@Liesgus
- 2019
Fijne camping! Gastvrije eigenaren! Zeer zorgvuldig ingericht. Eens met het vorige commentaar. We hebben de fiets gepakt naar het dorpje aan zee en heerlijk gegeten.
1 nachtje gestaan op deze fijne camping. Van alle gemakken voorzien. We zagen veel wandelaars op pad gaan. Wij gingen op de fiets naar Saarburg. Erg leuk stadje om door te wandelen en een en ander te smikkelen!
Wát een heerlijke plek om te arriveren. Hartelijk ontvangst in een groene, goed onderhouden oase! Zonder reservering konden we na aankomst nog eten in het restaurantje. Ook al zo knus! Broodjes en croissantjes waren heerlijk in de ochtend. We konden maar 1 nacht blijven, geen gebruik van het zwembad kunnen maken door tijdgebrek.
Camping bestaat al lang niet meer!!! Géén ster dus, wel krassen op de camper vanwege de smalle zogenaamde toegangsweg ...
Fijne plek vanwaar je na een leuke fietstocht via het mooie park, in het centrum van Zagreb komt. Genoten van het wildwater kanoën. Drankje en een hotdog erbij te koop bij een van de snackhutten. We zeuren niet over minder fris sanitair ... maar dat is zó onnodig. Draag er zorg voor en iedereen doet zijn best het zo te houden?
Gastvrij onthaal. Op de reguliere plekken was het vol en zo mochten we uit 2 andere mogelijkheden kiezen. Hierdoor hadden we prachtig uitzicht! Eitjes, wijntjes en ijsjes waren er te koop. Handig op dat moment.