@Liefra
Alles is wel zo’n beetje gezegd: ontzettend aardige eigenaren. We voelden ons zeer welkom. Prachtige ligging met fenomenaal uitzicht. Alles tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail. Als ik 1 klein minpuntje mag noemen: gebrek aan schaduw een paar bomen zou het helemaal af maken wat ons betreft.
Van mij 4 sterren vnl voor de fantastische ligging. Camping zelf is niet bijzonder de ligging des te meer. Op loopafstand van het prachtige stadje waar je ook nog eens heerlijk kunt eten. Aardig personeel en functioneel sanitair. Met veel plezier gestaan.
Wat een verassing deze camping. Makkelijk toegankelijk dmv een ‘selfservice paal’ bij de ingang in 6 talen. Grote plaatsen met of zonder schaduw. Prima sanitair beetje verouderd maar functioneel. Aldi en slager op loop afstand. Aanrader als je op doorreis bent!
Wat een heerlijke boerencamping op een melkveebedrijf. Ruim opgezet met gloednieuw en echt fantastisch sanitair incl voor minder validen. Midden op het Friese platteland omgeven door weilanden en meren. Fantastisch om te fietsen. Aardige en attente eigenaar die het leuk vindt om een praatje te maken.
Prima camping op doorreis. Zeer vriendelijke eigenaren. Lekkere pizza’s! Het sanitair is nieuw en echt super. Fietsroute (Voie Vert) langs Canal de Berry is heerlijk en een absolute aanrader. Vlakbij de stad. Wij onthouden deze camping!
Leuke camping aan een riviertje. We een doorgangscamping , iedere dag wel wisselingen. Heel goed sanitair. Aldi op korte fietsafstand. Mooie fietsroutes mogelijk o.a. naar Lac du Der. Jammergenoeg af en toe veel lawaai van de straaljagers van de vliegbasis. Echt wel een aanrader!

Wat een geweldige camping. Middenin de natuur, vogels stilte en privacy. Een prachtig meer en prachtige plaatsen met veel Privacy. Enig nadeel is dat er als camperaar niet veel te doen is in de omgeving. We zijn dan ook na 4 dagen verder getrokken.

Prachtige camperplaats met zeer gastvrije Nederlandse eigenaren. Mooie omgeving. We komen zeker nog eens terug!