een leuke sfeer!
wat een geweldige plek! Aan het kanaal, pracht natuur er direct omheen en Lommel op fiets afstand. Dank dat dit mag en kan!
lekkere plek: zowel omgeving als Leuven zijn prachtig! Je fietst veilig naar de stad en alle voorzieningen zijn er. Heel fijn dat het er is! Ps wij hebben een camper van 9mtr en in en uitrijden ging prima.
Een erg onaardige meneer stond ons toe te schreeuwen, dat we er echt niet op mochten… Na veel vragen bleek hij een bezoeker te zijn; dit soort mensen moet je niet als ambassadeur willen hebben; wat onaardig en eigenlijk wel onbeschoft! We zijn weer weg gereden; langer dan 8mtr blijkt niet te mogen. Jammer!
Wat een héérlijke en goed verzorgde plaats! Eigenaren die vol liefde hun plek aan anderen gunnen en openstellen. Ik hoop dat zij hun passie, tegen de bodemprijzen, vast kunnen houden. En anders… prijs omhoog, want wij als camperaars willen graag van deze plek kunnen blijven genieten! tot de volgende keer! Ps ook geschikt voor grote campers en ook de losplaats is daarvoor toegankelijk.
We moeten minimaal 1 ster geven.. Dat is deze camping, helaas, niet waard. De manier van communiceren is van zowel de boerin als de boer, confronterend en vreselijk onmenselijk. Gelijk of geen gelijk, je waardeert de mens of je gasten iig als gelijken. We zijn, na de uitspatting van de boer, twee dagen eerder vertrokken naar een nieuwe lekkere plek in de directe (en prachtige) omgeving!
in het hete weekend belden wij de receptie met de vraag of er nog een plek vrij is.. “natuurlijk.. we hebben een veldje zonder stroom of Electra en zoek een plek die goed voelt!” Zo is Camperen voor ons bedoelt! En dat op 100mtr van het strand.. We hebben enorm genoten en de sfeer was goed!
Altijd een fijne en rustige plek! Voor het eerst met onze grote en hoge camper het toegangsweggetje opgereden en dat ging ook goed; fijn om te weten! Minpunt nu is dat het echt krioelt van de wespen. De receptie weet dit en geeft het ook aan, echter vinden zij dat een gast moet vertellen waar exact en alleen dan kunnen zij er wat aan doen. Dat is m.i. de omgekeerde wereld… Hierdoor zijn we (helaas) twee dagen eerder weg gegaan.
Wat een vreselijke nacht hebben we achter de rug! Op deze parkeerplek wemelt het van de jongeren die komen en gaan: piepende banden, harde muziek en veel onrust. Tot 03.30 uur is hier continue overlast van geweest. Het bleef een komen en gaan van mensen. Zelfs onze hond kwam shakend bij ons op bed liggen. Gemeente en politie moeten hier echt iets aan doen!
wat een bijzondere plek; het heeft de sfeer van een camping. Vele jonge watersporters ook aanwezig. Het groene gebied is erg groot en je vind altijd een plaats die bij jou past. Er is idd ook een hondenstrand en dat is extra leuk voor onze viervoeter.
we zijn hier voor de 2e keer; nu op doorreis. plezierige camperplaats, dicht bij de stad en met veel voorzieningen. is het vol dan kan je er tegenover gratis staan!
Een plek met alles er op en aan en ook nog vriendelijke mensen! omgeving mooi, Saarburg leuk!
lekkere plek! goed onderhouden, aardige dame bij de receptie en hopla, zo de natuur in!
Het blijft een heerlijke plek! vogeltjes die fluiten, de bossen, het meer.. prachtig! Ook met onze hoge en lange camper, dansen we zo over het aangelegde pad; iedereen is en voelt zich welkom! Tot de volgende keer weer.
super fijne plek! je rijdt de oprit op en de creativiteit straalt je al tegemoet. Voor ons is dat extra passie van de eigenaar.. fijn te ervaren! Goeie plaatsen, voorzieningen en een tuin rondom; aanrader!
Altijd weer een fijne plek! Alles erop en aan en dicht bij t oude pittoreske stadje Spakenburg.
Fijne plek zo tegen t centrum van Den Bosch aan en natuurlijk ook haar prachtige omgeving! CP biedt alles wat je nodig hebt inclusief rustige nachten!
Altijd een heerlijke plaats, direct bij een van de mooiste steden van Ned. Groot kado dat er op een CP toch alle voorzieningen zijn en je ook nog met je voetjes in het gras kan zitten!
prima plek bij pracht en schattig stadje! Wij zijn op doorreis maar kwamen al rond 13.00 aan.. blij dat we de tijd hadden om deze stad te zien! Via een kleine wandeling kom je zo in de stad. Camperplaats is volledig in service en dat is ook een mooi kado!
Geweldige CP! Alles erop en aan, aan een rustige weg, best ruime plaatsen (groter als wat wij op de andere CP’s in Calpe hebben gezien). Gunstig gelegen tov strand en stad.
Wat een heerlijke plek! Je komt tot rust in een pracht tuin en Tessa en Tom bestieren alles met passie en liefde! Alles erop en aan, inclusief zwembad en vrijheid voor de hond!
Prima plek, lekker dichtbij de stad. Zo tussen de veerboten staan is ook erg leuk! Google maps stuurde ons verkeerd, met de kaart van Apple lukte het wel.
wij hebben deze CP ontdekt en toegevoegd aan de app! prima plaats met alles erop en aan! inclusief regendouche! de beheerder is vriendelijk maar spreekt echt alleen Spaans. Het stadje zelf stelt niet zo veel voor. De CP is wel een dikke prima!!
deze camperplaats niet gevonden. Via Google maps gereden en we kwamen in een klein straatje terecht.. Daarna maar via kleine boulevard het dorpje uitgereden en reden we daar tegen een pracht nieuwe camperplaats aan! Deze ook toegevoegd aan de app.
wat een heerlijke plek! Een Nederlands gezin runt deze camping, vol passie en hartelijkheid. Niks is hen teveel: auto regelen, iedere dag verse broodjes bezorgd, kampvuur, extra dekens.. noem het en het wordt geregeld! Er is plek voor 7 campers en in combi met 1 badkamer is dit ook prima! De rust, ruimte en vriendelijkheid zorgen voor een heerlijke, relaxte en aangename tijd ( met de voetjes omhoog..)
wat een pracht gelegen CP: je wandelt zo het pittoreske stadje in en naar het strand! Nerja was voor ons een grote verassing!! Je mag er wel langer als 24 uur staan, dus dat is geen beperking. Ietwat onrustig in de nacht, vandaar 4 sterren ipv 5. van te voren weet je dat er geen voorzieningen zijn en ik vind dat je dat dan niet mee mag rekenen; je waardeert op wat er is! Wij hebben genoten van Nerja!
een luxe plek voor het begrip “Spaanse camperplaats”….De stoelen mogen zelfs buiten staan! goede locatie tov oude stad.
Prima camping! Alles er op en eraan, wel op z’n Spaans. Maar dat heeft ook z’n charme. Met de fiets kun je geen kant op; wordt dus wel taxi, OV of huurauto.
prima plek! geen overlast gehad. op t 2e gedeelte achterin gestaan. Dat is goed verlicht ( 1e deel is geen verlichting). Schoon, dichtbij leuke terrasjes, park en haven. En dan nog gratis ook.. geweldig!
Sitecode: 20737
prima camping! grote en kleinere plaatsen, zon en schaduw, schoon en alle voorzieningen op orde. Nu in begin februari best vol met allerlei nationaliteiten; Leuk hoor!
de ligging is idd anders en zoals in de vorige review beschreven. Het ligt centraal en dicht bij het centrum van Estepona. Verder is er niks en als je een stoeltje buiten durft te zetten, dan is er wel een Spanjaard die daar wat van vindt..
Pracht plek! centraal gelegen, super schoon, rustig en veilig! Daarbij of uitzicht op de haven of op Gibraltar. We hebben genoten en goed geslapen!
prima plek! korte route lopen naar t strand en de oude stad.
pracht camping met veel groen en alles er op en er aan.. zelfs een plek om je camper, met warm water en hogedrukspuit, te kunnen wassen! in de winter is er in de omgeving niks te doen. Behalve de zee en t strand….prachtig!
mooier kan je niet staan, direct aan zee en start boulevard! Het bordje vd hoogte beperking heeft te maken met de parkeergarage ve hotel.. 😉 Dus iedereen kan op deze plek komen! Er zijn hier ook winkels en terrasjes open.. daar waren we ook naar op zoek!
wat een plek.. direct aan zee! Geen voorzieningen, geen dorp of restaurant.. maar de zee voelen, zien en ruiken.. zelfs in je camper! Mooier kan toch niet?! foto’s zal ik nog uploaden!
Gesloten!
Prima plek! je hebt de keuze om op t gras te staan of in t grind. Alle voorzieningen wel op z’n “Spaans”, maar hoe fijn is het, dat het er is. Fietspad gevonden naar stadje, bij de “rotonde” als je deze plaats binnenkomt. Dat was ook fijn. Wel alles dicht.. dat wel!
als je denkt.. “pff, waar rij ik nu toch naar toe” dan zit je goed.. Op een schiereiland, tegen de stad aan, oude gehavende weg (geen rommel meer) en dan kom je bij de poort vd parkeerplaats! Met z’n allen op een rijtje, maar prima en veilige plek om de stad te bezoeken! Sevilla is prachtig!
soms zijn er van die kadootjes onderweg.. onverwachts stap je een prachtige en gezellige stad in; dit was er eentje! schone plek, op loopafstand vd stad. tip: koop de ticket voordat je eruit rijdt. wij kochten m bij start en konden er niet uit. Is wel opgelost, maar om 06.00 uur in de ochtend wil je geen gedoe hebben!
schattige plekje naast kerk en bij parkje. Bordeaux was best een flink stuk fietsen en geen leuke route. We zijn er in de winter, dus op tijd weer terug voor t donker wordt en ook handschoenen aan.. brr.. koud!! Bordeaux erg mooi, maar op deze zaterdag heel druk!
wat is het toch fijn dat er zo’n plek is tegen de oude en mooie binnenstad! Is de camperplek vol, dan kun je ernaast parkeren op de vrachtwagen en bussen parkeerplaats. Ben je voor 1 nachtje wel wat meer geld kwijt, maar de volgende dag rij je de camper er zo op! Alle lof voor de stad Brugge!
de plek zelf is niet zo heel veel, maar man.. wat een kado zo dicht bij deze pracht binnenstad! Op doorreis en onverwachts enorm genoten!
prima plek voor doorreis! veilig en goed verlicht, via wandelpad naar de stad, schoon en met zelfs wat groen! systeem bij de poort is ook in t Nederlands; top geregeld allemaal!
prima plek, dichtbij Altea. hierdoor ook veilig fietsen in het donker. alles is hier en we kregen een plekje op de hoek, zodat we wel vrijheid hadden; heel fijn! Schoon sanitair en aardige mensen!
fijne en gezellige camping. Ook in deze periode is er levendigheid! goeie ligging en Denia is ook leuk.
parkeerplaats dicht bij de pittoreske binnenstad. Er is idd helemaal niks, maar de leuke stad en ligging maken het allemaal goed!
Prima plek! het is vrij groot, maar dat merk je niet. mooie oude tabaksschuren die omgebouwd zijn tot appartementen etc. Heerlijk gefietst, zeer vriendelijke eigenaar, alles is er schoon en goed onderhouden!
rustige camping, grote plekken en allemaal per veldje op een rijtje.. dat wel..😔 sanitair schoon, maar voor sommigen echt te ver weg. Voor WiFi 5euro per 2 dagen per apparaat betalen.. das wel een beetje gortig en niet meer van deze tijd. Heb mn laptop nodig om wat te werken en mn mobiel mag dan via 5g..jammer!! Omgeving en eiland zijn geweldig!
prima plek en alles wat je bij een CP hoopt te krijgen: goed onderhouden en ook het groen! prima sanitair en voor grote campers nog ruimere plaatsen. fietsen Biesbosch is heerlijk, de rest in de omgeving heeft niet veel te bieden… das wel jammer!
het blijft een prima camperplaats! Goed onderhouden, korte afstand naar Maastricht, ook super grote plekken voor de langere campers, wandelgebied er direct naast, fietsen kan hier ook prima..,maar wij kwamen voor de stad.
pracht plek, lekker centraal, aardige mensen en de voorzieningen zijn Top! trouwens ook nog royale plaatsen!
pracht plek! dichtbij de stad, goeie voorzieningen, netjes en een héél snel WiFi netwerk! en dat voor maar 10,00 euro. ik hoop dat de eigenaar dit, tegen het lage bedrag, volhoudt! enig minpuntje: aanmelden.. eerst digitaal (puzzelen) en daarna wat langer moeten wachten voor t loket.
Beetje typische camping.Wij werden op een troosteloos veld geplaatst, door iemand die er niet veel zin in had. Veel jaarplaatsen. Met het bellen of er een plekje vrij was, werden we afgewimpeld; via formulier op website kregen we wel direct de bevestiging dat er plek was. Nu we er 3 dgn staan zien we ook plenty vrije plekjes. Als je gebruik wilt maken vd luxe in wellness dan is t een prima camping.Doe je dat niet, dan heeft het weinig te bieden
goeie ligging bij dorp, supermarkt en lift! alleen met t riviertje kan je niks. Pracht douches!
Wij werden met alle hulp vd eigenaren op t laatste plekje vd camperplaats neer gezet. mensen deden enorm hun best om dit te realiseren. camperplaats met stroom en ook andere voorzieningen. Niet ruim, maar prima voor 1 nacht. Wat fijn dat de eigenaren zo vriendelijk en gemotiveerd zijn!!
de sterren zijn voor t onderhoud en de schone toiletten. Brabantse vriendelijkheid is hier heel ver te zoeken, t barst vd insecten in de avond ( iedereen vlucht naar binnen..) en je kan er niet eens pinnen.
prima plek! goed onderhouden, alles schoon incl sanitair, ruime plekken en op korte fietsafstand van Zierikzee.
wat een heerlijke plek! groen, ruim, verzorgd, prima toiletten en nieuwe enthousiaste en jonge eigenaren! De prijzen zijn prima; dan kunnen jullie blijven investeren en plezier houden en wij als gasten lang blijven genieten! Zet ‘m op!
fijne plek in mooie omgeving! vriendelijke eigenaren die altijd willen helpen en je welkom voelen. Wat ook opvalt.. er is rust! je hoort niets behalve de vogeltjes!
Héérlijk in t bos, waar alle geluid dempt. Kris kras en niet op een rijtje. Naast een prachtmeer met strand. Sanitaire voorzieningen prima. Aardige mannen en een geweldige omgeving. Mooier en leuker kun je het in Nederland niet vinden.
Prima plek, alles erop en aan! Sta je echter in t midden van de eclipse, dan kijk je wel, erg kort, tegen je buurman of buurvrouw aan. Geweldig dat er een arsenaal aan Fietsen-reparatie-spul aanwezig is!
Fijne plek! Vriendelijke mensen, kraakhelder sanitair, mooie omgeving en rust op de camping. Wij stonden op het passanten veldje met wijds uitzicht en met kans op herten...!
Pracht plek en geen extra wensen! Zon, strand, een zwemmeer, prima douches en toiletten en een restaurant waar alles is en kan!
Heerlijk plekje zo aan de Rijn! Alles prima voor elkaar! Aan de Rijn met uitzicht over Mainz, waar je zo naar toe wandelt of fietst( bruggetje over water wat je op een kaart bijna niet ziet). Niks extra’s te wensen!
Vanwege een festival op de helft vd parkeerplaats, worden er geen campers meer toegelaten. Ondanks de vrije plekjes Ah water...
Prima camping! Aardige eigenaar/beheerder. Prima en schone douches en toilet, ruime plaatsen. Lopen/fietsen naar Rothenburg is wel een hele wedstrijd vanwege de klim.
Prima CP, omgeving met meren (waar je omheen kunt fietsen) en bossen En een oud stadje met pracht kerk, Romeinse tuinen, pleintjes en oude pandjes. Een vette aanrader!
Pracht plek tegen de stad aan! Alles wat je hoopt te krijgen op een CP is er. Met als extra compliment de mooie verzorging in alles.
Erg jammer dat er zo actief gereserveerd wordt. Camperplaats was vol gereserveerd. Weg vrijheid met deze tactiek...! Camperplaats oogt prachtig, wel met smalle plaatsen.
Mooie plek dichtbij de stad. Als de planten en bomen pokon krijgen wordt t een plek met een 10!
Wakker worden. strand en na een gratis overnachting... wat wil je nog meer! Ook nog dicht bij de mooie en gezellige oude stad. wel wat druk, maar dat is ook het enige wat je kan verzinnen.
Fijne plek, zowel de camping, t stadje en de omgeving! Alles er op en aan! De bar met restaurant is sfeervol, in combi met de vriendelijke en behulpzame mensen is het een fijne plek om weer terug te komen!
Heerlijke plek! Alles wat geschreven is, klopt! Wat ook zo mooi is, is dat de mensen je gewoon vertrouwen: geld in een envelopje en klaar. Niks geen controle of gedoe!
Geweldige ligging bij Kitzbuhel, maar daar wordt m.i. Misbruik van gemaakt. Er is nl maar 1 camping in deze omgeving. Dat je dan 50,00 voor 2 pers per nacht mag betalen, onder t mom vh wellness, terwijl de mussen vh dak vallen en hutje op mutje staan is buiten proportie.
Heerlijke plek aan de boulevard van dit o zo leuke stadje. Ook spring je zo op de fiets de Veluwse bossen in. De Stadscamping is nieuw, wordt gerund door de enthousiaste eigenaar. Alle faciliteiten zijn prima en de aanschuifmaaltijden, kampvuur en gitarist zijn een extra kadootje!
Prima plek en leuk sfeertje! Aan het water en dicht bij centrum Drachten.
Prima plek, aardige eigenaar, geen schaduw op de plekken, maar veelal wel aan het water! Toiletten etc prima. De dame van de snackbar is een draakje; zelfservice en alles wat je vraagt is of teveel, of ze loopt weg...